Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

papa ioan gura de iaurt

#3778 Re: DL.PIPEREA

2013-04-30 16:14

#3776: Arpechimista - DL.PIPEREA

Mai mama lui stefan cel mic, nu intelegi ca oltchimul nu functioneaza nici macar la 15% din capacitate? Nici cu piperea, nici cu balan, nici cu papa pius, acuma, oltchimul nu fuctioneaza la cat visati voi.

Constat ca esti ba cu roibu, ba cu zaremba, ba cu vosganian, ba cu basescu.

Trebuie sa fii cu colegii tai nu cu baietii astia, ca ei o duc bine mersi, timpul trece, salariu le vine, nu se uita la tine tine nimeni.

te citez, ca sa nu ai dubii: Nu oricine citeste trebuie sa si inteleaga, ca atunci am fi toti practicieni in insolventa !

raspunsul este simplu: desi mai citesti cate ceva, nu citesti ceea ce trebuie. de exemplu ar trebui sa citesti legea fundamentala - Constitutia Romaniei, si o sa vezi ca ai aceleasi drepturi si obligatii ca marii practicieni in insolventa sau in alte domenii (sic!), pe intelesul tau, de probabil birocrat, NECUNOASTEREA LEGII NU TE ABSOLVA DE CONSECINTELE EI!. adica, tot pe intelesul tau, si tu trebuie sa stii legea insolventei ca traiesti in tara asta, esti angajata in tara asta si, chit ca iti convine sau nu, trebuie sa respecti toata legislatia tarii.

diferenta intre tine si domnul piperea este ca tu, pe langa faptul ca citesti cam degeaba, el practica, domnul piperea stie un pic mai bine decat tine si legile si cutumele avocatesti, ca el din asta traieste.

si da, ai dreptate, nu oricine citeste trebuie sa si inteleaga. citesti dar nu intelegi. cazul tau este concludent.

Ceea ce vad ca faci tu este cam ce fac toti smecherii astia de jurnalisti: langa doua-trei propozitii adevarate mai baga si cateva lucruri (de obicei mult mai multe afirmatii neadevarate sau distorsionate) astfel incat intregul mesaj are un puternic caracter partinitor.

Cat despre pragmatism si alte baliverne fumigene, multi dintre "colegii"de la arpechim au dat-o cotita atunci cand "capusarii" de la mentchim sau designro sau protectchim munceau la voi in curte, nici macar nu ati avut bunavointa sa ii tratati ca pe colegii vostrii. Pragmatism da, dar si lichelism cat cuprinde. Ati si fost solidari cu prostii de la valcea, mai ales cand v-ati luat salariile la timp iar la valcea nu se primeau salariile.

Si ai lucrat degeaba sub regim austriac pentru ca nu ai invatat nimic din rigoarea, bunul simt, rabdarea si intelegerea ce ii caracterizeaza pe austrieci si nemti.

 

Sa-ti priasca micii si berea electorala pe care ingurgitat-o pana acuma! Poate in visele de la carnea aia de mici visati sa primiti si materie prima si sa aduceti bani la bugetul statului.

Dar tot asa ca ceilalti urlatori la luna si la tv, nu ai auzit cand se cerea si se cere MATERIE PRIMA. AI RAMAS TOT LA NEVOILE DE BAZA: PAPA, PIPI, CACA, TOALE, EXCURSII SI UN LOC CALDUT LA OLTCHIM-ARPECHIM.

Raspunsuri

papa ioan gura de iaurt

#3779 Re: Re: DL.PIPEREA

2013-04-30 16:24:47

#3778: papa ioan gura de iaurt - Re: DL.PIPEREA

si ca sa inteleaga si colegii tai ce citesti, cineva mai hatru decat mine spunea, generic, despre cei ca tine:

 

Intr-a cartii saptamana

Eu il vad pe Grigoras

Stand cu cartile in mana

Doar la cate-un ... pocheras.

 

Nu uita, se dau mici si bere abia dupa sarbatorile pascale!