Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

OLTCHIM

#3682 stire

2013-04-27 06:37

Sa nu va ia cu fiori cind la sectii o sa va intilniti cu o frumoasa doamna imbracata in salopete-sefa de la personal -cei care freaca menta sa-si faca griji.

Raspunsuri

Apele Vii

#3683 Re: stire

2013-04-27 08:10:42

#3682: OLTCHIM - stire

O asteptam cu interes pe doamna directoare.

Avem insa o rugaminte la domnia sa: sa nu aiba acelasi spirit comunist de sef fara cap. De dat afara poate orice sef sa o faca. Daca pentru asta a fost adusa, nu este binevenita in OLTCHIM. Am mai trecut peste cativa sefi sau directori de genul asta. Cel mai faimos a fost Dinu - Rechinu' Giurgiu + Severin.

Poate observa si conditiile de munca si faptul ca in mult prea multe fise de post sunt introduse atributii si responsabilitati aberante si neretribuite. O sa constate doamna directoare ca cei de la administrativ sunt prea putini pentru ceea ce trebuie sa faca ei, ca cei de la utilitati sunt, de asemenea, mult prea putini pentru problemele cu care se confrunta, ca restul de servicii de mentenanta pe care le mai are societatea nu fac decat sa constate problemele si sunt impotenti in rezolvarea acestora, si totul porneste si se opreste la un singur cuvant: BANII.

Am inteles ca este psiholog de formatie, sa ne raspunda cum rezolva domnia sa lipsa asta. Vaneaza oamenii care freaca menta sau le da de lucru?

O sa ii prigoneasca pe cei de la propenoxid ca "freaca menta" in timpii morti generati de procesul de fabricatie? Pe laborantele care asteapta probele, pe incarcatori, sau poate pe un sef de sectie?

Cat despre cei care freaca menta, unii din nascare, altii pentru ca nu au ce sau cu ce sa-si faca treaba, asta-i una din responsabilitatile pe care trebuie sa le rezolve chiar ea.

Exista in societate niste oameni care au tot facut, in ultimii 4-5 ani, scheme om-utilaj. Pot fi intrebati ei si sefii de sectii si servicii ce probleme de personal au.

Poate rezolva o problema foarte importanta, care tine de domnia sa: plata slariilor la TIMP si plata dobanzilor de intarziere acumulate timp de cel putin 4 ani. Poate citeste si le citeste si celor care dau banii CODUL MUNCII. Daca nu cunoaste prevederea legala care reglementeaza lucrul asta, il gaseste in motivatia recentei Ordonante de Urgenta a Guvernului privitoare la plata salariilor pesonalului bugetar...

Ceea ce un om normal ar face in situatia domniei sale ar fi: a. inventarierea problemelor; b. prezentarea lor intr-un raport de genul celui facut de administratorii judiciari; c. rezolvarea lor.

 

M-am saturat de vorbe spuse in vant.

M-am saturat sa intram in fibrilatie atunci cand vine un nou sef.

M-am saturat sa ne vaitam ca s-a daramat casa si sa dam tarcoale pe laga ea smiorcaindu-ne. Treaba noastra este sa refacem casa si sa nu mai repetam greselile de constructie anterioare.

M-am saturat de radio-sant. Conducerea trebuie sa vorbeasca cu angajatii. Ar trebui sa fie toti angajatii informati, ardem o gramada de hartie pe tot felul de prostii dar ca sa informam personalul cu probleme societatii nu o face decat RADIO-SANT.

Sunt de acord ca in ultimul timp exista un fel de dezordine si lipsa de bun simt si responsabilitate in societate.

Interesant o sa fie modul in care se rezolva toate aceste probleme.

 

Exluzand implicarea politica a fiecarui conducator, nou sau vechi, sunt de asemenea de acord ca au venit sa repare aceasta casa numita OLTCHIM, cu bune intentii si cu multa speranta.

Cu aceleasi ganduri bune,

Apele Vii

Apele Vii

#3706 Re: stire

2013-04-28 07:44:45

#3682: OLTCHIM - stire

"Sa nu va ia cu fiori cind la sectii o sa va intilniti cu o frumoasa doamna imbracata in salopete-sefa de la personal -cei care freaca menta sa-si faca griji."

Am ramas dator cu o ... consideratie:

O sa ne ia cu fiori cand ... ne vom intalni cu o frumoasa doamna imbracata, doar daca vine ... dezbracata :)

Adevarul este ca ce-i frumos, si lui Dumnezeu ii place!

P.S. Sa nu uite si incaltamintea corespunzatoare si casca de protectie.

Si, sa se dea la toata lumea, ca in multe locuri lipseste cu desavarsire.

 

Cu aceleasi ganduri bune,

Apele Vii