Spune DA introducerii vaccinului pneumococic!

adi

/ #124 Re: NU SUSTINETI INITIATIVA ASTA

2012-11-29 14:50

#4: Bogdan25 - NU SUSTINETI INITIATIVA ASTA

Spui asa:

O marturie cutremuratoare a unui cercetator in vaccinuri care a lucrat mai bine de 10 ani in laboratoarele unor mari companii farmaceutice din SUA: "Din punctul meu de vedere, toate vaccinurile sunt... periculoase. Din mai multe motive. Implica sistemul imunitar uman intr-un proces care tinde sa compromita imunitatea. Pot sa provoace boala pe care, teoretic, ar trebui sa o previna. Pot cauza alte boli in afara celor pe care trebuie sa le previna."

 

Cine este acest cercetator din SUA? Unde a publicat studiile care sa demonstreze cat de periculoase sunt vaccinurile?

 

De altfel, multi oameni nu stiu ca unele vaccinuri contra poliomelitei, rubeolei, hepatitei A sau pojarului au fost facute din tesuturi de la fetusi umani... avortati.

 

Vaccinurile nu contin tesuturi din fetusi umani. Ar fi imposibil si foarte periculos daca ar fi asa, corpul va reactiona si va respinge acele tesuturi. Aceste tesuturi sunt folosite pentru a cultiva virusurile, pentru ca altfel nu se poate. Este o crima faptul ca aceste sunt tesuturi sunt luat de la fetusi? Nu, asa cum nici nu este o crima sa folosesti un organ de la un tanar mort intr-un accident de masina si sa salvezi viata unui alt om. vezi aici

 

De ce sunt copiii cei care trebuie să primească cei dintâi un vaccin... experimental?

 

Vaccinurile nu sunt testate sau experimentate pe copii. Crearea unui vaccin trece prin mai multe etape, testarile pornind de la 100 pana la 5000 mii de adulti sanatosi vezi aici

 

De ce se impune vaccinarea obligatorie când riscurile bolii sunt mici, iar riscurile vaccinării sunt enorme?

 

Asta e o enormitate. Pe ce studii te bazezi? Spune-i asta familiei Danei McCaffery

 

Si ma opresc aici, pentru ca sunt multe enormitati prin ce scrii tu acolo, fara a da nici o sursa din lumea cercetarii stiintifice sau cand sunt surse sunt de acum 40 ani. Stii ca stiinta a mai evoluat intre timp?

 

Si in final, despre Dr. Pavel Chirila. Toate studiile domnul doctor apar pe situri ortodoxe si pe situri despre homeopatie. Deci este un vraci. Tu dai zeci de cercetatori si sute de studii pe un vraci?