Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

pepper

/ #298 Re: Aceasta petitie a ajuns in final.....

2012-11-09 11:07

#294: Mircea R. - Aceasta petitie a ajuns in final..... 

 E linistea dinaintea furtunii.

Ii mai lasam si zilele astea sa vedem dupa ultima sedinta AGA ce planuri se salvare pun in miscare. e dreptul nostru sa manifestam cum dorim , chiar si acest mod online, e tot o forma de manifestare. Adevarat, nu am iesit cu furcile si topoarele in strada, dar speram sa ne fie auzite rugamintile adresate tuturor oamenilor implicati, de a salva ce se mai poate salva din economia judetului, din chimia si petrochimia tarii. Nu suntem oameni cu functii suntem oameni cu locuri de munca pentru care ne-am sacrificat timpul liber si familiile si nu regretam asta atata timp cat munca noastra e sustinuta in continuare.

solicitarile noastre ar trebui auzite si promovate de toti oamenii din tara care au lucrat in productie, ar trebui toti sa ne unim si sa sustinem industria in tara asta si nu transformarea tarii intr-un simplu consumator.

Suntem nemultumiti, intrucat sunt sustinuti si devin lideri autointitulati peste noapte oameni ca Dl Ghioca care nu pot vedea mai departe de gratarul din weekend si pentru care asta reprezinta mandria si bucuria suprema. 

Ma dezamagiti ca nu vedeti dincolo de toate acestea si nu sunteti constient de nisipul miscator in care se zbate tara noastra.

Nemultumirile pornesc de aici de la Valcea de la acesti "incompetenti" cum ne numiti dvs pentru ca nu mai suportam mizeria si prostia in care cu mare mandrie se afunda Valcea si nu gresesc cand spun Romania.

Si pentru dosarul dvs, nu,  eu nu sunt mandru de oamenii care ne conduc acum pentru ca de 2 luni situatia e din ce in ce mai grea, dar pot sa fiu mandru si multumit de oameni ca dvs - cei care sunteti adevaratele valori- atata timp cat ne dovediti ca puteti face treaba buna.

va asteptam sa fiti liderul nostru - intrebarea e ? puteti fi ? aveti voie? va lasa sistemul politic? sau doar cei care sunt membrii cotizanti si limbi lucioase au acces? Intelegeti nemultumirea noastra?

Insist pe ceea ce am spus si zilele anterioare : NOI VREM SA MUNCIM. VOI,(actualii lideri autointitulati sau politic numiti) CE VRETI?