Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Oltchimul de maine....

#276 Viitorul Oltchimului

2012-11-07 09:46

Domnilor ne ocupam prea mult timp cu aberatiile celor ca Cernev, Toanta, Ghioca, telul nostru ar trebui sa fie repornirea combinatului, doar asa vom primi salariile si ne vom pastra locurile de munca. Nu mai trebuie sa inghitim minciuni, promisiuni desarte,planuri de relansare neduse la indeplinire, etc. trebuie sa sa iesim in strada si sa cerem repornirea urgenta.

Mariana

#277 Pentru angajat

2012-11-07 09:49

Angajat ai perfecta dreptate. Situatia reala asta este. Ce sa ii ceri lui Ghioca grataragiul !!!
El crede ca daca a venit el cu Cernev vor curge numai rauri de lapte si miere. Este normal ca fara capitaluri atrase nu se pot plati salariile si acoperi cheltuielile curente ale Oltchim.
Numai Ghioca care este o nulitate tehnica poate gandi ca daca a pornit Electroliza din vanzarea lesiei si a sodei gata vin sutele de milioane de EUR. Noi de aceea urlam in cor ca trebuie gasite solutii reale nu fantasmagorii gen Cernev si Balan. Ce stie Balan sa spuna ne-am saturat !!! Stati linistiti ca va fi bine. Face ca Guru Buduna alta desteapta !!!
Cum dracu sa fie bine cand noi in situatia actuala acumulam pierderi lunare de 7-8 milioane de EUR. Unde este eficienta ???
Sunt total de acord cu tine Angajat ca oricine stie sa se dea sofer cu o masina trasa pe dreapta.
Clanurile Ciobescu, Coclet, Talpasanu, Pirvu nu stiu altceva decat sa stea la pus tara la cale si la gandit ce mai scoatem la taiat din combinat sa mai vindem niste fier vechi si sa le luam ochii la fraieri pana la alegeri ce buni manageri suntem noi.
Il sfatuiesc pe domnul Ghioca sa nu mai posteze in calitate de Cititor pentru ca stim ca tot el este. Problema lui si a lui Cernev este ca lumea s-a convins ce mentalitati retarde au.
Si in plus Ghioca se da apolitic. Am vazut recent poze compromitatoare ale lui Ghioca de la orgiile UNPR postate chiar de el pe facebook http://www.facebook.com/#!/EmilGhioca?fref=ts
RUSINEEEEEEE BAI SINDICALISTULE !!! Ii pupi in fund pe Veteleanu si pe puscariasul Gutau si vrei sa te credem ca tu ne reprezinti interesele. Reprezinti interesele USL-iste !!! Te-am demascat !!!
Cine nu crede sa intre repede pe contul de facebook de mai sus al lui Ghioca si va vedea ce poze are postate. Intrati repede pentru ca la cum il cunoastem le va sterge pentru a poza in sindicalistul virgin.
Lasa-ne bai ca avem treaba !!!Vrem sa mai avem de munca nu sa asistam la taierea combinatului de catre USL si prietenii tai politici. La munca nu la intins mana !!!!!!!
Ghioca Emil

#278

2012-11-07 17:44

Ati putea sa va informati ca eu nu mai sunt membru UNPR din vara, imediat dupa alegerile locale, inainte sa inceapa prostestele la Oltchim. Incep sa cred ca astea sunt capacitatile voastre de gandire, din moment ce acuzati si nu stiti cu ce "bomboane" sa aruncati in oameni ca sa va iasa jucariile. Macar daca ar fi adevarat ce spuneti, poate v-ar mai crede lumea... Im schimb preferati sa dati din gura, in loc sa se gaseasca unul mai rasarit si sa umble dupa fundul meu ca sa imi vada actuala situatie politica (revin la ce am mai spus: ar fi o dezamagire totala pentru voi sa va convingeti ca nu sunt membrul niciunei formatiuni politice. Ar fi bine sa va cumpati servetele de pe acum...).

Cat despre apelativul "grataragiu", sunteti penibili. Si cel mai sarac om pune pe gratar o bucata de carne ca sa o manance cu familia. Am vazut ca ati scos poze cu mine de la iarba verde. Asa si? Daca voua vi se pare anormal, eu prefer sa imi gatesc mancarea. Daca voi o mancati cruda, sau muscati direct din animal, intoarceti-va la Preistorie, unde v-a ramas psihicul blocat! Voi nu ati gasit alt subiect de discutie, decat ce pun eu pe gratar la o margine de rau. Sunteti chiar caraghiosi.

Intr-adevar, chiar nu puteati sa dormiti noaptea de ciuda ca eu pun "elefanti" la fript pe Coasta de Azur... Jenant! Mai bine ati face altceva cu tusul Oltchimului decat sa printati lucruri irelevante.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2012-11-07 19:40


Angajat Oltchim

#280 Re: Sansa este noua conducere si noii lideri de sindicat

2012-11-07 20:40

#265: Buduna Nicoleta - Sansa este noua conducere si noii lideri de sindicat

Daca nu ai habar,. mai bine nu scrie! Ce oameni "de bine" ti se pare ca sunt acestia pe care ii tot ridici in slavi??? Corupti sunt astia, care sunt pusi pe criterii politice si nu au nici cel mai mic habar de nimic! Stii cumva ca nici macar nu se mai are in vedere vreo plata a salariilor? Stii ca toate eforturile sunt doar pt. o mentinere artificiala pana la alegeri???Nu exista nici o repornire, pt. ca nu este nici o baza pt. asta! Cei de acum isi fac aranjamentele personale pt. mentinerea si avansarea in partide!

Sa-ti fie rusine ca sustii asa ceva, in loc sa sustii locurile de munca si repornirea combinatului!!!

Justice

#281 Re:

2012-11-07 20:46

#269: Ghioca Emil -

D-le Ghioca, pe vremea fostei conduceri luai banii macar la o luna...Sa ne spui tu ACUM cand se dau urmatoarele salarii - si mai ales, din ce????? Cred ca fosta echipa manageriala si-a demonstrat "competenta" prin faptul ca a mentinut combinatul si toti ne-am luat salariile, chiar si mariri, pe vremuri de criza! Arata-ne tu o alta societate din Romania care a masit salariile in timpul acestei crize!

Vezi ca iti repeti comentariile, nu mai ai cuvinte? Daca ai avea suficient creier, cum pretinzi, ai intelege si singur de unde s-au acumulat datoriile - asta daca ai stii macar putina economie! Cand era Diculoiu s-au marit salariile - sa-mi explici tu mie de ce acum unele salarii s-au micsorat nejustificat? Ca sa avem fonduri pt. salariile noilor directori in plus de schema?? Sa raspunzi matale la intrebarile astea!

Ghioca Emil

#282

2012-11-07 21:39

Desigur, tu vorbesti de acele mariri salariale intersectate cu somajul tehnic (plata 75%)???? Halal marire...
Este laudabila "mentinerea" societatii si "marirea" salariilor, asa cum este laudabila si imensa datorie acumulata in aceiasi perioada a acestor mari realizari. Daca momentan, platile au intarzieri, nu este pentru ca nu vreau eu, Emil Ghioca, sa le dau, ci pentru ca societatea nu mai produce nimic din septembrie... si nu datorita noii sindicalitati, ci vechii, cum stiti prea bine si nu vreti sa recunoasteti.
De bine, de rau, s-au recuperat din salarii, de la 6 plati la 3. Si bonurile de masa s-au dat, asa ca este inexplicabila deficienta voastra de observatie.
Ultima sansa

#283 Oltchim-ul de maine...

2012-11-07 21:40

Angajati Oltchim, treziti-va cat nu e prea tarziu! Totul este doar o imensa pacaleala pt. a mentine linistea pana la alegeri! Nu exista nici un gand sa ni se dea salariile, si mai rau, nu exista resurse. Conducerea de acum nici macar nu se gandeste la asta - unica lor grija e pornirea de fatada, vanzari in pierdere si acumularea in continuare de datorii! Nimeni din aceasta noua conducere nu are de fapt nici un plan, nici o resursa reala! Se zbat sa nu iesim in strada pana la alegeri! TREBUIE SA IESIM IN FATA CAT MAI URGENT, PANA NU NE INGROAPA DE TOT!
Deja au inceput planurile de restructurari, de insolventa, in timp ce altora li s-au creat functii de directori! Organigrama s-a "dilatat" pentru a face loc sotiilor, in timp ce alte salarii s-au micsorat fara motiv real! Cei care sunt acum la conducere sunt preocupati doar de adrese peste adrese, de lucruri minore, in timp ce nu au cel mai mic habar despre nimic din ce presupune functionarea Oltchim-ului! Nici pana in acest moment nu stiu nimic, absolut nimic despre ce inseamna Oltchim!
Cum este posibil asa ceva??? De ce acum nu mai iese nimeni in fata sa se planga de salarii? Ce asteptam? Alegerile, ca dupa aceea sa faca ce vor cu noi? Este tot mai clar ca ne vor ameti cu repornirea – amanata si tot mai amanata - pana in ziua alegerilor! Am dat jos o conducere ca sa aducem in loc un partid politic, care nu stie decat sa ne abureasca, un grup de directori care nu au nici o tangenta cu obiectul nostru de activitate, si care si mai rau, nici nu vrea sa faca nimic!
Sa ne spuna de ce daca pana acum s-a marsat pe ideea ca nu trebuia sa facem „afaceri” cu Topanel, Chempro si altele, acum avem in functii de directori sotul + sotia??? De ce a fost creat un „duplicat” al diviziei de aprovizionare, pt. a da post de director sotiei unuia dintre directori? De ce fostii directori erau blamati pt. masinile de servici, iar acum cei noi fac acelasi lucru? De ce se incearca sa se aplice la Oltchim politica de la CET? De ce noua conducere nu ne expune un plan concret de actiuni, si posibillitatile pe care se presupune ca le are?
Sa-i lasam deoparte pe alde Ghioca, Toanta, Buduna – e foarte clar ca persoane ca ei sunt total pe langa, dar noi, cei care stim, cei care am muncit aici ani intregi, ore peste program, sambete, duminici, nopti – trebuie sa facem ceva ca sa avem in continuare un loc de munca, un salariu! E foarte clar ca aceasta noua conducere nu poate si nu vrea sa faca nimic in plan economic sau social, ci numai politic! Suntem atatia care ne-am sacrificat timpul liber cand a fost nevoie, care ne-am vazut de treaba si care am pus o particica din noi in munca noastra! Nu cei ca Ghioca sau Toanta reprezinta Oltchim-ul, nu grupul aberant format acum catva timp de ei pt. a-l da jos pe Diculoiu si fosta conducere, ci NOI SUNTEM OLTCHIM! Noi, cei care stim ce inseamna activitatea in acest combinat de la A la Z, noi cei care stim potentialul si valoarea Oltchim, NOI trebuie sa iesim in fata!
Au aparut la TV toti „eroii de mucava” care au spus numai aberatii, care au strigat „Huo” si „Hotii” – noi, oamenii cu scaun la cap am stat pana acum in banca noastra, avand incredere ca cineva va intelege cu adevarat ce trebuie facut si ca se va face. E clar ca ne-am inselat! NIMENI nu e dispus sa ne ajute, nici cei care sunt acum la conducerea Oltchim, nici Guvernul! Ei nu-si vor decat interesele politice. Numai NOI putem face ceva pentru Oltchim! E timpul sa le aratam scandalagiilor de pana acum si tuturor CINE ESTE OLTCHIM si ce putem face!
Nu putem astepta nimic de la oameni care nu au pregatirea necesara, si nici macar dorinta de a face ceva! E timpul sa strigam noi „JOS” cu cei care nu au aratat nici o solutie reala, cu cei care au fost instaurati pe scaune directoriale fara nici o experienta, si care in scurtul rastimp pe care l-au avut la dispozitie nu au facut decat sa arate ca se cred superiori, fara a avea nici macar o pregatire adecvata! E o rusine! Sa ne arate planuri viabile, reale, nu minciuni si facaturi pe la spate, intre ei! Daca nu – sa plece si sa lase pe altii!
TREBUIE sa ne trezim cat mai e timp, TREBUIE sa actionam cat inca se mai poate face ceva! Trebuie sa punem un stop minciunilor din presa ca Oltchim functioneaza la 30% din capacitate! Cei care nu stiu situatia chiar cred in aceste minciuni, in faptul ca s-a facut ceva, ca Guvernul a facut ceva! Este un balon de sapun, care se va sparge in curand, dar din pacate prea tarziu pentru noi. Va fi tardiv sa se spuna dupa aceea „ati avut dreptate”!

ACUM TREBUIE SA FACEM CEVA!
Mariana

#284 Pentru Ghioca Emil

2012-11-07 22:12

Bai Emile prin postarea #282 iti meriti apelativul de grataragiu. Asta este valoarea ta si nu iti poti depasi conditia. Atat poti.
Mai nulitate cum iti permiti ma sa spui ca ati dat voi bonurile de masa si salariile !!!
Ordinarule minti ca Ponta si Veteleanu prietenul tau de pahar. Noi nu avem dupa ce bea apa si tu sustii ca s-au dat bonurile si ca de la 6 plati restante s-a ajuns la 3.
Care mah 3 ???? Unde ai facut aritmetica??? La fara sa inveti ???
Din simplul nostru calcul sunt de luat 2 avansuri si 2 lichidari. Si bonuri de masa neluate din septembrie.
Daca esti prost taci !!! Tu nu vezi ca ti-ai pus combinatul in cap ca la orice postare scoti numai perle !!!
Tu chiar ne crezi nerozi pe toti ??? Nu vezi ma ce conducere ati pus toti din neamurile voastre politice. L-ati pus pe Spiru Ciobescu ala absolvent de Spiru Haret !!! Cum ma la Oltchim sa pui absolvent de Spiru cea mai de rahat universitate din Romania contestata si blamata de ARACIS!!
Stii tu mah Ghioca ce este aia valoare si ce reprezinta ARACIS??? Nivelul tau se vede pe facebook unde iti condimentai gratarele cu prietenii UNPR isti cu Jack Daniels.
Acu o dai de gard ca tu esti fecioara si nu mai ai nici o implicare politica. Nu iti e ma rusine te punem fata in fata cu prietenii tai de pahar si o sa vezi filmulete cu tine si prietenii tai politici. Cand te-ai dat grande lider de sindicat trebuia sa te gandesti ca toate aceste aspecte vor iesi la iveala fiindca ti-ai facut numai "prieteni" cu egoismul si cu prostia si ingamfarea ta.
Mai bine taci pentru ca noi suntem mii tu esti unul si prost pe deasupra. Tulburi linistea unor oameni care vor salvarea locurilor de munca cu ipocrizia si frustrarile tale.
NUL AI FOST SI NUL RAMAI !!!
CINE A TINUT MA COMBINATUL OPRIT DIN SEPTEMBRIE??? NOI SAU VOI CU BALAN AL VOSTRU !!!
HAI CIOCU MIC CA ATI DAT-O DE GARD RAU DE TOT SI MAINE POIMAINE O SA FUGI CU FRIGARUIILE IN MANA PRIN CURTEA COMBINATULUI SI NOI CU GRATRARUL DUPA TINE.
Buduna Nicoleta _ Pitesti

#285 De ce il blamati pe domnul Ghioca si sindicatele ele ne-au salvat

2012-11-07 22:39

Nu imi este rusine sa imi afisez numele. Eu nu inteleg cum puteti blama si jigni niste lideri de sindicat de valoare care ne-au salvat.
Si dl. Cernev si dl. Ghioca si mai ales domnul Dumitru de la Petrochimie sunt niste eroi. Dansii ne-au eliberat de mafia si sclavia impusa de Roibu.
Acesti oameni sunt demni de tot respectul.
pepper

#286 pt Ghioca

2012-11-07 22:58

Dle Sofer Ghioca - te provoc - recunoaste personajul - da-i prostului putere ca sa te convingi ce caracter are!!!!

Dragi colegi si parteneri , voi toti cei care ati pus suflet zi de zi si ora de ora in tot ceea ce inseamna Oltchim , cat le mai acordam credit? cat le mai acceptam minciunile?
Ghioca Emil

#287

2012-11-07 23:03

Draga Mariana, iti voi spune o vorba celebra care in cazul tau se aplica perfect. Un om slab, cand nu mai are dovezi sa argumenteze ceea ce zice, ataca pe plan personal, poate-poate va sensibiliza oponentul. Cu asta am spus tot despre tine.

Daca esti nemultumita, te astept sa vorbim fata in fata, lucru de care ma indoiesc ca il vei face. In loc sa vii sa ne contactezi si sa ne spui ce doleante ai, stai si scrii "moartea caprioarei" pe un site... De asta Oltchimul nu da inainte (mobilizare 0).

Eu, un sofer, ti-am vorbit decent si in limita bunului simt, iar tu, cu toata "scoala" ta, vorbesti ca pe sleau (sa te itorc putin la origini)... oamenii ca tine sunt valorile Oltchimului???

pepper

#288 Re: De ce il blamati pe domnul Ghioca si sindicatele ele ne-au salvat

2012-11-07 23:06

#285: Buduna Nicoleta _ Pitesti - De ce il blamati pe domnul Ghioca si sindicatele ele ne-au salvat

Mai doamna, nu a trait nimeni in puf nici pana acum dar nici in mizeria de azi. Se pare insa ca dupa cum iti luceste mai nou limbuta dumneata esti o exceptie a momentului de fata in care toti, dar absolut toti abia se tarasc de pe o zi pe alta. Curios lucru.

ce argumente concrete poti prezenta pentru a sustine eroismul autoproclamatilor? unde vezi dumneata starea de bine care ar pluti in Oltchim? nici eu si nici ceilalti colegi nu o vad si nu o resimt. dumneata fie traiesti in trecut fie intr-o lume paralela.

Mariana

#289 Pro Universitaria Ghioca

2012-11-07 23:23

Ce elevat sunteti domnule Sofer !!! Ma uimiti !!! Ati facut vreo 3 masterate intre timp ???
Nici eu si nici vreunul din colegii mei nu iti vom calca vreodata pragul pentru a ne rezolva doleantele pentru ca esti impotent si milog.
Ne-ai dovedit ce poti amenintand cu gasca ta angajatii care nu iti impartasau frigaruile intelectuale !!! Te astepti sa mai vina cineva sa te consulte in vreo problema.
Cand vom veni vom fi in grup si iti vom canta Moartea frigaruilor !!!!
Momentul este aproape asa ca asteapta-ne sa vezi cum stim sa dam cu HUOOOOOOOOO!!!!
Dormi linistit !!! Cernev vegheaza pentru tine !!!!
pepper

#290 Re:

2012-11-07 23:28

#287: Ghioca Emil -

dle sofer Ghioca, spre dezamagirea dumneata nu cunosti persoana care iti transmite aceste mesaje. nu cunosc persoana care semneaza "Mariana" dar te asigur ca eu nu sunt acea persoana.

mai mult, iti solicit sa-ti aduci in primul rand aminte de jignirile pe care le-ai postat de-a lungul timpului la adresa angajatilor Oltchim si ulterior sa faci remarci la adresa lor.

oricum ti-am alocat deja prea mult timp si nu dumneata esti subiectul principal pe acest forum ci salvarea locurilor de munca de la Oltchim pentru care surprinzator nici pana acum "autotintitulatii" nu au stiut sa dea o solutie ci doar sunt capabili sa raspunda obraznic la interpelari

dumneata ca pretendent la o functie in sindicat cunosti care sunt indatoririle sindicatului - conform legislatiei romanesti - te ajut eu daca iti e greu sa cauti in lege - sindicatul are scopul apărării drepturilor şi promovării intereselor profesionale, economice, sociale, culturale sau sportive ale membrilor - ai retinut? nicidecum jignirea membrilor si incercarea de a salva o imagine mult patata.

dragi colegi, haideti sa ne unim si sa spijinim performanta si sa ignoram neghiobia

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2012-11-08 19:18


Cracare Catalitica

#292 Re: De ce il blamati pe domnul Ghioca si sindicatele ele ne-au salvat

2012-11-08 20:11

#285: Buduna Nicoleta _ Pitesti - De ce il blamati pe domnul Ghioca si sindicatele ele ne-au salvat

Nu stiu cata dreptate ai D-na Buduna,dar sa stii ca aceasta echipa este ffff slaba fata de fosta conducere.Nu o sa il compari niciodata in urmatorii 100 de ani pe D-ul ROIBU cu D-ul Balan si pe D-ul Parvu cu D-ul MIHAESCU. In ce il priveste pe marele lider Dumitru,nu vede decat interesul personal si daca iti aduci aminte din cauza comisionului gras incasat de la OMV toti salariatii au incasat jumatate din ordonanta.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2012-11-08 20:12


Mircea R.

#294 Aceasta petitie a ajuns in final.....

2012-11-08 23:03

Aceasta petitie s-a dovedit a fi in final un mijloc de jigniri intre cei care n-au avut curajul sa-si spuna "adevarul" in fata niciodata, pentru ca se vede clar ca un grup "anonim" de persoane care se cunosc intre ele au facut coalitie impotriva acestui Emil Ghioca, de altfel singurul demascat,pentru a-i arunca in fata tot ceea ce au strans in gusa de-alungul timpului si acum......hai gramada toti "desteptii" pe nulitatea demascata cum il numesc ei.
Acum nu mai intereseaza pe nimeni decat sa jigneasca pe unii care li se pare ca au iesit in locul lor ca, capusele in frunte si i-au privat pe ei oamenii cu diplome si poate cu functii de privilegiul de a vorbi. De a vorbi ce? Toti abereaza si se cred unii mai stiutori ca altii cum trebuie salvat Oltchimul. Toti sunteti in aceeasi oala, niste oameni dornici de afirmare, care mai de care mai grozav dar de fapt toti niste palavragii, asta sunteti. Ati prins curaj ca eroii dupa tufa si acum voi progenituri ale  vechii conduceri, de altfel divinizata de voi caci se vede clar, aruncati jigniri si la adresa noii conduceri. Mai fratilor, de unde atata eroism pe voi de a va arunca in toiul luptei sub diverse pseudonime, cine sunteti voi de va permiteti sa contestati pregatirea profesionala a noii conduceri? Ce mari scoliti sunteti voi de nici nu aveti curajul sa va spuneti numele, sa poata ceilalti sa va dea dreptul la replica. Lasi, asa va numiti si poate cu siguranta niste incompetenti ascunsi in spatele unor anonimate pentru a nu se vedea in realitate cine sunteti. Dati-va la o parte masca si spuneti cine sunteti, suntem satui de teatrul de papusi la care am asistat pana acum sau va e frica de adevaruri la adresa voastra care dor? Oltchimul asta a angajat numai destepti cu pile, din tata in fiu, din mama in fiica care mai de care mai avansati in functii. Adevaratele valori n-au avut loc de voi desteptii astia care fac din petitia asta un circ si o bataie de joc la adresa noastra a celor care, chiar avem nevoie de un loc de munca si nu alergam dupa ciolan. Este prima si ultima data cand scriu aici pentru ca v-ati indepartat de la scopul acestei petitii si ati transformat-o in lupta voastra personala.Pentru cei ca mine care nu au nici o legatura cu voi si sper sa n-am vreodata caci sunteti dezgustatori, totul este clar, nu sunteti decat niste circari.

Talpa iute

#295 Pentru Mircea R

2012-11-08 23:57

Prietene ai inceput-o cu stangul !!!
Ne tii noua teorii de ce nu semnam cu nume propriu. Pai tu de ce nu o faci daca esti atat de corect si bine intentionat !!!
Voi discutati mah de pile si nepotism noua conducere !!!
MA DA CHIAR AVETI TUPEU !!! CAND VREODATA IN OLTCHIM IN ECHIPA MANAGERIALA AU FOST CATE UN SOT SI O SOTIE SI IAR UN SOT SI IAR O SOTIE !!!
POATE NU STII DESPRE CINE ESTE VORBA PAI HAI SA ITI AMINTIM: CLANUL COCLET SI CLANUL SPIRU CIOBESCU. CE MAI ZICI PRIETENE ACU DE VALOAREA ECHIPEI USListe. URLA TOATE ZIARELE DIN TARA CE VALORI AU FOST NUMITE SA NE CONDUCA SI TU UN PAPALICI ITI PERMITI SA NE PORCAI PE NOI CARE MUNCIM DE ZECI DE ANI IN OLTCHIM.
DOMNULE MIRCEA R. ALIAS TALPASANU MIHAI, SPIRU CIOBESCU, COCLET, BALAN, NOROCEL MARINESCU, VALENTIN POPESCU SI MARIUS PIRVU AI CAZUT IN CAPCANA LUI GHIOCA.
SI ALA S-A VAZUT PE CAL SI A CREZUT CA NOI SUNTEM HANDICAPATI!!! INTRE TIMP I-A FUGIT CALUL DE SUB EL SI S-A TREZIT PE JOS CU FRIGARUILE IN MANA SI FARA GRATAR SUB ELE.
CAND AI MAI VAZUT TU IN CONDUCEREA OLTCHIM DE LA RAMNEAMTU INCOACE NUMIT DIRECTOR ABSOLVENT DE SPIRU HARET FACULTATEA CEA MAI DE RAHAT DIN ROMANIA SI FOST DIRECTOR TIC TAC.
BAI SUNTETI DE CIRC MAH !!! PAI VOI NE CERETI SA NU VA BLAMAM SI SA AVEM INCREDERE IN VOI !!!
IN CINE SA AVEM MA INCREDERE INTR-O MASINA TRASA PE DREAPTA CU TOTI SOFERII BETI SI LEGATI LA OCHI!!!
LASA-NE CU FILOSOFIILE TALE CA NU NE TIN LOC DE SALARII SI BONURI DE MASA.
A SI NE SCUZI SA INTELEGEM CA VOI ASTIA SUNTETI NOILE VALORI CARE NU ATI AVUT LOC DE CAMARILA LUI ROIBU.PAI BAI NULITATILOR CINE DRACU VA MAI PUNEA PE VOI VREODATA DIRECTORI MAH DACA NU PARTIDUL SI IUBITUL NOSTRU DIRECTOR CET BALAN.
HAI SA RECAPITULAM AFARA DE SPIRU CIOBESCU ARMANDO SENZUAL CARE A FOST MANAGER TIC TAC SI VALENTIN POPESCU CARE A FALIMENTAT MENTCHIM SI PE CARE FOSTII SAI ANGAJATI DE LA MENTCHIM IL ASTEAPTA LA COTITURA CARE DINTRE VOI AILALTI ATI MAI FOST VREODATA IN STARE SA CONDUCETI VREO SOCIETATE DIN FUNCTII DE CONDUCERE!!! NICI UNUL BAI !!!
SA-L PUPATI IN CUR PE PONTA SI PE CHITOIU CA V-A DAT FUNCTII CA DUPA ALEGERI ATI BELIT-O VA MAI ANGAJEAZA SULEA SPATARUL DACA NU PANA ATUNCI VA VOM ALERGA NOI CA NU SUNTETI IN STARE SA NE DATI SALARIILE SI SA REPORNITI COMBINATUL ASA CUM ATI PROMIS.
VIVAT LA REVOLUTION !!!
AVETI GRIJA CA DACA PE 15.11.12 NU NE DATI SALARIILE VA MUTAM BIROURILE LA CET GOVORA SI GUVERNATI DE ACOLO CU USL IMPREUNA !!!

Musafir

#296 Re: noua conducere

2012-11-09 10:33

#262: deocamdata angajat - noua conducere 

 Nu imi mai folosi numele , cel ce posteaza in numele meu este un tamip, eu nu scriu nimic !

Daca mai comentezi vom ajunge in instanta

Nicoleta Buduna CEA REALA

#297

2012-11-09 10:40

NICOLETA BUDUNA nu a comentat nimic, cine mai scrie in numele ei, va ajunge in instanta, inclusiv administratorul sitului. Deja am facu plangere la politie.Birou antifrauda.
Frustratilor le dau un sfat: Daca sunteti competenti angajati-va in alta companie !
pepper

#298 Re: Aceasta petitie a ajuns in final.....

2012-11-09 11:07

#294: Mircea R. - Aceasta petitie a ajuns in final..... 

 E linistea dinaintea furtunii.

Ii mai lasam si zilele astea sa vedem dupa ultima sedinta AGA ce planuri se salvare pun in miscare. e dreptul nostru sa manifestam cum dorim , chiar si acest mod online, e tot o forma de manifestare. Adevarat, nu am iesit cu furcile si topoarele in strada, dar speram sa ne fie auzite rugamintile adresate tuturor oamenilor implicati, de a salva ce se mai poate salva din economia judetului, din chimia si petrochimia tarii. Nu suntem oameni cu functii suntem oameni cu locuri de munca pentru care ne-am sacrificat timpul liber si familiile si nu regretam asta atata timp cat munca noastra e sustinuta in continuare.

solicitarile noastre ar trebui auzite si promovate de toti oamenii din tara care au lucrat in productie, ar trebui toti sa ne unim si sa sustinem industria in tara asta si nu transformarea tarii intr-un simplu consumator.

Suntem nemultumiti, intrucat sunt sustinuti si devin lideri autointitulati peste noapte oameni ca Dl Ghioca care nu pot vedea mai departe de gratarul din weekend si pentru care asta reprezinta mandria si bucuria suprema. 

Ma dezamagiti ca nu vedeti dincolo de toate acestea si nu sunteti constient de nisipul miscator in care se zbate tara noastra.

Nemultumirile pornesc de aici de la Valcea de la acesti "incompetenti" cum ne numiti dvs pentru ca nu mai suportam mizeria si prostia in care cu mare mandrie se afunda Valcea si nu gresesc cand spun Romania.

Si pentru dosarul dvs, nu,  eu nu sunt mandru de oamenii care ne conduc acum pentru ca de 2 luni situatia e din ce in ce mai grea, dar pot sa fiu mandru si multumit de oameni ca dvs - cei care sunteti adevaratele valori- atata timp cat ne dovediti ca puteti face treaba buna.

va asteptam sa fiti liderul nostru - intrebarea e ? puteti fi ? aveti voie? va lasa sistemul politic? sau doar cei care sunt membrii cotizanti si limbi lucioase au acces? Intelegeti nemultumirea noastra?

Insist pe ceea ce am spus si zilele anterioare : NOI VREM SA MUNCIM. VOI,(actualii lideri autointitulati sau politic numiti) CE VRETI? 

o persoana

#299 o parere neimplicata

2012-11-09 14:33

Din afara se vede foarte clar: Mariana, Talpa-iute, deocamdata angajat, moi, ultima sansa... sunt niste persoane frustrate ca le-a disparut influenta si salariile grase luate pe munca putina ca sa acopere mizeriile altora care furau( poate erau si ei bransati la teava aia).
Pentru ceilalti un sfat: nu-i mai bagati in seama ei asta vor, sa va enerveze si mai mult, e foarte clar, vor sa instige la revolta pentru ca ei nu au curaj sa iasa in fata. Sun lasi.
Invitati-i frumos sa plece daca nu le convine, nu-i retine nimeni cu forta.

eseu

#300 Fabula lui Zdreanta: orice asemanare nu este intamplatoare

2012-11-09 14:36

L-ati vazut pe Diculoi?
cel ce pana ieri latra
Este cainele lui Roi,
si pe toti afara da.
Stapanul s-ambolnavit
dintr-o data si subit.
Ei au venit acum si-l duc
sus, sus intr-un cuib de cuc.
Ce stapan bun a avut!
L-angrijit cat a putut.
El a muscat peste masura,
tot ce-a miscat in batatura.
Era caine de-mparat
si era motorizat,
lovea biciclisti in sat.
Dar el tot nu s-a lasat:
Totul e de cumparat.
De cand e-n gospodarie
multe a-nvatat si stie,
pune laba, ia cu botul
si fura oul cu totul.
Os cu os vara de vara,
El si-a strans o gramajoara.
Dar fara stapan nu poate
Sa se-nfoaie si sa latre.
El vede acum vede acum cum piere
si umbla numai cu miere.
Fara pic de indoieli
Se-apuca de pacaleli:
Unui cocosel frumos
I-a dat garsoniera-n dos
La cateva gainute
Le-a promis ceva graunte.
El crede ca prosti sunt toti,
ca ii merge ca pe roti.
Uite ca s-a inselat
toate in vileag s-au dat,
si cu toti ar vrea sa stie
cui a dat pe datorie,
unde-a fost, ce-a cheltuit
cu greu ce-au agonisit.
Pentru ce-au fost chinuiti,
Sa lafaie nesimtiti?
De-acum nu vor mai ierta:
Sa plece cu haita sa.