Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Mariana

/ #284 Pentru Ghioca Emil

2012-11-07 22:12

Bai Emile prin postarea #282 iti meriti apelativul de grataragiu. Asta este valoarea ta si nu iti poti depasi conditia. Atat poti.
Mai nulitate cum iti permiti ma sa spui ca ati dat voi bonurile de masa si salariile !!!
Ordinarule minti ca Ponta si Veteleanu prietenul tau de pahar. Noi nu avem dupa ce bea apa si tu sustii ca s-au dat bonurile si ca de la 6 plati restante s-a ajuns la 3.
Care mah 3 ???? Unde ai facut aritmetica??? La fara sa inveti ???
Din simplul nostru calcul sunt de luat 2 avansuri si 2 lichidari. Si bonuri de masa neluate din septembrie.
Daca esti prost taci !!! Tu nu vezi ca ti-ai pus combinatul in cap ca la orice postare scoti numai perle !!!
Tu chiar ne crezi nerozi pe toti ??? Nu vezi ma ce conducere ati pus toti din neamurile voastre politice. L-ati pus pe Spiru Ciobescu ala absolvent de Spiru Haret !!! Cum ma la Oltchim sa pui absolvent de Spiru cea mai de rahat universitate din Romania contestata si blamata de ARACIS!!
Stii tu mah Ghioca ce este aia valoare si ce reprezinta ARACIS??? Nivelul tau se vede pe facebook unde iti condimentai gratarele cu prietenii UNPR isti cu Jack Daniels.
Acu o dai de gard ca tu esti fecioara si nu mai ai nici o implicare politica. Nu iti e ma rusine te punem fata in fata cu prietenii tai de pahar si o sa vezi filmulete cu tine si prietenii tai politici. Cand te-ai dat grande lider de sindicat trebuia sa te gandesti ca toate aceste aspecte vor iesi la iveala fiindca ti-ai facut numai "prieteni" cu egoismul si cu prostia si ingamfarea ta.
Mai bine taci pentru ca noi suntem mii tu esti unul si prost pe deasupra. Tulburi linistea unor oameni care vor salvarea locurilor de munca cu ipocrizia si frustrarile tale.
NUL AI FOST SI NUL RAMAI !!!
CINE A TINUT MA COMBINATUL OPRIT DIN SEPTEMBRIE??? NOI SAU VOI CU BALAN AL VOSTRU !!!
HAI CIOCU MIC CA ATI DAT-O DE GARD RAU DE TOT SI MAINE POIMAINE O SA FUGI CU FRIGARUIILE IN MANA PRIN CURTEA COMBINATULUI SI NOI CU GRATRARUL DUPA TINE.