Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Mariana

/ #277 Pentru angajat

2012-11-07 09:49

Angajat ai perfecta dreptate. Situatia reala asta este. Ce sa ii ceri lui Ghioca grataragiul !!!
El crede ca daca a venit el cu Cernev vor curge numai rauri de lapte si miere. Este normal ca fara capitaluri atrase nu se pot plati salariile si acoperi cheltuielile curente ale Oltchim.
Numai Ghioca care este o nulitate tehnica poate gandi ca daca a pornit Electroliza din vanzarea lesiei si a sodei gata vin sutele de milioane de EUR. Noi de aceea urlam in cor ca trebuie gasite solutii reale nu fantasmagorii gen Cernev si Balan. Ce stie Balan sa spuna ne-am saturat !!! Stati linistiti ca va fi bine. Face ca Guru Buduna alta desteapta !!!
Cum dracu sa fie bine cand noi in situatia actuala acumulam pierderi lunare de 7-8 milioane de EUR. Unde este eficienta ???
Sunt total de acord cu tine Angajat ca oricine stie sa se dea sofer cu o masina trasa pe dreapta.
Clanurile Ciobescu, Coclet, Talpasanu, Pirvu nu stiu altceva decat sa stea la pus tara la cale si la gandit ce mai scoatem la taiat din combinat sa mai vindem niste fier vechi si sa le luam ochii la fraieri pana la alegeri ce buni manageri suntem noi.
Il sfatuiesc pe domnul Ghioca sa nu mai posteze in calitate de Cititor pentru ca stim ca tot el este. Problema lui si a lui Cernev este ca lumea s-a convins ce mentalitati retarde au.
Si in plus Ghioca se da apolitic. Am vazut recent poze compromitatoare ale lui Ghioca de la orgiile UNPR postate chiar de el pe facebook http://www.facebook.com/#!/EmilGhioca?fref=ts
RUSINEEEEEEE BAI SINDICALISTULE !!! Ii pupi in fund pe Veteleanu si pe puscariasul Gutau si vrei sa te credem ca tu ne reprezinti interesele. Reprezinti interesele USL-iste !!! Te-am demascat !!!
Cine nu crede sa intre repede pe contul de facebook de mai sus al lui Ghioca si va vedea ce poze are postate. Intrati repede pentru ca la cum il cunoastem le va sterge pentru a poza in sindicalistul virgin.
Lasa-ne bai ca avem treaba !!!Vrem sa mai avem de munca nu sa asistam la taierea combinatului de catre USL si prietenii tai politici. La munca nu la intins mana !!!!!!!