IL SPRIJINIM SI II MULTUMIM LUI TRAIAN BASESCU


Musafir

/ #396

2012-08-03 16:49

Chiar nu exista nici o modalitate de aparare impotriva acuzatiilor si actiunilor unor parlamentari pucisti, umflati din Bugetul statului ca sa faca numai rau de 8 ani incoace acestui popor si acestei tari?
Nu pot intelege cum de 22 de ani natiunea aceasta a ales aceiasi corupti si "iluminati somnorosi" si ia postat in Parlament, pe salarii, pensii si alte facilitati materiale, la care un om obisnuit cu studii superioare nici nu poate sa viseze muncind cinstit cu transpiratie 12 ore pe zi??? Care ar fi posibila aparare a cinstei, demnitatii si dreptatii?
Aude cineva vocea acestei natiuni sugrumate saracite si cumparate politic cu pachete cu ulei zahar, orez, faina si macaroane de 20 de lei pe luna?
Are vreo importanta sprijinul si multumirea mea adresate Presedintelui Ales al acestei tari, daca este batjocorit si huiduit si legat de maini sa nu poata face nimic, si sa nu poata nici macar sa se apere sau sa fie aparat???!!!
Domnule Basescu, chiar asa de strambe si labile sunt legile, institutiile,regulamentele si atat de purtata la dv. "Constitutie" facuta de Iliescu, incat nu putem decat sa va multumim si sa asistam neputinciosi la indepartarea Dv.???!!!si la batjocorirea tarii noastre???!!! 266 de oameni pot anula intr-o zi tot ce au sperat acei care v-au ales pentru progrmul cu care au sperat ca il veti indeplini cu Romania???
"Parlamentul" acesta de cine ar trebui sa fie pus la punct, sau tras la raspundere pentru ceea ce face?
Cu Stima D Z