IL SPRIJINIM SI II MULTUMIM LUI TRAIAN BASESCU

Multumim domnule Presedinte Traian Basescu pentru ca ati reprezentat cu succes  STATUL ROMAN, fiind de aproape 8 ani garantul democratiei, independentei nationale, al unitatii si integritatii teritoriale a tarii.

Va felicitam pentru implementarea Reformelor si pentru calea democratica pe care conduceti Romania in ciuda fortelor ostile care inca de la primul mandat v-au impiedicat sa va desfasurati activitatea in directia dorita de intreaga tara.

Va multumim ca in intreaga Dumneavoastra activitate ati vegheat la respectarea Constitutiei si la buna functionare a autoritatilor publice si va precizam ca suntem alaturi de Dumneavoastra, ca sa va exercitati prerogativele in continuare. Avem nevoie mai mult ca oricand de ca Dumneavoastra sa exercitati functia de mediere intre stat si societate si intre puterile statului si sa ne reprezentati in fata intregii lumi.

Va felicitam pentru ca puneti inaintea oricarei probleme personale si politice grija pentru Romania si pentru cetatenii acesteia si va asiguram de tot sprijinul nostru. Prin actiunea Dumneavoastra de a nu participa la Summitul de la Bruxelles ati dovedit inca odata ca Presedintele Nostru este puternic punand pe primul plan preocuparea fata de imaginea Romaniei in lume.

Este momentul ca urmand exemplul Dumneavoastra sa fim si noi puternici, sa va dovedim ca va sprijinim, ca luptam pana la capat pentru mentinerea democratiei in tara noastra.

Suntem alaturi de Dumneavoastra si va sprijinim in orice demers pentru continuarea reformelor, realizarea unui stat democratic puternic, pentru o imagine buna  a Romaniei in lume, cresterea nivelului de trai al populatiei si pentru incetarea abuzurilor comise de Guvernul Ponta care incearca sa cucereasca integral puterea in stat.

AM FOST MEREU ALATURI DE PRESEDINTELE NOSTRU! IL SPRIJINIM PE TRAIAN BASESCU!

SUNTEM ALATURI DE PRESEDINTELE NOSTRU LA REFERENDUM!


Andreea Ionescu    Contactați autorul petiției