Apel pentru Schimbare Adevărată!

Alege numele de user
Musafir

/ #943 Subiect

2012-01-31 12:34

Mesaj de solidaritate cu manifestanții din România.
În data de 22 decembrie 1989 am participat la mitingul din piața Palatului cunoscând evenimentele de la Timișoara și sperând că poporul va profita de respectivul miting, se va trezi și răzvrătii împotriva dictaturii și cultului personalității.
Nu am să uit niciodată sentimentul de bucurie din aceea dimineață însorită când noi cei din piață, după un scurt moment de panică/îmbrânceli declanșat de un vuiet venit din anumite dispozitive electronice, ne-am regrupat și am recăpătat curajul de a ne exprima în mod public nemulțumirile față de acel regim totalitar.
Alături de noi au început să vină pe calea Victoriei dinspre hotelul București alte grupuri de cetățeni/studenți... dar ceea ce a urmat este deja istorie, o istorie nedorită dat trăită de cei care au participat și supravețuit la „revoluție.
Au trecut 22 de ani din viață fără a fi realizate dorințele și așteptările poporului român.
Aveam aproape 25 de ani și credeam, cu mintea de atunci, că totul se va schimba în bine și vom trăi în demnitate și abudență, ca în... occident. Dar nu a fost să fie așa.
Poporul Român a fost din nou trădat! de această dată nu de lupi ci de lei hămesiți cu blană de oi.
Poporul român cu poziția sa geografică și bogățiile pe care le deținea putea să trăiască mult mai bine decât oricare alt popor de pe această planetă, dacă avea conducători demni de trecutul acestui neam primordial, pelasg ulterior geto-dac, și care împotriva tuturor mistificatorilor de istorie și a celor care au dorit și doresc să fie dezbinat/hulit/sau șters din istorie v-a continua să existe pe acest teritoriu, oferind în continuare omenirii învățături, așa cum o face de milenii.
Într-adevăr ce doream în 1989 s-a întâmplat. Doream capitalism, dar nu știam ce este acela, și avem.
Avem de toate în magazine,dar nu avem cu ce să le cumpărăm, avem un procent mic din populație foarte bogată restul populației fiind mai săracă decât înainte de 1989 fără locuri de muncă și manipulată de politicieni și mass-media, putem să ne exprimăm liber cum se exprimă câinele din lesă la lună, suntem sclavi moderni în propria noastră țară.
Stăpânii noștrii sunt băncile, marile coorporații și politicienii corupți și fără coloană vertebrală.
Puterea unui neam stă în mâna majorității membrilor săi ci nu în mâna minorității care are delegată temporar această putere în anumite limite.
Este de datoria poporului atunci când conducătorii depășesc limitele delegate de către el să revoce democratic conducătorii și să le impună imediat plata prejudiciilor.
NU este de ajuns doar schimbarea democratică a întregii clase politice ci trebuie schimbată și mentalitatea întregii populații cu privire la aspectele vieții sale.
Nu este de ajuns schimbarea unui politician atâta timp cât vom permite băncilor, patronilor și oricărui simplu conducător de societate să ne facă sclavii lor.
Noi nu vom trăi mai bine dacă vom continua să oferim pe sume derizorii bogățiile țării, vom continua să permitem băncilor care în cârdășie cu clasa politică conducătoare să deruleze/implementeze în continuare prezentul sistem financiar-bancar prin care aceștia obțin pe hârtie venituri fabuloase și fictive din nimic pe spinarea popoarelor urmărind ca la un moment prielnic, cum a fost și cel recent 2008, să mai declanșeze o criză prin care să-și acopere veniturile fictive prin preluarea de la popoare a unor bunuri reale sau a unor sume de această dată reale, îndatorând tot mai mult respectivele popoare.
Nu vom trăi mai bine dacă noi ne vom da cel mai important capital,munca, pe salarii derizorii în timp ce conducătorii/patronii, de la toate nivelurile, vor beneficia în continuare de privilegii și venituri „nesimțite” obținute prin munca celor conduși.
Sunt multe de spus dar nu doresc să acaparez foarte mult spațiu așa că voi încheia aici acest mesaj cu speranța că tot mai mulți români se vor trezii la realitate, își vor îndrepta coloana vertebrală și vor conștientiza că acestă viață este scurtă și toți oamenii ar trebui să o trăiască în bună stare, fără lipsuri materiale, numai în acest fel vor putea să-și concentreze energia pentru alte lucruri care țin de esența spiritului.
ROMÂNI! Sănătate și treziți-vă!