Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei


Musafir

/ #680 Pilele trec, prostii raman sau lupul care isi schimba parul devine,,purtator de cuvant"Laura Patrut

2018-03-05 14:58

Pilele gastii intitulata ,,comisia" de munca-transporturi unde Laura Patrut, actuala,,purtatoare de cuvant" din alegericpr.ro era componenta semnatara din anul 2013, primeau cu prioritate, in fata tuturor ,,prostilor=deveniti acum -dragi colegi-" schimbarea de treapta autonom dupa 1 an si o luna de vechime in CPR, doar cu 3 ani de facultate, fara master sau studii complementare obligatorii pentru ceilalti ,,psihologi prosti"de rand, neinsemnati decat ca platitori la bunastarea gastii cpr in frunte cu Munteanu, Delia, Patrut, Anitei si Stefan.

Pila smechera la o gasca smechera - Branesc(Serban Crisan) Alexandra, din Arad, absolventa de facultate ciclul I - 3ani - in vara anului 2013 - la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad.

Inscrisa CPR in 2013 codul personal 14948. 

Pila a smecherilor din gasca stapanita de Munteanu de la Bihor, complicele lui Anitei si a lui Laurentiu-Stefan, a obtinut pe repede inainte treapta de autonom fara nici o urma de master ciclul II Bologna sau alte formari complementare. Daca ar fi inceput o astfel de formare-master sau formare complementara dupa terminarea facultatii in 2013, ar fi finalizat formarea in iunie-iulie 2015. In legea lor facuta pentru ,,prosti=dragi colegi" scria ca e nevoie sa se faca dovada finalizarii formarii complementare pentru treapta de autonom.

In data de 21.11.2014 primeste de la gasca de munca-transporturi proprietate a lui Munteanu, Delia, Laura Patrut,  schimbarea treptei de la psiholog in supervizare la psiholog autonom in 2 din specialitatile de mai sus - si munca si transporturi, mai exact devine autonom- dupa 1 an si o luna - de la data de 26.09.2013 cand a primit prima treapta de psiholog in supervizare, la baza avand studii de scurta durata de 3 ani.

Cine ne ,,reprezinta ca prtator de cuvant" si ne trimite pe e-mail mesaje ,,bine intentionate" de tipul ,,dragi colegi"? = Laura Patrut - din gasca de munca transporturi 2013-2017, individa ce isi punea semnatura -alaturi de ceilalti smecheri in frunte cu Munteanu, Delia - aflati acum in spatele ei- toti o adunatura =vestica=, sustinandu-si doar pilele lor= pentru sustinere si obtinere de putere, bani, functii. Pentru ceilalti psihologi platitori adusi obligatoriu in capitala pe banii lor, de la sute de km si tinuti sa frece peretii la cozi pe scarile cpr, distinsii ,domni si dooamne" din gasca Munteanu, Delia, Laura Patrut aveau de refulat suficient dispret, ura, jecmaneala ca intre ,,dragi colegi", sub patronajul ,,bunului" Anitei si cu sprijinul ,,superlegiuitorului, supercorectului, neatinsului, invincibilului" Laurentiu Stefan. Acum toti componentii gastii aflati in spatele individei Laura Patrut sunt din nou baieti si fete mari, virgini(e) si ne servesc lectii de ,,moralitate, corectitudine" doar sa le dam cascaval si sa stam cu botul pe labe.