Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei


Musafir

/ #609

2018-02-15 10:08

COMUNICAT privind plățile către Colegiul Psihologilor din România

 
De cpr

Având în vedere faptul că în prezent un grup ilegal, reprezentat de către numitul Ion Dafinoiu, a preluat în mod abuziv conturile bancare ale Colegiului Psihologilor din România, pe baza unui act fals publicat în Monitorul Oficial al României, până la soluționarea cauzelor judiciare aflate pe rol, resursele financiare ale instituției nu mai pot fi utilizate pentru funcționarea acesteia.

Reamintim faptul că organizația profesională a Colegiului Psihologilor din România funcționează în sediul central din București, precum și în sediile filialelor teritoriale, unde își desfășoară activitatea un număr de 56 de salariați, care asigură corespondența cu instituțiile și alte entități interesate, emiterea adeverințelor și a certificatelor de recunoaștere, precum și a altor acte privind evidența dreptului de liberă practică, evidența profesională, evidența contribuțiilor reprezentarea juridică, administrarea financiar-contabilă, plata chiriilor și a utilităților, plata contribuțiilor legale și gestiunea bunurilor și a altor servicii.

Pe cale de consecință, recomandăm tuturor psihologilor ca plățile către Colegiul Psihologilor din România (pentru taxe, cotizații, timbre profesionale etc.) să fie efectuate direct la sediul organizației profesionale situat în str. Stoian Militaru, nr. 71, sector 4, București, la Departamentul economic și de resurse umane (et. 2) sau prin mandat poștal către Colegiul Psihologilor din România- Departamentul economic și de resurse umane.

Menționăm faptul că înscrierea plății cotizațiilor anuale sau a altor taxe în Registrul unic al psihologilor cu drept de liberă practică din România sau validarea comenzilor de timbre profesionale se poate opera numai pe baza documentelor doveditoare.

De asemenea, psihologii pot comanda timbrele profesionale direct la Biroul de timbre din cadrul Departamentului juridic și de comunicare, comanda fiind validată pe loc.

Colegiul Psihologilor din România

14 februarie 2018