Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei


Musafir

/ #352

2017-11-06 11:15

Colegiul Psihologilor din România www.alegericpr.ro

3 noiembrie 

Dragi colegi, Astăzi este o nouă zi importantă pentru colegii noștri din întreaga țară, a avut loc prima ședință a Comisiei de psihologia muncii, transporturilor și serviciilor. Au fost analizate toate dosarele transmise de președinții filialelor teritoriale, aferente specialităților: psihologia muncii și organizațională, psihologia transporturilor și psihologia aplicată în servicii. A fost o zi cu multă activitate, cu multă muncă depusă de membrii comisiei, o zi în care au susținut interviurile pentru schimbare de treaptă, au analizat dosarele depuse pentru formele de exercitare și au validat accesul în profesie pentru colegii care au participat la interviurile din cadrul filialelor teritoriale. Această zi va fi urmată de eliberarea atestatelor de liberă practică și a certificatelor de înregistrare / anexelor pentru mențiuni, după validarea acestora în ședința Comitetului director din data de 24 noiembrie 2017. De astăzi, suntem cu 37 mai mulți. Le dorim mult succes în activitatea profesională colegilor noștri care astăzi au obținut validarea Comisiei MTS pentru accesul în profesie!

Laura Cristina Pătruț Colegiul Psihologilor din România Consilier pe probleme de comunicare și purtător de cuvânt

Dragi colegi, 10 noiembrie 2017 este data la care va avea loc prima ședință a Comisiei de psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională. Lista candidaților programați la schimbarea de treaptă a fost finalizată, revenim cu detalii despre locația interviurilor și programarea candidaților pe ore. Succes tuturor colegilor care vor participa la interviu!

Laura Cristina Pătruț Colegiul Psihologilor din România Consilier pe probleme de comunicare și purtător de cuvânt

www.alegericpr.ro

 

Adriana Cherti Si dupa aceste interviuri se vor elibera atestate?

Tihan Eusebiu Doar certificate de participare    

Colegiul Psihologilor din România www.alegericpr.ro D-na Adriana, buna dimineața! In numele Colegiului, ne cerem scuze pentru comentariile unor persoane care nu au nicio calitate sa ofere informații oficiale despre activitatea Comitetului director și Consiliului Colegiului.  După aceste interviuri se vor elibera atestate, certificare de înregistrare, anexe la aceste certificate, se vor elibera toate tipurile de documente prevăzute in legislație. Va dorim o zi frumoasa!

www.alegericpr.ro