Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei


Musafir

/ #245

2017-03-23 12:59

www.news.ro/social/colegiul psihologilor romania cadrele universitare furnizorii teste psihologice unii fosti presedinti filialelor teritoriale ofiteri incearca blocarea alegerilor rugam colegii respecte procesul

Comentarii

Marilena Popa

ce nerusinare!! este cate o mincina la fiecare paragraf!! la 80% dintre filiale, inclusiv Bucurestiul, au votat amanarea alegerilor pana cand presedintele asigura un cadru transparent si corect al alegerilor!!!

Andreea Butucescu

Autoarea e prietena lui Anitei.

Alina Manea Andreea Butucescu, evident ca ceva nu era in regula. Rusine Elivra Gheorghita si rusine news.ro ca au asa colaboratori.

Mădălina Sava

Sunt niste minciuni! Pentru context: psihologii din filiala Bucuresti (aproximativ 350) au votat sambata în cadrul convenției pentru suspendarea alegerilor, din cauza ilegalităților comise de actuala conducere (invalidarea candidaturilor și apoi dispariția dosarelor aferente ale majorității oponenților - se estimeaza ca 60% din candidaturi au fost invalidate fără motiv). In aproape toata tara au fost suspendate alegerile, pe buna dreptate. Cautati pe pagina Universitaria secventele video in care Mihai Anitei efectiv fura buletinele de vot de la secretara care plange si in care ii da cu mana peste telefon lui Bogdan Ion, dupa ce i-a strigat o sala intreaga "Demisia". Poate nu e cel mai coerent comentariu, sunt pe telefon, dar daca e cineva interesat de detalii, imi puteti scrie si revin cu detalii. Incredibil.

Mihaela Tanase

In Bucuresti 350 de oameni au decis suspendarea alegerilor pentru ca pe buletinele de vot figureaza numai candidatii actualei conduceri, toti ceilalti candidati fiind invalidati. In acest caz nu se poate vorbi de alegeri democratice, ci doar de un simulacru de alegeri. Situatia este similara in intreaga tara. Fraudari masive ale alegerilor de catre actuala conducere pot fi dovedite la orice ora. Va rugam sa va interesati si sa prezentati situatia corecta.

Vasile Bale

Tot articolul este o dezinformare ordinară, câțiva oameni a din conducerea CPR au ajuns să comită acte disperate și grave care încalcă cel mai elementar drept al psihologilor, dreptul de a alege și de a fi ales, prin tot felul de proceduri întortocheate, ilegale, partizane și tardive care intră în contradicție cu toate actele normative care guvernează profesia de psiholog. Nu am să comentez punctual toate informațiile false din acest articol pentru-că consider că acest site nu are credibilitate pentru oamenii cu gândire critică și nu îmi irosesc timpul pentru acest demers. Dacă totuși se rătăcește vreun om cu o gândire funcțională îl invit să dea o căutare pe google și va înțelege în câteva minute ce se întâmplă cu adevărat în această breaslă.

Andreea Butucescu

Este cea mai mare dezinformare! Ar trebui sa va fie rusine pentru ca nu ati cerut drept la replica. Doamna Elvira Gheorghita cei 25 de ani pe care ii mentionati ca experienta in presa nu va recomanda. Tot ce scrie in acest comunicat este o minciuna.

Adam Sandescu

25 de ani de copy/paste nu reprezinta experienta.

Gabriela Dumitriu 

Acest comunicat este o dezinformare. Va rugam sa va documentati in legatura cu subiectul, in prezent membrii Colegiului Psihologilor sunt supusi unor abuzuri flagrante de catre conducerea acestuia iar procesul de alegeri este fraudat.

Carmen Alina Manea

A platit mult conducerea CPR pentru a publica mizeria asta? V-au povesti cumva despre invalidarile ilegale ale contra-candidatilor? V-au povestit despre cum fraudeaza alegerile? Domnul acesta Aniteti, actualul Presedinte, v-a povestit cum a caftit un psiholog in timpul unei sedintei? Uitati aici cam cum s-a desfasurat marea sedinta din Filiala Bucuresti, 18 corupti au incercat sa forteze un vot intr-o sedinta anulata de 350 de psihologi:

Georgeta Tudor

Citesc si nu-mi vine a crede ca e posibil ca niste jurnalisti sa publice asa ceva fara a face o minima documentare pe tema. Stiati ca in disperarea lor de a legitima abuzul pe cre l-au facut au facut "alegeri" la Bucuresti dupa inchiderea sedintei Conventiei Filialei si au "ales" presedintele de filiala cu 18 votanti?! 18 oameni au votat dintre care juristul, sotia lui, actualul presedinte, directorul executiv (toti acestia iind implicati activ in abuzul comis) o persoana aparent fara interese colaterale si restul sunt toti prestigiosi asociati ai lor? Cum e posibil sa fi fost in sala si sa nu le fi adresat niste intrebari. Stiti ca juristul (Stefan Iulian laurentiu) este candidat pentru a deveni presedintele Colegiului si el cu directorul executiv (Hiera) si o presedinta de filiala care cred ca e nasa lui sunt singurii candidati "validati" pentru a candida. Stiati ca aceste "validari" facute de departamentul juridic aflat in totalul control al lui Stefan Iulian Laurentiu este o inventie aparuta tocmai pentru a elimina contacandidatii? Informati-va inainte de a distribui astfel de stiri toxice. Mai ales daca vreti sa fiti credibili.

Florin Stefan  

Este obligatoriu să solicitați un drept la replică . Este incredibil câte abuzuri face actuala conducere a CPR.

Mihaela Tanase 

Bine ca folosesc banii nostri pentru conferinte in care sa dezinformeze opinia publica. Mai bine v-ati interesa, doamna Elvira Gheorghita ce se intampla cu cei 1 milion de euro ce intra an de an la colegiu numai din taxa de membru. Sau ce se intampla cu zecile de milioane din taxele celelalte (avem taxe de la A la Z, si nu este o gluma). Sau cum e posibil sa figureze pe listele de vot Iulian-Laurentiu Stefan - un om care a plagiat un doctorat si nu are treapta de principal, conditie obigatorie pentru a candida la functia de presedinte al Colegiului Psihologilor. Va asteptam apoi sa veniti sa spuneti zecilor de mii de psihologi din intreaga tara care au suspendat procesul de vot ca au gresit facand acest lucru.

Georgeta Tudor  

Bine punctat, Mihaela!

Ana Maria Gherasim

Din pacate, publicati un articol menit mai degraba sa dezinformeze. In acest moment profesia noastra este intr.un moment de cumpana din cauza abuzurilor repetate comise de conducerea CPR.

Bogdan Ion

Revoltator ca presa de la care te astepti sa investigheze si sa documenteze un subiect publica asemenea mizerii. Daca psihologii dupa 12 ani de Colegiu, care de la an la an si-a agravat desconsiderarea si lipsa de respect, au ajuns ca aproape in toata tara sa respinga la unison abuzarea acestor alegeri, cum poate presa sa asculte pe abuzatori si sa nu verifice nimic. Din nou hotii care striga hotii au audienta in presa. Presedintele actual face abuz in functie incercand sa acopere urmele neregulilor promovand cei doi candidati impreuna cu care a dispus netransparent de banii colegiului si pe care ii plateste de ani de zile in calitate de directori ai structurii administrative. Si a dat dispozitii care le-au permis acestora sa ii TAIE DE PE LISTE pe 70 la suta din colegii care aplicau la functii de conducere in colegiu. La presedintie si-au taiat de pe liste TOTI contracandidatii asa incat psihologii daca ar vota SUNT OBLIGATI sa aleaga UNUL DINTRE ABUZATORI. Care este etica profesionala a jurnalismului dumneavoastra? Rusine inca o data!

SpearmanBrown Profetia  

Cine sunt astia? Can-can? Luati aici stire de can-can, daca cu asta va ocupati: RAMBO ANITEI PRESEDINTELE CPR

Andreea Butucescu

Felicitari, v-ati atins probabil obiectivul jurnalistic, multe vizualizari si comentarii. Rusinos insa modul in care va promovati.

Raulea Ciprian  

Articolul de mai sus este destinat exclusiv DEZ-informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi O VIZIUNE ECHIDISTANTA, va rugăm să SOLICITATI SI OPINIA "cadrelor universitare, furnizorilor de teste psihologice, foştilor preşedinţi ai filialelor teritoriale..." !!!

Daniel Constantinescu  

da ?! hai sa vedem sunt practician de 22 de ani invalidat de unul ce a facut facultate si doctoratul in 3 ani pentru ca era juristul institutiei. plagiat, inteleg de la unii. am candidaturi in 3 filiale cu 3 motivatii diferite juridice (rigoare tata :-))) ) cu nume schimbat in explicatia finala, sunt escu domnilor. verificati pe site cei necredinciosi. 70 % din colegi practicieni, profesori universitari invalidati cu motivatii aberante. invalidari produse dupa terminarea alegerilor ! democratic, nu ?! dispozitii ilegale aberante sosite in fiece noapte dupa inceperea procesului electoral fara avizul forurilor superioare, Consiliul Colegiului, Comitetul Director! chiar isi bat joc de noi o mana de mafioti ce au o stampila, nesimtire si tupeu ! pentru cine sunt ei reprezentativi cu doar 6 filiale ce le-au acceptat faradelegile ?! noi ceilalti ," canaliile", "psihologii de rand " ne-am opus. majoritar ! ce distopie cultiva astia desprinsi din ferma animalelor ?! cu zeci de dispozitii noaptea ? cu una in care se mandateaza pe sine sa invalideze ilegal pe ceilalti candidati intr-o competitie in care este angrenat ? nu pute a conflict de interese ? dar cei ce l-au votat ? membri ai IPJ scoala de vara a acestuia, ONG privat cultivat din pozitia de ...director juridic, iar fara acord Comitet Director! RUSINE , Hotii striga hotii, dar documentele inclusiv tampeniile emise de voi vorbesc ! in instanta, tovarasi , ca mi-e greata de voi !

Ion Duvac

O grava manipulare a cititorilor dumneavoastra! Cred ca o minima documentare inaintea publicarii unui articol cu un titlu pompos face parte din etica jurnalistica! Situatia este exact invers: presedintele Colegiului a schimbat regulile de organizare a alegerilor in timpul jocului, inventand in mod ilegal ”Avizul juridic general”, prin care a blocat toti candidatii incomozi. Peste 70 % dintre candidati cu dreptul deplin de a alege si de a fi alesi au fost invalidati prin metoda ”avizului”. Presedintele Colegiului, Mihai Anitei a incalcat grav si in mod premeditat Hotararea Comitetului Director nr. 1/2013 restrangand abuziv prerogativele presedintilor de filiala in validarea candidatilor pentru alegeri si in responsabilitatea fata de intreg procesul local de alegeri! Poate va explica si cum a cheltuit ilegal aproximativ 1.500.000 de euro pe an, fara aprobarea Consiliului, singurul in masura sa incheie contracte si sa descarce bugetul de venituri si cheltuieli Si lista abuzurilor poate continua! O minima probitate jurnalistica nu v-ar strica!

Daniel Constantinescu

era sa uit , nici nu putem contesta ca nu are procedura de contestare dar a avut tot timpul sa dea dispozitii pentru schimbarea regulilor dupa inceperea alegerilor si propria-i AUTO- mandatare !  

Adam Sandescu

News.ro, va invit sa va traduc ce ati scris: Profesorul universitar Mihai Anitei, din calitatea sa de presedinte al CPR, reclama faptul ca se incearca preluarea CPR de catre profesorii universitari. Va las pe voi sa trageti concluziile, ca sa nu spuneti ca sunt malitios.

Marilena Popa  

Nici titlu nu pare ca l-a citit autoarea. Iar daca l-a citit poate nu i-a dat sens.

Bancila Camelia  

Sunt unul din acei psihologi invalidați fara motiv!!!! Nici nu vând teste si nici nu întrunesc  alte criterii enumerate mai sus.Așa au decis, din pix! Cum si când vor!!! Gândim, trăim corect după principii si avem tăria sa ne opunem unor astfel de declarații MINCINOASE!!!Nu respecta nicio procedură transparenta de vot, schimba reguli in timpul jocului si speculează orice sa nu piardă puterea...manipulat din umbră de jurist, pardon, d.Director, plătit din contribuția noastră cu mii le lei/luna.Cine crede ce e scris in articol????

Adam Sandescu  

News.ro, va invit sa va traduc ce ati scris: Iulian Laurentiu Stefan, candidat la Presedintia CPR si Director juridic al CPR de 12 ani, situat in dreapta Prof. Anitei la aceasta conferinta de presa, spune ca are contracandidati la presedintie care vor mai mult de 2 mandate (el are mai mult de 3...) si da vina pe ofiteri (de presa? de artilerie? de cavalerie usoara?). De profesionalism ati auzit? Sau macar sa verificati informatia, nu sa-i dati copy/paste.

Maricutoiu Laurentiu 

hahaha. sunteti GENIALI. Președintele prof.dr. Aniței își încheie mandatul, deci vechea conducerea spune ca ”se încearcă amânarea unui proces democratic de schimbare a vechii conduceri”. Pai care e problema să își dea demisia? De ce se chinuie și se plânge că nu îi lasă universitarii pe ăștia tineri să îi ia locul? Ca să înțeleagă lumea: Aniței a ieșit în conferința de presă că e de acord să fie schimbat mai repede... sau că nu e de acord? Că nu se înțelege. Elvira Gheorghita, sau nu ai citit ce ai postat aici... sau atât poți.

Andra Costin

Va rog sa va documentati articolele inainte sa le publicati, prezentarea unui singur punct de vedere e dovada unui act partinitor, iar ce ati scris aici va dezinformeaza grav toti cititorii. E drept ca abuzurile din Colegiul Psihologilor nu v-ar fi incaput doar pe o pagina.

Ramona Iocsa Pora

Acestui articol ii lipseste tocmai credibilitatea sursei, imperioasă in orice act jurnalistic de calitate. Va pot oferi exemple de surse credibile carora sa le solicitati un punct de vedere: cadre universitare si psihologi consacrati (Daniel David, Mircea Miclea, Ion Dafinoiu), presedinti dim filialele teritoriale ale Colegului Psihologilor din Romania care mliteaza pentru un proces de alegeri democratic si transparent (Cracsner Eduard, Dima Doru, Caxi Doina), candidati invalidati. Exista pagini via Facebook care va pot oferi informatii valide despre starea de fapt a acestui proces de alegeri (unele ofera chiar inregistrari video): Universitaria Psihologie, Politia Psihologiei, grupul Psihologii merita respect).

Calin Valentin Catalin  

Conducerea CPR bate moneda pe treaba cu ofiterii intr-un mod ce atinge cote paranoide, dar sa nu uitam ca multi sunt formati la ipj, institutul condus de cel care astazi e director general, maine este director juridic, dar cu siguranta candideaza (aproape singur) la presedintia colegiului. Ofiterii, cei pe care-i mentioneaza in articol, sunt psihologi care lucreaza in diferite ministere, directii si servicii, dar oamenii astia nu sunt infractori. Sunt comisii in interiorul CPR care reglementeaza psihologia specifica acestor zone, asa-zise militare. Surprinderea manifestata de catre cei care au dat acest interviu este parte din manipularea cu care ne-au obisnuit, nu stiu la ce le foloseste. Ofiterii au fost, sunt si vor fi mandria acestei tari, cei care se tem si arata cu degetul spre ei sunt cei care au probleme cu legea. Asadar, de ce se tem de ofiteri?

Bancila Camelia  

Cu tot respectul, solicitam deschis dreptul la replica pentru acest articol! In caz contrar, site-ul acesta nu mai prezinta credibilitate!

Cristina Ioana

Dumneavoastră, cei care publicați știri, nu ar trebui sa verificați informația inainte??? Nu era o cerinta de deontologie? Cum puteți transmite așa ceva?!? Minciuni fără scrupule, din disperarea unora care pierd puterea! Alegerile sunt invalidate în majoritatea filialelor, pentru ca nu au fost respectate regulile de către cei care mint în acest articol! În mod abuziv și discriminatoriu, binomul a tăiat de pe liste pe cei pe care nu îi doreau candidați.

Beatrice Popescu Ghigeanu  

Pentru ca articolul dvs. sa respecte etica jurnalistică, este imperios necesar să oferiți dreptul la replică și reprezentanților consorțiului Universitaria (Daniel David, Mircea Miclea, Ion Dafinoiu, Eugen Avram, Catalin Nedelcea, Alin Sava) și a altor candidati invalidati: Ion Duvac, Bogdan Ion, Diana Vasile. Ideal ar fi fost ca documentarea să fie mai amplă, pentru că maniera de redactare nu oferă o prezentare neutră, echidistantă a situației. În București, filiala care are 5.542 de membri, 350 de psihologi prezenți sâmbăta trecută au refuzat să voteze (există un proces verbal cu semnăturile celor care cer suspendarea procesului de votare), din cauză că pe buletinele de vot existau doar numele celor din conducerea actuală a CPR, fiind invalidați toți ceilalți candidați. După ce ședința a fost declarată închisă, un grup de 17 susținători ai conducerii actuale s-au votat între ei, în mod ilegal. Ilegalitățile au început însă cu invalidarea pentru pozițiile cheie a tuturor candidaților care ar fi avut șanse să câștige alegerile. Până nu se va asigura un cadru legal al alegerilor, corect, transparent, cu prezența pe buletine a tuturor candidaților (nu numai a celor agreați de vechea conducere autocrată), psihologii din toată țara refuză această manipulare grosolană, se delimitează de aceste nereguli și nu își exercită dreptul de vot. Mai aveti timp și spatiu să remediați situația, publicând și opinia consorțiului Universitaria Psihologie referitor la alegerile de anul acesta și mai ales la neregulile și ilegalitățile semnalate de toți președinții de filiale din toată țara. Principalele abuzuri semnalate de contestatarii actualei conduceri: - modificarea regulilor jocului dupa demararea procesului electoral prin dispoziții luate de catre presedinte, fara consultarea celorlalte foruri de conducere si care modifica prevederile hotărârii din 2013, aprobată de către Comitetul Director, după care ar trebui derulate alegerile; - invalidarea arbitrară a multor candidaturi pentru posibili electori din filialele județene - invalidarea arbitrară a unor candidaturi pentru președinția Colegiului, precum și a unor candidaturi pentru un mandat în Comitetul Director - lipsa unor proceduri clare de contestare a acestor invalidări, precum și modificarea procedurilor legate de votare - demiterea fără bază legala a unor șefi de filiale - validarea arbitrară a candidaturii lui Iulian Laurentiu Stefan pentru șefia Colegiului Psihologilor

Mihaela Tanase

Articolul este copy/paste Ar trebui sa se specifice ca este platit, nu sa fie semnat

SpearmanBrown Profetia

Ce cauta analfabetul de Nicoara acolo?

Mihaela Grigoras

Acest articol este o dezinformare! Nu ar trebui să vă documentați înainte de a publica ceva? De drept la replică ați auzit?

Onetiu Florin  

Draga news.ro, va rog sa va mai documentati cu privire la acest subiect! In alegerile filierei Bucuresti din 18martie au fost 18votanti(cunostinte ale actualei puteri"), iar 300 de profesionisti au ales democratia in sistem.

Ionela Manolescu  

Sunt foarte multe minciuni în acest articol! Nu vă informați înainte de a publica?

Gabriela Dumitriu 

Probabil ca un drept la replica va lamuri aceasta eroare. Nu de alta, dar in felul acesta contribuiti masiv la nedreptatea si deserviciul care deja se fac breslei de catre cei care ar trebui sa o reprezinte, aceiasi care reclama nereguli legate de procesul de alegeri. Singurele nereguli in acest caz-si nu numai- sunt comise chiar de ei.

Viki Dumitrache  

Doamna Elvira Gheorghita ati scris un articol care ne deranjeaza. Posibil sa fi fost solicitata de catre stafful copsi cu mare solemnitate sa scrieti despre „situatia psihologilor” si nici nu v-a trecut vreo banuiala ca va cheama la a va servi o varianta trucata. Va rugam sa cercetati minim subiectul si sa veniti cu corecturi. Nu vrem sa ne credeti pe noi ci sa faceti, ca un jurnalist ce sunteti cercetari. Informati-va apoi informati lumea ca altfel va departati de scopul pentru care profesati. Pentru noi, cei care ne dirijam actiunile sa readucem democratia in profesia noastra, este revoltator articolul, asadar va rugam sa faceti cercetari, corecturi de rigoare si poate puneti accent si pe maniera in care ati fost chemata si pacalita cu varianta pe care v-au prezentat-o. In articolul dvs parem o turma de oi despre care ati scris vorbind cu ciobanul care v-a chemat. Ne asteptam sa aveti demnitatea sa reactionati reparatoriu si sa faceti ceva bun din ceea ce ati produs.

Cristiana Bacalu  

In toată țara psihologii au ales sa suspende blocarea alegerilor din cauza neregulilor. Oare peste tot sunt universitari, producători de teste și ofițeri? La Braila, la Slobozia, la Tulcea etc. ce universitari găsim? Nu știu ce sa mai facă și ce minciuni sa spună pentru a nu pierde puterea. Hoții striga Hoții! RUȘINE sa le fie ca reprezintă o breasla și își bat joc de toată munca noastră.

Andrei Şerban Zanfirescu  

Dezinformare absolută! Să vă fie rușine!

Mogoș Cris-Andrei

In prezent, practica psihologica incepe sa fie tot mai mult dusa in derizoriu. Considerati ca este normal, ca formarea unui psiholog sa fie facuta pe repede inainte (domnul jurist pare sa tot accentueze ideea accesului in profesie a tinerilor), fara o pregatire practica si formala (da, cu master ca baza de formare, nu cu cai verzi pe pereti) de lunga durata. Hai sa fim toti psihologi dupa 3 ani de facultate (care nu inseamana mai nimic, practic inveti alfabetul profesiei si cam atat). Problema nu este legata de canditatii care vor al 3-lea mandat, nici de producatorii de teste, ci de faptul ca in ultimii 12 ani, existenta colegiului nu a imbunatati cu ceva concret, imaginea psihologului roman. Platim tot felul de taxe, dar nu prea stim pt ce. Daca veti intreba alti colegi despre cpr, veti auzi cam acelasi lucru. Dincolo de asta, asa cum au mai spus colegii mei, aproximativ 350 de psihologi au ales suspendarea alegerilor pana la solutionarea cazurilor de invalidare a candidatilor. Credeti ca este normal ca eu sa am pe buletinul de vot, la candidatura pe pozitia de presedinte cpr, doi candidati, un domn care chiar nu inteleg de ce a ales sa candideze la asa ceva si o doamna despre care nu stiu prea multe. Poate ar trebui sa va verifcati sursele si sa va validati informatiile. Consider ca prin prezentul articol v-ati compromis actul profesional, acceptand sa-l publicati fara sa luati in calcul toate informatiile disponibile.

Daria Georgescu

Regula de trei simpla: Daca intr-un an COPSI incaseaza de la 20.000 de psihologi o cotizatie anuala de 250 de lei care este suma incasata din aceste taxa in doua mandate consecutive? Pentru o informare corecta si completa si o estimare a veniturilor COPSI,

Catalin Nedelcea  

Acest articol este rusinos, fiind o minciuna de la un capat la altul. Este complet neprofesionist sa publicati lucruri atat de defaimatoare la adresa multor oameni respectabili fara sa verificati veridicitatea informatiilor si fara sa ascultati si opinia celeilalte parti. Pana la uma este vorba despre opinia a doua persoane versus opinia unei comunitati profesionale care s-a exprimat printr-un vot clar. Chiar daca ati generat audienta, publicarea acestui articol tot o mizerie se numeste. Singura sansa de a va recupera credibilitatea este o ancheta reala asupra situatiei.

Andreea Butucescu

Doamna Elivra nu a fost premiata de ambele parti in 2015 pentru promovarea psihologiei, ci doar de Anitei.

Florin Glinta  

Tot ce spune dl Anitei este o rusine si o dezinformare. E un om care traieste intr-o realitate paralela si a facut o vocatie din a aduce de rapa meseria de psiholog si institutia Colegiul Psihologilor din Romania, care isi pierde astfel credibilitatea prin vocile acestor oameni slabi profesional, centrati doar pe propriile interese. Dl Anitei mai poate face ceva decent: sa se dea la o parte, sa isi traiasca perioada asta a vietii intr-un mood mai pozitiv si mai putin toxic!

Livia Caciuloiu Minea 

News.ro, este inadmisibil cum ati ales sa dezinformati publicul larg! Este cat se poate de clar ca nu ati avut interesul si profesionalismul de a verifica datele si ati preluat un comunicat care lezeaza grav demnitatea profesiei noastre! Ati luat legatura cu profesionistii pe care actuala conducere a colegiului ii discrediteaza pentru a clarifica situatia? Scrieti can-can sau Stiri? Va indemn sa va spalati imaginea stergand aceasta dezinformare murdara din site si sa rescrieti articolul cu date Reale!

Carmen Alina Manea  

Daca vreo secunda ati crezut ca vreun jurnalist a pus botul la vrajeala tovarasilor, va inselati. Inca o miscare mizerabila. Autoarea articolului se imbratisa calduros cu tovars Anitei inca din 2015 ca urmare a premiului pentru (atentie!) promovarea psihologiei. PAM-PAM!

Monica Florescu  

Atatea minciuni in cateva paragrafe nu mi-a fost dat sa intalnesc. Dezinformare, minciuni, frauda, hotie! Solicitam dreptul la replica pentru acest articol!