Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei


Musafir

/ #238 Dezinformare, minciuna si pupaturi in curul sefului!

2017-03-22 11:04

Pe data de 18.03.2017 a avut loc sedinta filialei Bucuresti. Psihologii prezenti au semnat majoritatea procesul verbal impotriva acestei sedinte, pentru amanarea alegerilor pana la intrarea in legalitate. Presedintelui Anitei i sa cerut DEMISIA in repetate randuri de catre cei prezenti in  sala iar lui Stefan Laurentiu i s-a cerut sa iasa AFARA. Se gaseste pe internet filmarea sedintei facuta de Calin Valentin Catalin.

Surprinzator, ILS si unii sustinatori ai binomului afiseaza postari pe facebook, prezentand in locul esecului ce l-au avut, un "succes" triumfal si finalizarea alegerilor in cadrul filialei! Nu este adevarat. Oricine poate vedea imaginile inregistrate in timpul sedintei, sunt imagini ce nu mint.

"Iulian-Laurentiu Stefan 18 martie la 19:15

ALEGERILE ÎN FILIALA TERITORIALĂ BUCUREȘTI A CPR S-AU FINALIZAT!

Astăzi a fost o zi grea, însă s-a demonstrat că acolo unde există caracter, echilibru și competență, legalitatea și normalitatea pot fi salvate. Le mulțumesc psihologilor care astăzi au fost prezenți la Convenția Filialei Teritoriale București pentru a-și exercita dreptul de vot. Încă o dată s-a demonstrat că Dumnezeu îi ajută pe cei curajoși, iar manifestările de tip fascist (cămășile verzi) nu au niciun sorți de izbândă în fața oamenilor liberi, frumoși și drepți, mereu bleumarin... Regret faptul că mulți dintre cei pe care îi credeam psihologi și oameni, nu au ajuns încă la nivelul de dezvoltare necesar pentru a-i respecta pe ceilalți, pe care vor să-i conducă, dând dovadă că banii și interesele sunt mai presus pentru ei decât adevărul și realitatea. DESCHIDE-ȚI MINTEA!  

Comentarii

Constantin Carp  Sper ca si alte filiale sa urmeze exemplu Filalei Teritoriale Bucuresti!! Mult succes!

Adriana Iuliana Mihalcea Sa seram ca nu, 360 de psihologi au votat impotriva acestei sedinte, doar 18 au ramas la vot. Domnul Stefan a reusit sa le faca fata. Insa daca se intampla asta in alta filiala, nu stiu daca erau sanse de izbanda.

Iulian-Laurentiu Stefan Sa nu dezinformăm, dintre cei peste 350 de psihologi prezenti la momentul deschiderii ședinței, ora 10,30, aproximativ 100 s-au manifestat inadecvat. Dupa ce au solicitat suspendarea alegerilor in mod ilegal si au blocat accesul la birourile secretariatului tehnic am solicitat intervenția poliției si a jandarmilor pentru a face posibila derularea alegerilor. La orele 13,00 a fost demarat procesul de votare. Jignirile directe, manifestările extrem de vulgare si agresive, dezinformarea si manipularea grobiana a întregului grup de susținători de aproximativ 100 persoane au determinat părăsirea sălii de catre psihologii pașnici speriați de agresori. Astfel, au primit amenințări directe si au fost agresati pe rând toti cei care au avut curajul sa rămână pentru a-si exercita dreptul de vot.

Adriana Iuliana Mihalcea  Am vazut inregistrarile de pe internet. Felicitari curajosilor.

Mihaela Baban Felicitări!

Beatrice Mosneagu Felicitari. Mă bucur pentru voi !

Ionica Popescu  Domnule Președinte, sunteti un invngător, numai prin adevăr și credință ați biruit. Am incredere in dvs!!!

Coca Morosanu Precupanu  Felicitări pentru reușită!Dumnezeu să vă binecuvânteze cu multe realizări pe toate planurile!

Elena Pap Felicitari!!! Cand vad coalitii vad interese.

Elena Pap Cuvintele sunt de prisos!

Elena Pap Mare este Dumnezeu!!! Bravoooo"

 

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????