Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei


Musafir

/ #234 Abuzurile "nevazute" ale comisiei de munca transporturi si servicii asupra "psihologilor de rand"

2017-03-16 15:32

Pe masura ce unii psihologi prind curaj, isi marturisesc unii altora despre abuzurile psihice inimaginabile la care au fost supusi pe banii lor, abuzuri reale, puse in practica de catre: Munteanu Gheorghe Doru  - Bihor, Răulea Ioan Ciprian - Sibiu, Hălmăjan Angelica - Bihor,Grădinaru Anghel Ilie - Constanta, Mihai Puiu - Bucuresti, Pătruţ Laura Cristina - Timis, Vîrgă Delia Mihaela - Timis, adica indivizii(nu pot fi numiti psihologi nefiindu-ne colegi) ce alcatuiesc in numele intereselor dumnealor din anul 2013 "comisia de munca, transporturi si servicii."

Acesti indivizi, intelesi intre ei pentru bani, putere si interese (ale lor nu ale psihologilor "de rand", cum ii denumeste pe ceilalti psihologi in mod discriminator Hiera) au bagat teroarea, frica, nemultumirea, frustrarea in randul majoritatii psihologilor ce s-au prezentat pe banii si timpul lor la CPR pentru schimbarea de treapta la autonom si specialist.

Pilele, cunostintele si rudele BARONILOR si BARONESELOR din comisia de munca, transporturi si servicii, pile absolventi a  3 ani de facultate si atat, au avansat rapid, fara a finaliza vreun master sau studii complementare de specialitate, primind de la abuzatori schimbari de treapta ultrarapid(vezi exemplu la 187 dar nu numai).

Ceilalti psihologi ce au solicitat schimbarea de treapta la autonom sau specialist povestesc teroarea la care au fost supusi in timpul "interviului" transformat sadic in interogatoriu abuziv de catre indivizii si mai ales individele din ,"comisia" de mai sus. Sadismul fiecarui interogatoriu se manifesta vizibil pentru psihologii "de rand" veniti la "abatorul mts din cpr" prin ura aratata acestora in timpul interogatoriului mai ales de catre partea "feminina" a acestui grup de abuzatori, vizibil interesati in a baga fortat pe gat psihologilor, a-i obliga sa cumpere tot felul de teste (psihotest)si sa urmeze contra cost masteratele de la universitatile unde ei si ele si-au stabilit normele, calculele aritmetice personale sau ale p.c.r. acestora.

De la un interviu ce ar fi trebuit sa vina in ajutorul psihologilor, acesti abuzatori sadici l-au transformat in mosia lor privata, calcand in picioare bunul simt al psihologilor, terorizati, speriati, huliti si respinsi abuziv, furati de bani(taxe abuzive), timp, energie psihica, aruncati de abuzatori afara din Colegiu,  fara nici un drept de contestatie. Interviul colegial, verificarea administrativa a documentelor, amanarea si repunerea in drepturi a psihologilor pentru o hartie  ce ar putea fi usor trimisa prin posta sau curierat sunt metode prea "blande" pentru abuzatori si nu satisfac interesele pline de ura ale acestora.

Putini psihologi au avut curajul sa depuna plangeri si sa faca publice ororile indivizilor din comisia de m.t.s., indivizi sprijiniti in actiunile lor - putin spus ultraviolente, ultraagresive - asupra psihologilor, abuzatorii fiind sprijiniti finaciar (si nu numai) din taxele incasate de la psihologi de catre "penalii colegiului".

Iata un exemplu(mai sunt si altele):

"Delcea Cristian. Stimați colegi, Din luna noiembrie 2016, de când am depus plângeri penale pentru abuzurile din Comisia muncii, sunt atacat, hartuit, înjurat și asociat cu toate relele posibile pe rețelele de socializare de către Laura Cristina Patruț. Sub anonimate, în numele „Universitaria” și sub numele altor id-uri de pe paginile de facebook, am fost asociat cu scandalurile din CPR. Din fericire, comentariile răutăcioase nu au reușit și nu vor putea să schimbe părerea psihologilor pentru că nu am fost în Comisia muncii să fac abuzuri, să oblig membrii din filiala Timișoara să facă supervizare obligatorie la mine, nu am defăimat și nici nu am adus injurii la adresa cuiva prin mijloace/tehnici de intimidare, șantaj, etc. Sper ca ceilalți colegi care citesc pagina ”Universitaria” să gândească critic și fără părtinire toate mesajele postate de cuplul Patrut/ Sava."