!!!! OPRITI Proiectul de OM care propune împușcarea a 1691 de animale!!!!


Musafir

/ #2024

2016-10-11 05:59

Cati dintre dumneavoastra cei care ati semnat aceasta petitie au vazut in mediul natural un urs, un  lup sau o pisica salbatica?

Cati dintre dumneavoastra stiu cate ceva despre atacul ursului asupra gospodariilor, despre cum se desfasoara acesta si cu ce pagube se soldeaza?

Poate din casele dumneavoastra nu coteaza ca o batranica dintrun sat izolat a ramas fara singura ei vaca, care pentru ea insemna o avere.

Poate ca de la dvs nu ati experimentat niciodata spaima de a trai intro zona frecventata de ursi cand dupa ce se lasa seara in perioada fructelor, ursul iti intra in gradina de langa casa, tot de acolo iti poate distruge stupii sau iti poate lua porcul din cotet.

Cati dintre iubitorii de munte v-ati intalnit cu un urs care era la masa sau cu o ursoaica cu pui?

Cunoasteti dumneavoastra faptul ca ursul nu are dusmani naturali, iar o populatie in care nu se intervine prin vanatoare, daca nu apar anumite boli, aceasta va creste provocand mai multe pagube, poate chiar pierderi de vieti omenesti?

Ce ati facut dumneavoastra pentru conservarea populatiilor de carnivore din tara noastra?

Vanatorii, mai mici sau mai mari au contribuit si vor contribui cu sufletul, dar si materil la conservarea animalelor salbatice!

Cati dintre dumneavoastra ati fi dispusi sa faceti mai mult decat a semna o petitie, cati ati accepta sa platiti anual o suma de bani cu trei de zero pentru animalele salbatice?

Cat ati fi dispusi sa suportati pagubele facute de acestea?

Cati dintre dumneavoastra au macar o pregatire minima (cel putin ca autodidact) in materie de viata salbatica asa incat sa poata emite pareri in cunostinta de cauza?

De ce sa nu lasam pe cei cu pregatire sa faca ceea ce au invatat?

De multe ori nu ne merge bine in tara pt ca toti consideram ca le stim pe toate!

Lasati constructorii sa construiasca!

Lasati soferii sa conduca camioare, doctorii sa aiba grija de bolnavi si

Vanatorii sa aiba grija de fauna tarii. Ei au tot interesul ca animalele salbatice sa dainuiasca.

Verificati, va rog, cate specii din lumea asta au disparut din cauza vanatorii si cate din alte cauze?

Va urez toate cele bune!

PS-  vanatoarea nu incepe si nu se termina cu focul de arma. Pana sa ajunga sa vaneze, un vanator depune mult efort fizic si material. El se ingrijeste in cea mai mare parte a anului de bunastarea animalelor salbatice ( prin administrarea hranei, sarii, paza), iar in max 10 % din timp desfasoara actiuni de vanatoare.