!!!! OPRITI Proiectul de OM care propune împușcarea a 1691 de animale!!!!
M.am saturat de proiecte imbecile, de legi imbecile, de oameni imbecili, de viata asta cu lucruri imbecile!!! Fiecare propune ce viseaza, ceva gen "tara arde, si baba se piaptana"... Sint atatea alte lucruri de facut, si bune, le.a casunat pe pisici acum! Dar chiar nu se mai opreste prostia asta? Puneti, domnilor, alte lucruri la punct, mult mai importante si utile noua!
Este o crima ordinara acest proiect de lege. Cum poate ministerul mediului care ar trebui sa protejeze natura sa vina cu asa ceva !? cine are interesul sa omoare aceste animale in mediul lor natural ? cum v-ar place să vina cineva sa va omoare in mediul in care traiti !! RUSINEEEE!!!
Inteleg sa vanezi cand nu ai de ales!
NU INTELEG SA VANEZI DE PLACERE!!!!!!!
SA SE VANEZE INTRE EI ACESTI OAMENI CARE AU PLACERI BOLNAVE!!!!!
Re:
Poate asa se opresc cu toate nenorocirile pe care le fac !Poate pt unii nu este important acest subiect dar aceste fiinte nu ne-au facut nimic, iar ei permit prea multe in tara asta ca sa mai tacem! Toate semnaturile noastre si comentariile conteaza foarte mult! Mama natura va iubeste!Doamne ajuta! Multumim!
SĂ LE TAI PE TOATE DĂ-LE DREACU. NU MAI AU MATERIE PRIMĂ LA MCDONALDS PENTRU BURGERI. E O CONSPIRAȚIE LA NIVEL MONDIAL CONDUSĂ DE ANDROGINUL BAPHOMET. ELOHIM E CU NOI !!!
AM IEȘIT DE LA PÂRNAIE DAR NU MĂ MAI ÎNTORC ÎNAPOI FORTA STEAUA !
This comment has been removed by the author of the petition.
Reason for the removal: Vulgar language
VA ROG SCRIETI DLUI MANTA LA MINISTER, ASA E PROCEDURA, MAI SINT DOUA ZILE DE DEZBATERE PUBLICA [email protected]
Incercati si mai ganditi si cu inima,domnilor ''oameni''.....
| This discussion has been closed. |