Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

BREAKING NEWS: Dumitru Cornoiu a fost demis de la Prefectura Vâlcea! Vezi cine este noul prefect!

/ #46705 BREAKING NEWS: Dumitru Cornoiu a fost demis de la Prefectura Vâlcea! Vezi cine este noul prefect!

2016-04-13 13:06

BREAKING NEWS: Dumitru Cornoiu a fost demis de la Prefectura Vâlcea! Vezi cine este noul prefect!

Decizie de ultimă oră a premierului Dacian Cioloş care l-a demis pe prefectul de Vâlcea, Dumitru Nicu Cornoiu. Anunţul a fost făcut miercuri, 13 aprilie 2016, de purtătorul de cuvânt al Guvernului Cioloş, după şedinţa de guvern ce a avut loc la Palatul Victoria.

La începutul anului 2016, Dumitru Cornoiu a fost criticat dur de Guvernul Cioloş, printr-un comunicat de presă, pentru lipsa de transparenţă de la Prefectura Vâlcea. Mai mult, la nivelul Instituţiei Prefectului Vâlcea au fost efectuate o serie de verificări cu privire la activitatea prefectului de când a fost numit în funcţie. Destituirea sa din funcţie era aşteptată de câteva săptămâni bune, însă ea a fost amânată din motive neştiute. Cert este că liderul PNL Vâlcea, Cristian Buican, a cerut insistent ca Dumitru Cornoiu să fie schimbat din funcţie, dorinţă care i s-a îndeplinit azi.

În final, trebuie să menţionăm că purtătorul de cuvânt al Guvernului a anunţat şi numele  noului  prefect al judeţului Vâlcea, acesta fiind Radu Renga, cel care a mai ocupat în trecut acest post.
 
Ultima modificare Miercuri, 13 Aprilie 2016 15:31