Nu vrem sa se inchida Lactate Bradet!


Musafir

/ #461

2016-03-04 14:32

Am semnat aceasta petite dintr-un simplu motiv: ancheta facuta de cei responsabili este superficiala si incompleta. A fost atacata o fabrica doar pentru ca este mica si nu se poate apara.
O ancheta corecta incepea cu urmatorul anunt: se opreste vanzarea de branza vrac in orice magazin si de la orice producator pina la finalizarea anchetei. Fara nominalizari.
Apoi o iei de la un cap la altul: producator de lapte, transportator, procesator, distribuitor, magazin de desfacere, consumator. Faci o harta clara cu acest traseu si locul a intervenit infestarea.
Apoi faci matale analiza ADN (ca la criminalistica) a bacteriei colectate de la bebelusi si cea din branza si vezi daca sunt ''frati'' ca sa poti spune da, brinza lui Bradet a fost cu acel e-coli si cu urmatorii implicati.
In clipa in care ai scos brinza la vanzare vrac apare posibilitatea infestarii.
Nu am vazut sa se spuna ca s-a gasit branza infestata la producator. S-a gasit la magazin. Ceva analize la magazin? Verificati vanzatorii, materialele folosite la vanzare etc? Nimica.
Este o afacere urata, cel mai probabail firma Bradet va da statul in judecata si cred ca va castiga, iar noi toti vom plati din banii nostrii prostia facuta de niste iresponsabili. Raspunderea lor va fi zero.
Eu voi cauta mereu sa cumpar Bradet in forma ambalata de fabrica.



Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...