SPUNE DA IMPOZITARII TUTUROR VENITURILOR BISERICII ORTODOXE!


Musafir

/ #203

2015-11-03 17:43

Toți tinerii din incinta cu pricina l-au sărbătorit pe însuși Diavolul, au cântat moartea și moarte au găsit”. Preoții, lipsiți de solidaritate față de victimele incendiului din Capitală
Un articol de: B1.ro | 02 Noi 2015, 15:07
Foto: acvila30.ro
Trei zile de doliu național în urma tragicului incident de la Clubul Colectiv. Trei zile în care niciun reprezentant al Bisericii Ortodoxe Română nu a aprins o lumânare pentru tinerii care au murit în incendiul de vineri seară.

“Preotul nu vine neinvitat. Nu putem sfinți ceva ce nu există”, a declarat purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române pentru B1 TV. (Detalii AICI)

Deși bat la ușile românilor de câteva ori pe an, cu ocazia sărbătorilor, neinvitați, oamenii Domnului nu s-au putut deplasa, nici chiar în limuzinele de lux pe care le conduc, până la locul tragediei , pentru a face o slujbă în memoria celor care au pierdit în flăcările ăzbucnite de la o artificie.

În acest context, un preot din Prahova s-a hotărât să rupă tăcerea. Acesta susține că Prefericitul Daniel, cel care beneficiază din partea statului de antemergător pentru a nu pierde timp în trafic, le-a interzis preoților să participle în vreun fel la nefericitul eveniment pe motiv că “toți tinerii din incinta cu pricina l-au sărbătorit pe însuși Diavolul, au cântat moartea și moarte au găsit”, scrie onlinereport