VREM SPITALE NU CATEDRALE

Ap. Pavel

/ #940 Vrem Sanatate, Adevar, Cunoastere,

2015-11-03 03:53

Vrem alimentele naturale, nu modificate genetic si otravite cu Aspartam (otrava pt. soareci),  cu Emulgatori (cancergeni- si efecte drastice in timp),,nici cu Flor ( in sare, pasta de dinti,care ucid glanda Pineala, de la copii mici,pina la maturii ce pleaca dincolo).

Vrem adevarul,de ce s-a trunchiat biblia,si ne dau doar povesti de adormit copii; ca s-a scos adevarul despre Reincarnare, din anul 353, Sinodul de la Niceea;  despre suflet perpetuu, in timp, loc spatiu si dimensiuni diferite, ce venim pt. experimentarea vietii sub diferite aspecte; 

Vrem cei 18 ani ai lui Isus, scosi din Biblie, ascunsi, furati de la cunoastere, de catre...stiti dv.cine a rastignit pe Isus...

Vrem Biblia mileniului trei, in 5 volume, scrisa de insasi Doamna.Desanca Nicolai,  NI-KA, ce sta scris pe toate vitraliile bisdricilor .

Vrem pace, armonie si adevar. Vrem ca cine nu mai rezoneaza cu aceste frecvente, sa paraseasca marea scena a vietii, numita Pamint.si sa nu-i mai suga singele Mamei Pamint, care ne sustine viata .,cind avem atitea tehnologii f. avansate, pt. a obtine tot ce ne treebuie ,cum este deja experimentat prin MAGRAV, de savantul Keshe, cereti guvernelor sa ne - o puna la dispozitie tutror, nu s-o sechestreze pt. ei, in detrimentul lumii.

Cereti si iar cereti....pina ei vor iesi in piete publice, si vor striga in gura mare ca au gresit, si sa-i iertati, dar pt. ei iertare nu va mai fi, cum ne spunea Dna. Desanca. Si adevarat este...nu vedeti ca marii bancheri...se sinucid, in lant..pai...da. Dumnezeu nu doarme, strigati, bateti, cereti si veti primi.

. Mai intii puterea de a intelege, de a ierta, de a iubi, si de a binecuvinta, cum ne spunea luna trecuta si Gregg Braden, in Bcn, Sp.la o  mare Conferinta. Totul facut frumos, elegant, cu iubire, dati-le atita iubire..cit n-or mai putea-o duce, si veti vedea cum se schimba lumea, daca si voi va schimbati pe dinauntru.

Succes si spor la treaba, ca avem multe de facut. 

M.B, Bcn, Sp.1 nov.2015.