Alexandru Florian, Poporul Român te declară indezirabil!


Musafir

/ #266

2015-09-06 21:17

Elie Wiesel minte, distruge si profaneaza memoria unui popor. Elie Wiesel arunca cu latrine in icoana tragica a martirilor nostri. Elie Wiesel este un impostor si un mare mincinos atunci cand spune, total iresponsabil si delirant, ca “ “românii au ucis, au ucis, au ucis”…Elie Wiesel face pisu, pe banii romanilor, pe altarele noastre sacre, iar romanii si marele apatrid si mitoman, Ponta, inghit.

Dar cine este acest mister Elie Wiesel, care în 1986 a primit premiul Nobel pentru Pace, controversat si blatuit, și pentru care noi facem sacrificii călcându-ne în picioare?

În 1990 a publicat în America o carte intitulată „From the Kingdom of Memory,” adică. „Din Regatul memoriei,” Ediția Summit Books, $ 2,99. Mister Wiesel spune în carte că s’a născut la Sighet, în România, de unde a fost deportat la Auschwiz și unde s’a crezut că a murit toată familia lui. Târziu și-a descoperit două surori într’un orfelinat. Așa, tot Occidentul știe că românii „au supt sânge evreiesc” ca și Dracula și că i-au deportat și gazat pe evrei. Abia la protestul românilor din exil, la a treia sau a a patra carte mister Wiesel a spus că Sighetul era în perioada aceea la horthyști și că aceștia l-au deportat la Auschwitz, dar „declarația” a venit prea târziu; occidentul a aflat ce căpcăuni sunt românii, iar iredentiștii au primit suficientă apă la moară. Cartea cu regatul memoriei a dispărut însă total de pe piața publică. Nici o bibliotecă sau instituție nu o mai deține decât poate unii particulari.

În plus, supărător este pentru români, faptul că, după ce din sărăcia „democrației originale” au recondiționat casa Wiesel din Sighet în casă muzeu, cu 20.000 de euro, sumă la care mister n-a contribuit nici măcar cu un dolar găurit, la inaugurare a băut „pălinca” maramureșenilor, cu poftă, închinând cu tovarășul Iliescu, dar nu le-a acordat sighetenilor atâta cinste să le spună măcar un „mulțumesc” sau „o bună ziua”! în limba română!!! Dimpotriva, a emis porcaria “românii au ucis, au ucis, au ucis”…