Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!


Musafir

/ #34254

2015-07-22 12:19

Bestiile si Violul Corpul Judecatorilor trebuie curatat!
Multi judecatori au favorizat, au aparat, au eliberat, bestii, hoti, interlopi, politicieni si “afaceristi” hoti, persoane din administratia centrala si locala. Exista in sistem judecatori care au aparat pe alti judecatori, infractori, judecatori care au aparat si inca mai apara crima organizata si furtul oficial in Romania.
Populatia Romaniei nu are indeie cat de murdar este Corpul Judecatorilor! Respectivul viol si alte sute care nu se publica, faptul ca au fost pusi in libertate, 7 bestii, este inca o dovada ca in Corpul Judecatorilor mai functioneaza, relatia, spaga, coruptia, santajul, etc.
Romania in 1990 a fost capturata de catre o clasa politica corupta, cu structuri care ulterior au devenit de tip mafiot, interpartinice. Aceasta clasa a populat institutiile statului cu persoane care sa le serveasca interesele, la fel ca ei. Corpul Judecatorilor a fost si acesta “dotat” cu judecatori cu aceiasi moralitate iar multi nepregatiti. Au ajuns judecatori, militieni, invatatoare etc. Astfel cu ajutorul judecatorilor a avut loc cel mai mare jaf din istoria Romaniei, distrugerea economiei, a bancilor, furtul caselor, a spatilor comerciale, a terenurilor, a lacurilor, a padurile etc. O judecatoare a dat nelegal o suprafata mare de teren cu satul de pe el, cu tot cu oameni unui baron maghiar. Au existat cazuri de judecatoare care sau prostituat. Unii judecatori au ajuns sa se bata in benzinarie si altul sa-si arate fundul. O judecatoare a cerut spaga 1 milion de euro. Corpul Judectorilor nu a fost curatat! Acestia au luat spaga de la cartonul de oua, la milionul de euro. O parte dintre ei sau potolit, probabil atata timp cat DNA-ul incerca sa curete aceasta tara infectata la maxim.
Dictatura Infractorilor

Judecatorul Cristi Daniet exclude poporul roman ca ar avea vreun drept in legatura cu violul

Citat, judecator Cristi Danilet:

“Doamna, poporul nu poate cere ceva impotriva legilor sau a Constitutiei. Simplu. Acceptati asta, tine de ABC-ul democratiei. Banuiesc ca inca nu ati auzit de tirania majoritatii.”

“Imi pare rau ca va dezamagesc. Nimeni, nici macar poporul in totalitatea lui, nu e deasupra legii.”


Domnule judecator Cristi Danilet, nu stiti ce este democratia! Poporul este majoritatea, poporul face legea, poporul o poate schimba, iar poporul prin revolutie schimba tot, iar cei care au sustinut aberatii si care au inlesnit jaful Romaniei si au coalizat cu criminalii, nu vor stii pe unde sa fuga sa nu fie linsati, in cazul unei revolutii!


https://cristidanilet.wordpress.com/