Opreste barbaria, salveaza ciocarlia!

Ciocarlanul

/ #693 Re: 691 mi-am corectat singura numele lui Zamfir. Eu sunt Ciocarlanul. numele meu este Victoria Chis

2015-06-19 17:54

#691: -  

 E singura pasare DIN LUMEA PASARILOR SI A ORICAROR ALTOR FIINTE, care canta in zbor!!


Nu stiu cati MAI au un cantec superb al ciocarliei si nu stiu cati il au pe Gheorghe Zamfir, un Rege al naiului, care canta superb exact ca aceste pasari.
Cum poti ucide o pasare in zbor? Ce trista e natura dupa prima impuscatura!... Nu!... Suntem un popor atat de atins de soarta in cele rele, am tolerat prea multa ticalosie aici, fara sa stim macar, incat, cred ca ar fi de bun augur sa avem peste tot ciocarliile noastre, care nu ucid, nu fura si nu mint, dar care canta si ne incanta si ai caror barbatusi (la o specie) nu migreaza, stau aici, pe Pamant Romanesc, eu ii stiu bine cum veneau iarna in curtea noastra, cu picioarele inghetate, pe zapada batucita, sa manance impreuna cu pasarile noastre de curte si cu gugustiucii din copacul mare pe carel stiu si bunicii acolo, in curte!...
Veneau singuri la chemarea Mamei, ca si celelalte pasari.
Cine le vaneaza le-a vazut si cum isi fac cuibul pe pamant?
Va puteti imagina cate pasari isi mai fac cuibul pe pamant? Imi poate spune cineva? Aici, la noi! Nu in desert.... La noi, pe Pamantul nostru Romanesc, unde vor sa vina altii, sa le ucida!
Nu. Nu sunt de acord sa moara nici macar o pasare oarecare, daramite "ciocarlia"!.... Stiu ei ce superb e cantecul acestei pasari, inaltandu-se spre Soare?
Un fel de pasare a Soarelui si a Pamantului NOSTRU!
Cei care o ucid, sunt sigura ca nu vor fi bine niciodata, acolo, in Cer!.. Sa fie convinsi de asta.
Sa plece cei care vin la vanatoare de ciocarlii, aici la noi! Sa plece! Si prietenii lor de aici, sa stea, dar sa lase ciocarliile in pace! Toti sunt DIABOLICI!.. Sa plece unde vad cu ochii! Toti!... Asa cum ne-au plecat parintii copiilor, medicii si altii, din cauze cunoscute, asa sa plece si ucigasii de pasari care canta in zbor! Nu au ce sa caute aici! Ei nu vin sa munceasca in alta tara, ca sa aiba ce sa manance, ei vin sa se distreze ucigand! Si sa se distreze la ei acasa! Nu aici!
Victoria Chis

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook