Introducere de avertisment 18+ la Biblie


Musafir

/ #53

2015-06-19 13:43

Isus era un mincinos bolnav psihic, el a născocit o filozofie/teorie care avea la bază una din condițiile existenței umane pe care a transformat-o inconștient într-un complex de vinovăție și neputință(rușine) din cauză că el credea că nu poate lupta pentru a-și susține ființa umană, devenind o ființă prea efemeră. Isus încerca să se convingă că este ”fiul lui dumnezeu” mințindu-se pe sine. Isus era în contradicție mereu, uneori spunând că este ”fiul lui dumnezeu” alteori spunând că ”dumnezeu” este prezent în el. Isus se mințea pe sine spunând că este voia lui ”dumnezeu” ca el să moară crucificat din cauză că nu putea înfrunta un popor întreg care-l ura din cauza teoriei lui și nu voia sprijinul celor care erau de partea lui recunoscând inconștient autoritatea vrăjmașilor lui care l-au și răpus. Isus nu și-a protejat apropiații lăsându-se omorât de către vrăjmașii lui ci din contră, apropiații lui au fost deasemenea omorâți de către vrăjmași din cauză că au ascultat de el. Isus nu voia sprijinul apropiaților lui din cauză că urmărea să aibă autoritate asupra lor ca să-i batjocorească cum s-a batjocorit pe sine lăsându-se din proprie dorință în mânile vrăjmașilor lui. Isus era un sado-masochist emoțional având o plăcere autodistructivă contagioasă. Evreii, care la vremea aceea suportau un regim împotriva voinței poporului(democrației), doreau pedepsirea lui Isus deoarece conform teoriei creștine trebuiau să se sacrifice pentru tiranii/agresorii lor*. Isus credea în afectarea emoțională a tiranilor/agresorilor, un fapt neadevărat. Conform teoriei lui Isus a fost voia lui ”dumnezeu” ca el să moară crucificat**, iar asta ar însemna că mâna care l-a pălmuit, mâna care l-a biciuit și în final mâna care l-a bătut pe cruce a fost una și aceiași- mâna ”bunului dumnezeu”, până și Iuda ar fi fost unealta ”bunului dumnezeu”. Această credință bizară a prins la conducătorii tirani și vicleni care au găsit în ea un mijloc de profit, supunerea totală a popoarelor(care erau inoculate cu doctrina creștină) în interesul lor, iar din această cauză au promovat și au răspândit creștinismul.

*”Aţi auzit că s-a zis: Să iubeşti pe aproapele tău şi să urăşti pe vrăjmaşul tău. Iar Eu zic vouă: Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor ce vă urăsc şi rugaţi-vă pentru cei ce vă vatămă şi vă prigonesc, Ca să fiţi fiii Tatălui vostru Celui din ceruri, că El face să răsară soarele şi peste cei răi şi peste cei buni şi trimite ploaie peste cei drepţi şi peste cei nedrepţi.” 

**"Bate-voi păstorul şi se vor risipi oile turmei" 

Pentru creștini Isus țintuit pe cruce este ca o gânganie țintuită într-un insectar. Creștinii fac reprezentări ale răstignirii lui Isus, viclenii și tiranii văd în aceasta victoria omenirii asupra lui ”dumnezeu” prin răstignirea ”fiului lui” iar crucea pentru ei reprezintă un trofeu, ceilalți creștini recunosc autoritatea tiranilor și viclenilor și ajung să se sacrifice pentru aceștia. 

http://www.petitieonline.com/pentru_scoaterea_religiei_cretine_din_coli