Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

NEWS :

/ #35866 „Nea Ioane, nu te supăra, ai băgat Regia-n faliment!”

2015-04-01 15:01

• atacul violent al PSD-ului la adresa conducerii RAJDP s-a întors fulgerător împotriva lui Dumitru Persu, dat de gol pentru fariseismul inegalabil
• după decenii de politică de stânga, anul 2015 îl găsește pe veteranul pesedist propovăduind capitalismul, dar votând împotrivă

Ședința de ieri a Consiliului Județean a stat sub semnul problemelor de la RAJDP, iar social-democrații au sărit la gâtul directorului Nicolae Vălimăreanu atunci când în atenția aleșilor a ajuns planul de reorganizare și restructurare. Cum documentul prevede disponibilizarea a circa o sută din cei trei sute de angajați, pesediștii n-au putut rata ocazia de a juca, din nou, cartea protecției sociale.
Ioana Liță și-a reiterat neîncrederea în actuala conducere pe care a renegat-o încă din momentul instalării, Constantin Pârvu i-a anunțat pe liberali că e gata să aducă oamenii la protest, iar Alexandru Oproaica s-a legat de contractele dubioase de închiriere la care a recurs Regia în ultimii ani. În apărarea sa, Vălimăreanu a declarat că datoriile RAJDP-ului sunt în jur de 50 de miliarde în condițiile în care creanțele Regiei sunt de 39 miliarde lei vechi. Argumentele sale nu l-au convins aproape deloc pe Dumitru Persu care l-a certat pe directorul liberal pentru că nu a trecut la restructurări cu câțiva ani mai devreme.
După o veritabilă lecție de capitalism și valorile nepieritoare ale acestuia, „vicele” pesedist a revenit în front și a votat alături de colegii săi de partid împotriva proiectului. Vălimăreanu a avut, însă, grijă să-i amin­tească moralistului pesedist de o declarație făcută într-un consiliu de administrație al Regiei prin care-l avertiza pe Ion Cîlea: „Nea Ioane, nu te supăra, ai băgat Regia-n faliment!”

http://curieruldevalcea.ro/nea-ioane