Votati pentru mentinerea religiei in scoli


Musafir

/ #3179

2015-03-02 01:19

Vreau doar sa va prezint un mic fragment din pledoaria unui avocat al unui tanar de 18 ani condamnat la inchisoare pentru crima:
"Domnilor,însărcinarea pe care am primit-o este foarte uşoară. Acuzatul îşi recunoaşte vina,prin urmare e puţin de apărat la dânsul.Totuşi,mă simt chemat să spun câteva cuvinte.
Inaintea mea şi a judecătorilor văd pusă Crucea;se află aici,în sala în care acuzatul va fi condamnat.Imi pun,însă,întrebarea de ce nu se găseşte Sfânta Cruce şi în şcoli,în fiecare sală de învăţământ, oriunde se află şi învaţă copiii.
De ce condamnatul vede crucea abia astăzi,aici,în sala de judecată, când este prea târziu?
Dacă i s-ar fi arătat încă de pe băncile şcolii,daca i s-ar fi vorbit responsabil despre Cel rastignit pe ea si despre invatatura Lui,e putin probabail ca astăzi acest tânăr ar mai fi aici,în postura de criminal.
Domnilor, Dumneavoastră sunteţi adevăraţii vinovaţi!Pe voi vă acuz! Prin Dumneavoastră se seamănă în popor necredinţa.Condamnaţi-l pe clientul meu,căci aceasta este meseria Dumneavoastră.Eu însă vă acuz pe voi,căci aceasta este datoria mea!"--Extras din pledoaria avocatului unui tânăr de 18 ani acuzat de crimă în 1910.

Pastrati-va credinta in Dumnezeu,pastrati iubirea si pacea in inimile voastre.

Avem nevoie de Dumnezeu intr-o lume in care raul exista.