Spune NU eutanasierii cainilor comunitari - PROTECTIA ANIMALELOR

un Om

/ #1964 Sa aratam ca suntem oameni nu animale!

2015-02-19 08:37

Salut. De acord.. bine spus SA IDENTIFICAM AUTORII MORALI. ONG-urile doar fura.

Chiar crede cineva ca banii aceia pe care institutiile ii incaseaza ajung la cainii fara stapan?! Cred ca undeva la 5 % se duc acolo. Cainii din adaposturi saracii sunt tinuti in niste conditii infioratoare. Ajung sa se sfasie unii pe altii de foame.

Cauza principala a aparitiei cainilor pe strazi o constituie TARANII (si la propriu si la figurat) CARE NU-SI STERILIZEAZA CAINII, ii lasa sa se inmulteasca si apoi ÎI ARUNCA DIN SACI PE LANGA GARI SAU PE LA MARGINILE ORASELOR.

DEGEABA SE STERILIZEAZA CAINII IN ORASE, daca focarul se alimenteaza de la tara!!

Omul de la tara ARE BANI SA DEA PE VODKA, tarancile AU BANI SA-SI CUMPERE LANTURI DE AUR GROASE CA LANTUL CAINILOR, dar NU AU BANI SA PLATEASCA NAVETA, SA-SI STERILIZEZE CAINELE, ETC?!

Cu oamenii ce facem? Cum ii facem sa constientizeze, ca si cainii sunt suflete si ca nu trebuie sa ajunga in situatia asta?!

In alte tari cainii maidanezi sunt dusi la adaposturi, de acolo sunt luati de diverse organizatii, sunt dresati si utilizati de catre POLITIE (la depistarea drogurilor), sau sunt dresati pentru a deveni CAINI INSOTITORI PENTRU PERSOANELE NEVAZATOARE, cu ei se FACE TERAPIE (in sensul ca sunt dusi in SPITALE LA COPIII BOLNAVI) pentru a-i inveseli.

Dupa cum bine spunea Serghei Mizil (care mai are si el sclipiri de inteligenta si umanitate) SUNT ATATEA RESTAURANTE CARE ARUNCA lLA TOMBEROANE MANCAREA RAMASA, SUNT ATATEA ABATOARE CARE NU STIU CE SA FACA CU GHEARE, PIELITE si le arunca pe la marginea comunitatilor generand mirosuri neplacute.

NU s-ar putea centraliza mancarea aceasta care oricum se arunca? Nu s-ar putea imbunatati traiul acestor suflete?! A sta pe strazi nu e viata nici pentru ei nici pentru noi. Siguranta primeaza. HAIDETI SA FIM OAMENI!