Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

UNUL CARUIA II PASA

/ #33373 ANDREI GEREA "AI PIERDUT DE MULT TRENUL"

2015-02-06 16:50

Domnule Ministru GEREA,

Se dovedeste ca aveti multe cunostinte despre ARPECHIM si OLTCHIM!

 La fel ca domnul Vladescu (fost ministru de finante, ulterior consultant al PCC) si domnul Blanculescu (care a inteles tarziu ca OLTCHIM nu functioneaza cu NAFTA, ci cu ETILENA de la ARPECHIM), si dumneavoastra va exprimati ca OLTCHIM poate functiona fara ARPECHIM si isi poate aduce materia prima in divizie.

FALS DOMNULE MINISTRU FACUT LA APELUL DE SEARA! OLTCHIM POATE FUNCTIONA MAXIM LA 45% DIN CAPACITATE DOAR CU PROPILENA, DAR ETILENA NU SE POATE TRANSPORTA DECAT PE CONDUCTA SI NU PE CFR (ESTE ADEVARAT CA SE MAI POATE TRANSPORTA PE AUTO DAR IN CONDITII SPECIALE SI LA CANTITATEA NECESARA OLTCHIM NU ESTE POSIBIL, NEFIIND LOGISTICA NECESARA!!!!).

SE POATE OBSERVA CA SI DUMNEAVOASTRA 'TRAGETI' SPRE SOLUTIA PCC, PE CARE O AGREAZA TOTI CEI CARE S-AU LUPTAT SA DISTRUGA INDUSTRIA PETROCHIMICA SI DE RAFINARE DIN ROMANIA (NASTASE,DIP,MUSATESCU, TARICEANU, VLADESCU, VOZGANIAN, VULPESCU, LIVIU POP,etc.), PENTRU UN PUMN DE ZLOTI! LISTA POATE CONTINUA CU PONTA,MIHAI TANASE SI ALTII CARE, DACA VOR CONTINUA ACEST PLAN VOR DEMONSTRA O LIPSA DE RESPONSABILITATE.

OARE NICI ACUM IN ULTIMUL CEAS STATUL NU POATE SALVA CE A MAI RAMAS? OARE NU SE INTREABA NIMENI DE CE NU SE POATE INVATA DIN GRESELILE TRECUTULUI UNDE STATUL ROMAN A TOT PIERDUT BANI, CAPACCITATI DE PRODUCTIE SI LOCURI DE MUNCA (VEZI RAFO, CAROM, DARMANESTI, PETROMIDIA).

RUSINE DOMNILOR GUVERNANTI SI MAI ALES PARLAMENTARILOR DE ARGES SI VALCEA CA VRETI SA DISTRUGETI UN LUCRU FUNCTIONAL PENTRU BUNASTAREA DUMNEAVOASTRA!

CE FAC SERVICIILE SECRETE IN AFARA DE SCANDALURILE ZILNICE IN CARE SE COMPLAC?

DE CE NU SE APLICA SI LA NOI PLANUL UE DE REINDUSTRIALIZARE?

OARE SE DORESTE VANZAREA LA FIER VECHI SI SA SE FACA IMOBILE? CAND NU VA MAI FI FIER VECHI SI TERENURILE AFERENTE SA SE VANDA  OARE SE DESFINTEAZA PARLAMENTUL SI GUVERNUL CA NU MAI AU DE UNDE SCOATE BANI PENTRU EI?