Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #29104 PROTESTE. Va fi REVOLUŢIE azi, la Bucureşti? Ce se anunţă începând cu ora 18:00 Citeste mai mult pe

2014-11-15 09:15

PROTESTE. Va fi REVOLUŢIE azi, la Bucureşti? Ce se anunţă începând cu ora 18:00


Mii de persoane s-au adunat, vineri seară, în Piața Universității, din București, și alte câteva mii în Piața Unirii, din Cluj-Napoca, precum și la Arad şi Craiova în semn de solidaritate cu românii din Diaspora. Protestarii au cerut corectitudine la cel de-al doilea tur de scrutin, care se va desfășura duminică, pe 16 noiembrie, mai multe secții de votare în străinătate și au scandat lozinci şi la adresa guvernării şi a premierului Victor Ponta.

UPDATE -  Sâmbătă, 15 noiembrie, cu doar o zi înainte de turul al doilea al alegerilor prezidenţiale 2014, bucureştenii anunţă, din nou, că ies în stradă pentru a-i îndemna pe toţi românii să meargă la vot. Manifestaţia va avea loc la ora 18.00, în Piaţa Universităţii din Capitală.

După ce ieri au mărşăluit prin Capitală în jur de 4.000 de bucureşteni nemulţumiţi de faptul că la primul tur al alegerilor prezidenţiale 2014 românii din străinătate au stat la cozi immense pentru a vota, astăzi au anunţat că vor ieşi din nou în stradă să scandeze şi să atragă atenţia asupra acestei situaţii. Protestul va începe ca ieri, la ora 18.00, în Piaţa Universităţii din Capitală, iar organizatorii susţin că cea mai importantă armă pe care o au este democraţia, potrivit adevarul.ro.

==============================================================

UPDATE BUCUREȘTI 23:32 Cei cativa manifestanti ramasi scandeaza "Noi votam, nu pontam". Protestul din Capitala s-a incheiat, anunță HotNews. 

UPDATE BUCUREȘTI 23:26 In Piata mai sunt in jur de 100-150 de persoane, care canta imnul

UPDATE BUCUREȘTI 23:20 In piata Universitatii au ramas circa 200 de oameni care striga "Ponta, ce-a patit, procurorul Panait?", potrivit HotNews.

UPDATE BUCUREȘTI 23:10 O coloana de circa 250-300 de manifestanti se apropie de Piata Universitatii, scandand: Hotii fac avere, cu Ponta la putere, Romania, trezestete. Protestatarii au blocat pentru scurt circulatia pe Magheru. Au loc cateva imbranceli cu jandarmii, care reusesc sa impinga manifestantii pe trotuar, informează HotNews.

UPDATE BUCUREȘTI 22:50 Manifestantii au ajuns in Piata Romana si se indreapta spre Universitate, potrivit HotNews.

UPDATE BUCUREȘTI 22:42 Jandarmii au incercat sa-i trimita pe protestatari pe trotuar, dar nu au reusit. Acestia se apropie de Piata Romana pe o banda a bulevardului, informeaza HotNews.

UPDATE BUCUREȘTI 22:33 Manifestantii merg spre Piata Universitatii pe Bd. Lascar Catargiu, unde au ocupat o banda pe carosabil. Striga "PSD e ciuma rosie!", "Badea, Gadea si ai lui / Putregaiul neamului".

UPDATE BUCUREȘTI 22:21 Manifestantii (circa 500 au mai ramas) au revenit la Piata Victoriei. Striga "Iesi afara, javra ordinara", Ponta ne-a unit, in strada am iesit!" si "Jos premierul mincinos!"

UPDATE BUCUREȘTI 22:00 Manifestantii au plecat de la sediul PSD, scandand "Auf Wiedersehen, Ponta!" (La revedere, Ponta - in lb. germana). Multi dintre ei spun ca merg inapoi la Piata Universitatii, potrivit HotNews.


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/
Follow us: realitatea on Twitter