Votati pentru mentinerea religiei in scoli

Ionel&Vasile

/ #70 atacul asupra Bisericii si masura injusta a CCR= bucuria satanistilor lui CerneaFlorinel&Patrascu

2014-11-14 12:22

Impotriva lui HRISTOS:

atacul asupra Bisericii si masura injusta a CCR= bucuria satanistilor lui CerneaFlorinel&PatrascuTomita cu gasca Renate Weber, Emil Moses&LouisaMakovei pseudo-greco-papistasa anti-HRISTOS:

 

ASUR salută decizia Curții Constituționale privind SABOTAREA religia în școli

 

Miercuri, 12 noiembrie, Curtea Constituțională a decis că acordul prezumat pentru înscrierea copiilor la ora de religie este neconstituțional. Judecătorii Curții au apreciat că părinții care doresc ca aceste cursuri de Religie să fie urmate de copiii lor ar trebui să facă o cerere.

 

”Ne bucură decizia Curții constituționale, pe care am așteptat-o ani de zile, alături de mii de părinți și elevi din întreaga țară. Îl felicităm pe Emil Moise pentru eforturile depuse pentru obținerea acestei decizii și sperăm ca implementarea să se realizeze de facto în școlile din întreaga țară cât mai curând.” a declarat Toma Pătrașcu, președintele ASUR.

 

ASUR a derulat campania de informare ”Stop îndoctrinării religioase în școli!” începând cu anul 2011, campanie prin care a solicitat în repetate rânduri autorităților să acorde atenția cuvenită problemelor cauzate de obligativitatea orelor de religie și predarea confesională în școli. În acești ani, zeci de părinți și elevi au fost ajutați de ASUR cu soluții pentru rezolvarea conflictelor apărute în relația cu profesorii și directorii de școli care încălcau în mod repetat legea, obligând elevii să participe la orele de religie și după ce aceștia depuneau notificări de retragere.

 

”Pe parcursul campaniei ”Stop îndoctrinării”, la fiecare început de an școlar ASUR a transmis mesaje directorilor de școli din România, amintindu-le legislația în privința orelor de religie, mesaje care de multe ori au fost ignorate. Sperăm că nu vor ignora și decizia Curții Constituționale și vor respecta, în sfârșit, drepturile elevilor.” a mai declarat Toma Pătrașcu.

 

Campania ”Stop îndoctrinării” a fost premiată în 2012 în cadrul Galei Premiile Participării Publice.