Votati pentru mentinerea religiei in scoli


Musafir

/ #8

2014-11-13 18:20

Realitatea dura este ca din scoala romaneasca s-a eliminat incet, incet educatia si a ramas doar informatia. Nu mai avem orele de consiliere la liceu (dirigentia) acum il scoatem si pe Dumnezeu eliminand ora de religie, in care elevii invata in primul rand sa fie oameni, oameni toleranti, oameni onesti, oameni de caracter si poate mai putin oameni religiosi.

E mai simplu, pentru unii, sa facem din elevi, roboti dependenti de calculator, care nu mai stiu socializa, care nu mai stiu scrie corect, care nu mai stiu sa fie oameni de oamenie.

Prin urmare, consider ca religia trebuie sa ramana in scoala, sa aiba o programa centrata pe morala, pe istoria religiilor, pe cultura romanesca, pe formarea caracterelor.

Ceea ce se intampla este o incercare, dar nu trebuie sa uitam cuvintele lui Hristos care zice " In lume necazuri veti avea, dar indrazniti Eu am biruit lumea"

In ceea ce ii priveste pe membrii C. C si pe dl Moise de la Buzau si pe altii asemenea lor, le dorim, de a pururea, sa aiba parte de prietenia si dragostea lui Dumnezeu.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook