Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #28754 Re: Re: Re: Planul de reorganizare al OLTCHIM iese după alegeri

2014-11-09 12:24

#28732: - Re: Re: Planul de reorganizare al OLTCHIM iese după alegeri 

 Prin tabelul final de creante, salariile angajatilor si fostilor angajati disponibilizati ( toate sumele  creante salarii neplatite ) fiind primii in tabel si prioritari la plata prin achitare si care este obligatoriu................   urmarim evenimentele in continuare...

Daca tu crezi ca in Romania este ceva obligatoriu si legal , te inseli amarnic. Drepturile tale salariale nu trebuiau sa se afle niciodata intr-un stat de drept pe un tabel de creante iar daca tu crezi ca sensibilizezi pe cineva cu acesti termeni scrisi din spatele unei perdele ca sa ma exprim ca un mai  versat ex coleg de al meu (nu ii dau numele, e vorba de domnul Fonta care asa cum e el , mai are si dreptate , prost , prost dar cel putin e barbat). Daca chiar tii la banii aia , vino de luni in fata prefecturii sa-ti ceri drepturile tale furate de catre guvernul roman si de administratorul judiciar. Important de stiut nu este de ajuns sa vii doar tu, important este sa fim cat mai multi. Ceea ce scrii tu acolo e fix pix si nu ia nimeni in seama.

Referitor la "urmarirea evenimentelor in continuare" vei sta pana iti va albii barba si nu ai sa-ti vezi nici macar un leut recuperat din "creanta"