Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

SINDICATELE SUNT IN CULPA !!!!!
Musafir

/ #28171 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-10-25 14:02

#28170: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 NU TU AI INCEPUT SI POSTACII TAI DE SCRIU SI FAC FAPTELE LOR???? CEEEE....., BAAAAAA... TU TE CITESTI CE SCRI, SAU TE AFLI ASA...IN DISCUTII????

 SI PE MINE DE CE MA OPRESTE FISCUL (ANAF), SA-MI SPUNA BA.... AU FACUT NISTE NATARAI...., NISTE CHESTIII....?????? SI MI-AU ARUNCAT SI O HARTIE, CICA ASA AU ZIS EI.....!!!!!!!!!

MAI VREI DETALII...!!!!!

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, DU-TEEE LA MEDIC AI GRAVE PROBLEME !!! OCUPATE DE SANATATE, ESTI...

MAI AMENINTA TU MULT, PENTRU CA VEI PLATIII !!!!!!!!!!!!!

Revizuieste gandirea, dar rapid. Si cere-ti scuze public.

Familia ta, dar famiiliile noastre !!!!!!!!! Cand ai trambitat aiurea de ce nu te-ai gandit de miiii.... si sute de  mii de ori ceea ce faci si  iei decizii, chiar si-n numele meu si al colegilor, bine, voi atunci erati pe val si nimeni nu-si permitea sa se ridice la nivelul vostru de somitati si revolutionari in a "stie tot si nu stie nimic". CU ASTA VA OCUPATI SI NU MA MAI IMITA IN CEEA CE TI-AM SCRIS SI-TI RESCRIU, DENIGREZI, DETURNEZI FAPTE, EVENIMENTE, MAI INJURAT SI MAI SPURCAT, PORCAIT, INJOSIT, UMILIT CONTINUU..., MAI OTRAVIT CU ILEGALITATILE  TALE, ATACI FARA TEMEI, IMBARLIGI, INSITIGI, AIURESTI PE TOTI...SI MUUULTE ALTELE...S..A.M.D. ASTA CA NU NE VEDE NIMENI SI NU STIM AICI INTRE NOI, STAM SUB ANONIMAT.