Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #26496 Re: Pichet la Prefectura

2014-09-18 17:38

#26495: Ion Ungureanu - Pichet la Prefectura 

 Daca banii sunt la MASA CREDALA CUM SUSTINE PRESA SI UNII COMENTATORI ... ESTE FOARTE,FOARTE,FOARTE GRAV SI IMPOTRIVA LEGII SI LEGILOR ( ORI SE INCURCA SUMELE DE BANI DATORATE NOUA ).  LEGEA SPECIFICA FOARTE CLAR. JUSTITIA TREBUIE SA-SI FACA DATORIA SI SA ACHITE ACESTE SUME SALARII, STATUL ROMAN FIIND CEL CARE A DISPONIBILIZAT LA SC. OLTCHIM SA. RAMNICU VALCEA ( NU UITATI CE A SPUS MINISTRUL MUNCII DE LA ACEA VREME MARIANA CAMPEANU....ATENTIE !!!!!!! ) SI JUDECATORUL-SINDIC A APROBAT, TOT STATUL ROMAN..., SALARII !!!!!!! ALTI BANI SALARII SUNT LA MASA CREDALA, NU ACESTE SUME SALARII PLATI COMPENSATORII (CHIAR IMPOZITATI ANAF SI VIRATI SUME CATRE PILONUL II PENSII PRIVATE, ATENTIE!!!!!) CARE S-AU GENERAT LA 5-6 LUNI DISTANTA(15.05.2013 SI INCETARE CIM DIN CCM DATA14.06.2013 ) DE LA INTRAREA IN INSOLVENTA A SC.OLTCHIM S.A. ( 30.01.2013 PRONUNTAT IN SENTINTA PUBLICA TRIBUNALUL VALCEA), TOATE SUMELE DINAITE DE INTRAREA IN INSOLVENTA SUNT LA MASA CREDALA, NU SI CELE ALE DISPONIBILIZATILOR SI ANGAJATILOR SALARII PE TIMPUL INSOLVENTEI DECLARAT DIN IANUARIE 2013!!!!!!!!! PRESA TREBUIE SA STIE ACEST ASPECT, DACA INCEARCA IAR CU MINCIUNA SE INSALA, INCLUSIV JUDICIARII SI CONDUCEREA OLTCHIM....!!!!!!!

creanţe salariate, creanţele ce izvorăsc din raporturi de muncă între debitor şi angajaţii acestuia. Aceste creanţe sunt înregistrate din oficiu în tabelul de creanţe de către administratorul judiciar/lichidator.

iii) creanţe salariate — creanţele ce izvorăsc din raporturi de muncă între debitor şi angajaţii acestuia. Aceste creanţe sunt înregistrate din oficiu în tabelul de creanţe de către administratorul judiciar/lichidator;

 I. Cerere de admitere a creanţelor în procedura insolvenţei. Cu excepţia salariaţilor, ale căror creanţe vor fi înregistrate de administratorul judiciar conform evidenţelor contabile, toţi ceilalţi creditori, ale căror creanţe sunt anterioare datei de deschidere a procedurii, vor depune cererea de admitere a creanţelor în termenul fixat în sentinţa de deschidere a procedurii; cererile de creanţe vor fi înregistrate într-un registru, care se va păstra la grefa tribunalului. Cererea de admitere a creanţelor trebuie făcută chiar dacă acestea nu sunt stabilite printr-un titlu. Cererea va cuprinde: numele/denumirea creditorului, domiciliul/sediul, suma datorată, temeiul creanţei, precum şi menţiuni cu privire la eventualele drepturi de preferinţă sau garanţii. La cerere vor fi anexate documentele justificative ale creanţei şi ale actelor de constituire de garanţii. Posesorii de titluri de valoare la ordin sau la purtător pot solicita administratorului judiciar restituirea titlurilor originale şi păstrarea la dosar a unor copii certificate de acesta. Administratorul judiciar va face menţiunea pe original despre prezentarea acestora. Originalele vor fi prezentate din nou la orice repartiţie de sume între creditori, precum şi la exercitarea votului în adunarea generală a creditorilor.