Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #25445

2014-08-22 11:45

 SINDICATUL, UNDE ESTE SINDICATUL OLTCHIM?????????????

 FIRMELE CARE SUNT IN INSOLVENTA  DESCHISA LA JUDECATORIA DIN TERITORIUL UNDE-SI DESFASOARA ACTIVITATAE SOICIETATILE, AU TABELUL FINAL DE CREANTE PUBLIC LA TRIBUNAL AFISAT IN AVIZIER APROBAT DE JUDECATORII-SINDIC CARE LE JUDECA CAUZA SI AU DESCHISA INSOLVENTA.

 

LA TRIBUNALUL RAMNICU VALCEA, NU EXISTA NICIUN TABEL FINAL DE PLATI CREDITORI OLTCHIM APROBAT SI AFISAT  LA AVIZIER,  SEMNAT SI APROBAT DE JUDECATORUL-SINDIC DE PLATA CREDITORI OLTCHIM.

 

"...Adunarea Creditorilor. Pentru a putea elabora planul de reorganizare al Oltchim va trebui mai întâi să selectăm investitorul care să cumpere SPV-urile şi Rafinăria. În planul de reorganizare vor fi menţionate sumele care trebuie distribuite creditorilor, inclusiv salariile compensatorii ale salariaţilor disponibilizaţi, salariaţii fiind consideraţi salariaţi privilegiaţi", a declarat administratorul judiciar. "
Niculae Bălan, reprezentantul BDO Business Restructuring SPRL a declarat pentru Curierul Naţional că astăzi va avea loc Adunarea creditorilor"

"SA RESPECTAM CU TOTII LEGEA !!!< =PIPEREA & CO SI RESTUL PARTICIPANTILOR... RESPECTA LEGEA ???

 

Prezent astăzi la Tribunalul Vâlcea pentru a reprezenta combinatul Oltchim în mai multe procese cu creditorii, avocatul Gheorghe Piperea a declarat că nu poate garanta că societatea se va privatiza la finele acestui an. Potrivit lui Piperea, până la sfârşitul lunii august 2014 va fi întocmit planul de reorganizare a combinatului.

Citeste mai mult: adev.ro/n7db94

 

 S.C.Oltchim S.A se judeca pe legea insolventei aprobata de judecatorul-sindic in ianuarie 2013:

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

Atentie! Procesele incepute inainte de intrarea in vigoare a noii legi raman supuse legii aplicabile anterior acestei date.

 

Legea 85/2006 http://www.dreptonline.ro/legislatie/lege_procedura_insolventei.php

Al. 20. reorganizarea judiciara este procedura ce se aplica debitorului, persoana juridica, in vederea achitarii datoriilor acestuia, conform programului de plata a creantelor. Procedura de reorganizare presupune intocmirea, aprobarea, implementarea si respectarea unui plan, numit plan de reorganizare, care poate sa prevada, impreuna sau separat:
a) restructurarea operationala si/sau financiara a debitorului;
b) restructurarea corporativa prin modificarea structurii de capital social;

c) restrangerea activitatii prin lichidarea unor bunuri din averea debitorului;