Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#25426 Re:

2014-08-21 19:09

#25425: -  

Baaaaa, diculoiu nu e in culpa. Vinovat e doar Cernev, ce naiba nu ai priceput?"

Da, ai dreptate Diculoiu nu e in culpa , el e in(culpa)t astfel ar fi avut reactie asa cum ar trebuii sa aiba orice lider de sindicat curat.

Cernev? Un cacat care a profitat de naivitatea noastra a tuturor, Bravo lui, jmecher omul


Musafir

#25427 Re: Re:

2014-08-21 19:13

#25426: - Re:  

 Baaaaa, diculoiu nu e in culpa. Vinovat e doar Cernev, ce naiba nu ai priceput?"

Cernev de ce e de vina? Ca e mai smecher ca tine? Ca tu esti un prost si un las?

Daca erai mai destept decat el , teduceai peste el cu argumente, daca erai mai barbat decat el , te duceai si il luai de guler.

E mult mai usor sa vorbesti pe taste de unde nu te vede nimeni


Musafir

#25428 Sa clarificam! Istoria se repeta. Pajul lui cernev loveste din nou (in tastele calculatorului).

2014-08-21 19:25

#25427: - Re: Re:  

 Maaaaa tu scri, tu te injuri si tu te contrazici singur pe aceasta petitie...., maree tie gradinaa de animale, n-ai baa cum albi nici cu soda caustica sau lesie pe Cernev, el tot negru si murdar ramane, este istoria neagra a Oltchim-ului, de restul sindicatelor n-ai tu de comentat si nu este de competenta ta, pentru ca ati incalcat CCM voi SVO de la prima coperta pana la ultima si de la prima litera, pana la ultima..., asta nu e smecherie ci  MARE PROSTIE sa fi vedeta tv si mare tambalagiu in mass-media( zis si Frone) sau la institutiile tarii..., tinand cont ca nu aveai voie fara acceptul SLO la astfel de activitati...


Musafir

#25429 Re: Re: Re: Re:

2014-08-21 19:42

#25428: - Re: Re: Re:  Sa clarificam! Istoria se repeta. Pajul lui cernev loveste din nou (in tastele calculatorului).

 

#8076 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: respect

2013-09-26 16:34

 

#8071: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: respect

#6300: Sa clarificam - Re: #6293 Re: Corect

Este un atac lansat de sindicatul "victoria" prin Eugen Patru - omul de casa al lui Cernev care in toamna anului trecut si-a angajat sotia de la Design.ro, sotie care nu a venit cu mana goala in Oltchim, a venit cu acest Eugen Patru - colegul dumneaei de la Design.ro.

Se intampla ceva in "victoria"; dupa cum se vede ii deranjeaza aceasta petitie si se agita foarte mult pentru inchiderea acestei petitii. Pana la inchidere, bag seama, ca folosesc amenintari si "bruiaza" pagina de comentarii prin postarea in cascada a aceluiasi mesaj, ca niste papagali care "nu stiu sa vorbeasca" dar stiu bine cu copy-lot (pardon copy paste) ... si asta pentru derutarea noastra.

Eu nu doresc INCHIDEREA ACESTEI PETITII!

In lipsa comunicarii celor care trebuie sa comunice cu noi salariatii (liderii de sindicate, sefii nostri, directorii nostri) trebuie sa avem, cat de cat, o sursa de informare cu privire la ceea ce se intampla in combinat si cred ca nu suntem prosti, cum ne cred si ne vor unii; stim sa deosebim adevarul de realitate.

Au fost unii care au crezut si au activat in "victoria", au fost unii care au simpatizat "victoria" ... dar s-au dezis cu totii si s-au indepartat de "victoria" (Ilinescu, Toanta, Covrescu, Trasca, chiar si eu, etc.) pentru ca s-au simtit tradati, umiliti, amenintati si abandonati de conducerea acestui sindicat, in stilul si cu mijloacele unor excroci, sa zicem sentimentali (pentru ca ne-au promis pastrarea locurilor de munca, capacitate de productie de cel putin 65%, categorii si sporuri mai mari, etc.) ca sa nu le zicem ordinari.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-08-21 20:15


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-08-21 21:06


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-08-21 22:01



Musafir

#25433

2014-08-22 05:23

Sa stai linistit ca nu impresionezi pe nimeni. Mie nu mi-ai demonstrat decat ca esti o mizerie de om, si ciudat ca aveti copii pe acasa care ar putea citi chestiile astea pe care le scrieti voi pe aici. Pana te de idei duce invariabil la un singur lucru, si anume, atacul la persoane, oricare ar fi ele. Din partea mea poti sa ataci pe toata lumea ca de gasit identitatea mea este un pic cam imposibil, sa zicem ca ai cam 3200 de variante. Nu ca ar avea importanta, probabil joci la intimidare. Si nici mcar ca ne-au taiat astia accesul la net nu ne-a derutat.


Musafir

#25434

2014-08-22 05:50

ce se mai stie de CCM ?se mai negociaza sau nu ?  sau asteptam alegerile din luna 11 sa o luam in bot ?


Musafir

#25435

2014-08-22 05:55

ar trebui intrebat nevinovatul de NASTASE  cum a privatizat PETROMUL SI SA PRIMEASCA MERITELE PE CARE LEA PRIMIT SI CEAUSESCU IN 1989.


Musafir

#25436

2014-08-22 05:57

sau Diculoiu, daca nu cumva se considera ca si aceasta afirmatie este un atac al lu sindicatu victoria prin nu stiu cine


Musafir

#25437 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-08-22 06:09

#25429: - Re: Re: Re: Re:  

 autorule,faci pe victima mai ceva ca aia de la Antena3

Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!
Musafir

#25438 PREA MULT SACRIFICIU UMAN LA OLTCHIM SI ARPECHIM !!!!!!!!!!!!!!

2014-08-22 06:53

Baaaa pampalailor, voi stati sa va harjoniti intre voi si Cilea si PSD a scapat porumbeii pe gura in stenograma, data in presa, VOI CHIAR SUNTETI PLECATI CU SORCOVA SI NICI NU E DECEMBRIE ESTE SFARSITUL LUI AUGUST. REANCEPETI DISPUTE INTRE VOI DE ACUM 5-6-20 ANI IN LOC SA VEDETI PROBLEMA COMBINATULUI SI A CELOR DISPONIBILIZATI, A DISTRUGERII JUDETULUI VALCEA SI  ARGES, VOI STATI DE COPILARII CA LA GRADINITA... MAREEE TIE GRADINAA ...., BAAAAAAAA ZABAUCILOR..........!!!!!! SI ACUM DORMITI, NU VA TREZITI........ 

PREA MULT SACRIFICIU UMAN LA OLTCHIM SI ARPECHIM !!!!!!!!!!!!!!

Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

SINDICATUL, UNDE ESTE SINDICATUL OLTCHIM?????????????

 

http://www.voceavalcii.ro/2014082023258/EXCLUSIV-STENOGRAMA-sedintei-PSD-Valcea-foto.html

" Cîlea: „Cum intrăm noi în campanie când cei de la Oltchim vor fi pe scări în greva foamei"

Ion Cîlea şi-a avertizat colegii de partid că în campania electorală vor avea mari probleme de imagine şi că le va fi greu să ceară voturile vâlcenilor în condiţiile în care situaţia Oltchim este una îngrijorătoare, la Obârşia Lotrului nu s-a alocat nici un ban, iar primarii au o „foame" acută de bani. Liderul PSD Vâlcea susţine că i-a expus această situaţie vicepremierului Liviu Dragnea, în speranţa că se vor rezolva măcar o parte din aceste probleme: „Am fost cu domnul vicepreşedinte Persu şi cu Lucian Rădulescu la domnul Dragnea şi am ridicat cinci probleme. I-am spus: «Cum intrăm noi în campanie când cei de la Oltchim vor fi pe scări în greva foamei. Cum intru eu în campanie cu banii nedaţi, 395 de miliarde lei, pentru domeniul schiabil Vidra, care este o minune Dumnezeiască». A recunoscut şi domnul Sârbu (care era și el preyent la întâlnire - n.r.), care a spus că la Obârşia Lotrului e mai frumos decât ce a văzut în toată Austria. Am ridicat problema să ne dea bani pentru situaţia aceea pe care v-am cerut-o la primării, respectiv 141 de miliarde de lei pentru localităţi şi 41 de miliarde lei pentru Consiliul Judeţean, pentru lucrările de localităţi. Bineînţeles, le-am spus să scoată acum bani de la buget pentru ordonanţa 28, că dacă nu plătim aşa e jale."

#24757 BOGDAN STANESCU RECUNOSCAND CA EXISTA CADRUL LEGAL SA FIM PLATITI CU BANII SALARIILOR PLATILOR COMPENSATORII, CEI 9 MILIOANE EURO, SI PIPEREA A ZIS CA NE DA BANI IN SECUNDA CAND ARE IN CONT SUMA .

Ministrul Economiei vorbeşte despre soarta Oltchim, reindustrializarea României şi negocierile cu China http://adevarul.ro/economie/stiri-economice/ministrul-economiei-vorbeste-adevarul-live-despre-soarta-oltchim-reindustrializarea-romaniei-negocierile-china--8_53bb9dc40d133766a83cfd58/index.html

SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII NU SUNT LA MASA CREDALA (PUNCT).

Va ofer text la interviu adevarul.ro  spus de Nita:"Nu, nu, ea este in insolventa..."

"Este o procedura pe care o prevede legea, FMI nu are ce sa faca in asemenea situatie."

"SA RESPECTAM CU TOTII LEGEA !!!< =PIPEREA & CO SI RESTUL PARTICIPANTILOR... RESPECTA LEGEA ???

"Comitetul creditorilor este cel care spune ce trebuie sa faca cu aceasta companie"

"PENTRU CA, BANII SUNT AI LOR !!!"

"PAI, ASTA ESTE...!!!"

 [Anul 19. Luni, 12 Mai 2014] "În acest sens, consorţiul de administratori judiciari va convoca Adunarea creditorilor şi va supune aprobării acesteia repetarea procedurii cu un nou termen-limită de depunere a ofertelor angajante", notau atunci administratorii judiciari.
Contactat telefonic, Niculae Bălan, reprezentantul BDO Business Restructuring SPRL, a declarat pentru Curierul Naţional că astăzi va avea loc Adunarea creditorilor. "Luni va avea loc Adunarea Creditorilor. Pentru a putea elabora planul de reorganizare al Oltchim va trebui mai întâi să selectăm investitorul care să cumpere SPV-urile şi Rafinăria. În planul de reorganizare vor fi menţionate sumele care trebuie distribuite creditorilor, inclusiv salariile compensatorii ale salariaţilor disponibilizaţi, salariaţii fiind consideraţi salariaţi privilegiaţi", a declarat administratorul judiciar.  [Anul 19. Luni, 12 Mai 2014]http://www.curierulnational.ro/Eveniment/2014-05-12/Pierderile+Oltchim+sunt+duble+fata+de+vanzari

 

SA INCEAPA PLATILE CATRE CREDITORI, PRIMII SALARIATII (PLATILE COMPENSATORII SI ANGAJATI)

 

DATI BANII TUTUROR SI NU NE MAI VEDETI PE PETITIE SAU PE LA VOI IN AUDIENTE, MITINGURI, SEDINTE,TRIBUNAL...!!!

VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!!

 

SI  EVITATI  FALIMENTUL!!!!!

 

SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII SI ANGAJATII:

 

#24788 Re: Rectificare bugetară:

#24789 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Combinatul Oltchim, la un pas de faliment

#24790 Oltchim Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective

#24751 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: STOP CENZURA !!!!!!!!!!!

Toata lumea si toti trebuie sa se informeze cat si sa aibe limpezite ideile si definitivate spre solutionare, conform CCM (CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ) si tuturor legilor in vigoare care specifica libertatea de exprimare si libertatea de opinie, coroborat cu toate alte reguli si decizii legale ale legislatiilor si regulilor.

#24786 ACESTA ESTE RASPUNSUL ADEVARAT Legea 85/2006 , CEL MAI CIVILIZAT RASPUNS

#24789 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Combinatul Oltchim, la un pas de faliment

#23472 Oltchim Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective

#24790 Oltchim Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective

#23470 Legea 85/2006 privind procedura insolventei

#23506 Re: Re: Daune interese = despăgubire bănească pentru repararea unui prejudiciu.

#24751 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: STOP CENZURA !!!!!!!!!!!

JOS CENZURA !!! Noi avem  regulile lor U.E. , ONU , Romania, U.S.A & NATO, Convenţia europeană a drepturilor omului

 


Musafir

#25439

2014-08-22 07:07

CINE SA MAI INTRE IN GREVA FOAMEI?

Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!
Musafir

#25440 Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

2014-08-22 07:10

Cilea a spus. Asa caaa... el stie ce a afirmat. Oltchim...!!!!!!!!


Musafir

#25441

2014-08-22 07:21

SA O VEDEM SI PE ASTA.

NU CRED CA MAI ARE CINE SA INTRE


Musafir

#25442 Re:

2014-08-22 07:23

#25441: -  

 Omul Cilea stie ce ne asteapta. Este bolnav si sub tratament medical, deci n-are interesul sa mai fabuleze (mai ales ca se adresa partidului lui IN SALA DE SEDINTE LA INTRUNIREA LOR) si pentru psd-ul lui a afirmat cele scrise in stenograma ( FIIND O DISCUTIE PRIVATA SI PRELUATA DE PRESA PRIN MIJLOACELE LOR ...), asa ca... chinul nostru il vedem exact in perioada alegerilor sau poate muuult mai devreme....., cand abandonul este din partea tuturor, atunci faci greva foamei de voie, de fapt si acum faci greva foamei, dar esti tinut artificial ...

PREA MULT SACRIFICIU UMAN LA OLTCHIM SI ARPECHIM !!!!!!!!!!!!!!

Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

SINDICATUL, UNDE ESTE SINDICATUL OLTCHIM?????????????

 

http://www.voceavalcii.ro/2014082023261/Editia-tiparita-din-21-August-2014-a-ziarului-Vocea-Valcii.html


Musafir

#25443 STENOGRAME PSD DE CAMPANIE: “I-am spus lui Dragnea: E jale”

2014-08-22 07:57

PREA MULT SACRIFICIU UMAN LA OLTCHIM SI ARPECHIM !!!!!!!!!!!!!!

Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

SINDICATUL, UNDE ESTE SINDICATUL OLTCHIM?????????????

http://www.stiripesurse.ro/stenograme-psd-de-campanie-i-am-spus-lui-dragnea/

Pesedistii intra in campania electorala pentru alegerile prezidentiale cu o lista lunga de probleme. În ședinta din 18 august a organizatiei judetene PSD Valcea, sedinta dedicata campaniei prezidentiale, presedintele Consiliului Judetean se intreaba: “Cum intru eu în campanie cu banii nedați?”

Liderul PSD Valcea, Ion Cîlea, şi-a avertizat colegii de partid ca vor avea mari probleme de imagine. De asemenea, problema deconcentratelor nu s-a rezolvat nici acum, spune seful PSD, iar Dragnea s-a enervat.

Am fost cu domnul vicepreşedinte Persu şi cu Lucian Rădulescu la domnul Dragnea şi am ridicat cinci probleme. I-am spus: «Cum intrăm noi în campanie când cei de la Oltchim vor fi pe scări în greva foamei. Cum intru eu în campanie cu banii nedaţi, 395 de miliarde lei, pentru domeniul schiabil Vidra, care este o minune Dumnezeiască». A recunoscut şi domnul Sârbu (care era și el prezent la întâlnire – n.r.), care a spus că la Obârşia Lotrului e mai frumos decât ce a văzut în toată Austria. Am ridicat problema să ne dea bani pentru situaţia aceea pe care v-am cerut-o la primării, respectiv 141 de miliarde de lei pentru localităţi şi 41 de miliarde lei pentru Consiliul Judeţean, pentru lucrările de localităţi. Bineînţeles, le-am spus să scoată acum bani de la buget pentru ordonanţa 28, că dacă nu plătim aşa e jale”, a spus Ion Cilea in sedinta de campanie a PSD Vilcea din 18 august, potrivit stenogramei obtinuta de Vocea Valcii.

Am mai ridicat încă o problemă cu deconcentratele. Vreau să vă rog să nu mă acuzaţi pentru că vă arăt aici hârtiile cu propunerile pe care le-am discutat într-un cadru restrâns şi până acum nu au rezolvat niciuna. Şi am zis: «Domnu’ ministru, din ce v-am dat eu dvs. la Orăştie şi, am discutat acolo 2 ore tete-a-tete, nu s-a rezolvat nicio problemă şi multe posturi sunt vacante». Chiar s-a enervat şi a avut o stare de nervozitate pentru că la Orăştie a dat ordin miniştrilor, că dacă nu rezolvă îi execută. Ca să ştiţi şi treaba asta şi să ziceţi că ăsta nu schimbă nimic. Dar ne luptăm în continuare să ajungem unde ne-am propus“, a mai spus liderul PSD Valcea, potrivit sursei citate.

Liderul pesedist i-a facut si un tablou magulitor lui Victor Ponta. “Cine poate să fie mai corect şi mai bun?”, s-a intrebat acesta.

Haideţi domnilor să fim cinstiţi! Cine poate să fie mai corect şi mai bun pentru această funcţie decât Victor Ponta? E un om cinstit, e un om tânăr, merită să fie preşedinte. A demonstrat că are apropiere faţă de oameni. Pe mine m-a impresionat măsura aia cu oamenii care s-au spânzurat cu pensiile, ca să le plătim noi. Şi eu aş fi gândit la fel. Să nu se mai omoare oamenii… Nu e chiar o sumă mare. Demonstrează că are suflet şi are aplecare pentru problemele oamenilor. De aceea trebuie să facem tot efortul să-l avem preşedinte pentru a avea şi noi linişte în această ţară“, a spus Cilea in sedinta PSD Valcea.

PREA MULT SACRIFICIU UMAN LA OLTCHIM SI ARPECHIM !!!!!!!!!!!!!!

Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

SINDICATUL, UNDE ESTE SINDICATUL OLTCHIM?????????????

 

SA INCEAPA PLATILE CATRE CREDITORI, PRIMII SALARIATII (PLATILE COMPENSATORII SI ANGAJATI)

 

DATI BANII TUTUROR SI NU NE MAI VEDETI PE PETITIE SAU PE LA VOI IN AUDIENTE, MITINGURI, SEDINTE,TRIBUNAL...!!!

VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!!

 

SI  EVITATI  FALIMENTUL!!!!!

 

SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII SI ANGAJATII:

 


Musafir

#25444 Re: STENOGRAME PSD DE CAMPANIE: “I-am spus lui Dragnea: E jale”

2014-08-22 09:53

#25443: - STENOGRAME PSD DE CAMPANIE: “I-am spus lui Dragnea: E jale” 

 SINDICATUL, UNDE ESTE SINDICATUL OLTCHIM?????????????

 

ESTE IN ACELASI LOC UNDE A FOST SI PANA ACUM ADICA IN OBSCURITATE.

DAR DACA NU ATI VAZUT ASTA 15-20 DE ANI NU ARE CUM SA VEDETI ACUM


Musafir

#25445

2014-08-22 11:45

 SINDICATUL, UNDE ESTE SINDICATUL OLTCHIM?????????????

 FIRMELE CARE SUNT IN INSOLVENTA  DESCHISA LA JUDECATORIA DIN TERITORIUL UNDE-SI DESFASOARA ACTIVITATAE SOICIETATILE, AU TABELUL FINAL DE CREANTE PUBLIC LA TRIBUNAL AFISAT IN AVIZIER APROBAT DE JUDECATORII-SINDIC CARE LE JUDECA CAUZA SI AU DESCHISA INSOLVENTA.

 

LA TRIBUNALUL RAMNICU VALCEA, NU EXISTA NICIUN TABEL FINAL DE PLATI CREDITORI OLTCHIM APROBAT SI AFISAT  LA AVIZIER,  SEMNAT SI APROBAT DE JUDECATORUL-SINDIC DE PLATA CREDITORI OLTCHIM.

 

"...Adunarea Creditorilor. Pentru a putea elabora planul de reorganizare al Oltchim va trebui mai întâi să selectăm investitorul care să cumpere SPV-urile şi Rafinăria. În planul de reorganizare vor fi menţionate sumele care trebuie distribuite creditorilor, inclusiv salariile compensatorii ale salariaţilor disponibilizaţi, salariaţii fiind consideraţi salariaţi privilegiaţi", a declarat administratorul judiciar. "
Niculae Bălan, reprezentantul BDO Business Restructuring SPRL a declarat pentru Curierul Naţional că astăzi va avea loc Adunarea creditorilor"

"SA RESPECTAM CU TOTII LEGEA !!!< =PIPEREA & CO SI RESTUL PARTICIPANTILOR... RESPECTA LEGEA ???

 

Prezent astăzi la Tribunalul Vâlcea pentru a reprezenta combinatul Oltchim în mai multe procese cu creditorii, avocatul Gheorghe Piperea a declarat că nu poate garanta că societatea se va privatiza la finele acestui an. Potrivit lui Piperea, până la sfârşitul lunii august 2014 va fi întocmit planul de reorganizare a combinatului.

Citeste mai mult: adev.ro/n7db94

 

 S.C.Oltchim S.A se judeca pe legea insolventei aprobata de judecatorul-sindic in ianuarie 2013:

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

Atentie! Procesele incepute inainte de intrarea in vigoare a noii legi raman supuse legii aplicabile anterior acestei date.

 

Legea 85/2006 http://www.dreptonline.ro/legislatie/lege_procedura_insolventei.php

Al. 20. reorganizarea judiciara este procedura ce se aplica debitorului, persoana juridica, in vederea achitarii datoriilor acestuia, conform programului de plata a creantelor. Procedura de reorganizare presupune intocmirea, aprobarea, implementarea si respectarea unui plan, numit plan de reorganizare, care poate sa prevada, impreuna sau separat:
a) restructurarea operationala si/sau financiara a debitorului;
b) restructurarea corporativa prin modificarea structurii de capital social;

c) restrangerea activitatii prin lichidarea unor bunuri din averea debitorului;

 

 

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-08-22 13:19


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-08-22 13:20


Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!
Musafir

#25448 Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

2014-08-22 13:26

#25445: -  

 “Cum intru eu în campanie cu banii nedați?”  " Cum intrăm noi în campanie când cei de la Oltchim vor fi pe scări în greva foamei.  "
Liderul PSD Valcea, Ion Cîlea

Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

SINDICATUL, UNDE ESTE SINDICATUL OLTCHIM?????????????

 

SA INCEAPA PLATILE CATRE CREDITORI, PRIMII SALARIATII (PLATILE COMPENSATORII SI ANGAJATI)

 

DATI BANII TUTUROR SI NU NE MAI VEDETI PE PETITIE SAU PE LA VOI IN AUDIENTE, MITINGURI, SEDINTE,TRIBUNAL...!!!

VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!!

 

SI  EVITATI  FALIMENTUL!!!!!

 

SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII SI ANGAJATII:

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-08-22 13:59


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-08-22 14:01