Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #25284 Re: ba nemernicule,iar ai luat o cu SLO?dute n mata de ordinar,,,,

2014-08-19 13:50

#25283: asculta ba la fota mizerio,ascultaaaa - ba nemernicule,iar ai luat o cu SLO?dute n mata de ordinar,,,, 

 BRAVOOO, UITE AI DAT RASPUNSUL, MAJORITARUL SI SEMNATARUL CCM CU PATRONUL STATUL ROMAN, A FOST INCALECAT DE MINORITARUL MINUSCUL SI NIMICUL  GALAGIOS CU IMPUTERNICIREA STATULUI ROMAN, CARE A INCALCAT CCM DE LA PRIMA COPERTA PANA-N  ULTIMA SI DIN PRIMA LITERA PANA LA ULTIMA PE CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA. SAU CUM SE SPUNE BLAT COMUN, CORECT GRAITAI!!!! SI NU SUNT LA SINDICATUL MINORITAR NICI NU-L RECUNOSC SI NU IL ACCEPT, DIN SIMPLUL MOTIV PENTRU CA A A FOST UN ARTIFICIU SI A DEVENIT O POCNITOARE, CU UN MARE FASSSSSSSSSS......., LASAND DEZASTRU IN URMA LOR....!!!

 p.s.  Vrei nu vrei, dar si Diculoiu (SLO) a spus prostia " banii sunt la masa credala", CEEA CE E FALS, ACESTIA NU SUNT LA MASA CREDALA SI SUNT GARANTATI DE STATUL ROMAN.   Nicidecum,  cum se sustinea pentru ca trebuie productie sau privatizare, IAR FALS SPUS, legea spune achita la zi tot si toate legile coroborate asta spun, AGHITA!!!!!!!!!!!!

 MINISTERUL ECONOMIEI (STATUL ROMAN, FIIND PATRON MAJORITAR ) TREBUIE SA ACHITE DE URGENTA ACEASTA SUMA SI SA RAMANA A DESLUSII SI REZOLVA PROBLEMA  PANA LA DATA DE AZI, DE CE S-AU COMIS ATATEA ILEGALITATI SI OLTCHIM NU ARE PLANUL FINAL DE REORGANIZARE PORNIT (START), TINAND CONT SI DE REPETATELE PRELUNGIRI LA PRELUNGIRI ALE PRELUNGIRILOR...(ABATERI FOARTE GRAVE). TOTUSI, DUPA CUM SPUNEA DL. BALAN NICULAE ADMINISTRATORUL JUDICIAT BDO (Contactat telefonic, Niculae Bălan, reprezentantul BDO Business Restructuring SPRL, a declarat pentru Curierul Naţional că astăzi va avea loc Adunarea creditorilor."Luni va avea loc Adunarea Creditorilor. Pentru a putea elabora planul de reorganizare al Oltchim va trebui mai întâi să selectăm investitorul care să cumpere SPV-urile şi Rafinăria. În planul de reorganizare vor fi menţionate sumele care trebuie distribuite creditorilor, inclusiv salariile compensatorii ale salariaţilor disponibilizaţi, salariaţii fiind consideraţi salariaţi privilegiaţi", a declarat administratorul judiciar." Luni, 12 Mai 2014), NU NUMAI CA TREBUIA SA-L AIBE APROBAT DE ADUNAREA CREDITORILOR, DAR SI PUS IN APLICARE PRIN JUDECATORUL-SINDIC CU PLANUL FINAL SI TABELUL DE PLATI CREANTE CREDITORI. AZI FIIND DEJA SPRE ACHITARE...

ATENTIE, SPECIFICAT CLAR, CREDITORI PRIORITARI LA PLATA SALARIATII (ANGAJATI SI DISPONIBILIZATI PLATI), DUPA RESTUL CREDITORILOR IN ORDINEA DE PLATI!!!!!