Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#25276 Re: Re: Re:

2014-08-19 12:05

#25275: - Re: Re:  

SOCIETATEA OLTCHIM ARE PATRON MINISTERUL ECONOMIEI.(avand multe ale denumiri, coroborat cu multe alte institutii, ministere...etc...., si alti reprezentanti pe perioada societatii). PE SCURT, STATUL ROMAN PRIN GUVERN ESTE PATRON.

 

STATUL SA SE INTELEAGA CU CONDUCEREA STATULUI IMPUSA POLITIC LA OLTCHIM SI SA ACHITE. ASIGURARILE TREBUIESC PLATITE, LA FEL CUM SI DUMNEATA CERI LA ASIGURARE PE MASINA (SAU ALTE CAZURI: PE VIATA, PE CASA, PE PAMANT, PE BUNURI...ETC.) DACA AI, SA ITI PLATEASCA ASIGURATORUL PAGUBA SI NU UITA ESTE STATUL ROMAN CARE ARE CONSTITUTIA ROMANIEI SI DREPTURILE OMULUI COROBORAT CU TOATE LEGILE.

 

IN CEEA CE PRIVESTE  SPORURILE, ACESTEA SAU LUAT PENTRU CONDITIILE DE MEDIU SI MUNCA PRESTATA(DEVIATI DE LA SUBIECT), NU INCURCATI BORCANELE, PENTRU CA NU AVETI DREPTATE. NOI VORBIM DE LITIGII DE MUNCA DE LA DATA DISPONIBILIZARII, CU TOTUL ALTA DISCUTIE. DISPONIBILIZARILE COLECTIVE AU FOST DE COMUN ACORD CU PARTILE, DAR NU DIN VINA CELUI DISPONIBILIZAT, ASA SCRIE LEGEA.

 

STATUL ROMAN ESTE REPREZENTAT IN OLTCHIM CU CONDUCERE SI ADMINISTRATORI JUDICIARI CAT SI SPECIALI, APROBATI DE JUDECATORUL-SINDIC SI TOATA CONDUCEREA  CARE ESTE IMPREUNA CU TOTI PARTICIPANTII, MAJORITAR ESTE STATUL ROMAN.


Musafir

#25277

2014-08-19 12:54

SOCIETATEA OLTCHIM ARE PATRON MINISTERUL ECONOMIEI.(avand multe ale denumiri, coroborat cu multe alte institutii, ministere...etc...., si alti reprezentanti pe perioada societatii). PE SCURT, STATUL ROMAN PRIN GUVERN ESTE PATRON.

 

STATUL SA SE INTELEAGA CU CONDUCEREA STATULUI IMPUSA POLITIC LA OLTCHIM SI SA ACHITE. ASIGURARILE TREBUIESC PLATITE, LA FEL CUM SI DUMNEATA CERI LA ASIGURARE PE MASINA (SAU ALTE CAZURI: PE VIATA, PE CASA, PE PAMANT, PE BUNURI...ETC.) DACA AI, SA ITI PLATEASCA ASIGURATORUL PAGUBA SI NU UITA, ESTE STATUL ROMAN CARE ARE CONSTITUTIA ROMANIEI SI DREPTURILE OMULUI COROBORAT CU TOATE LEGILE.

 

IN CEEA CE PRIVESTE  SPORURILE, ACESTEA SAU LUAT PENTRU CONDITIILE DE MEDIU SI MUNCA PRESTATA(DEVIATI DE LA SUBIECT), NU INCURCATI BORCANELE, PENTRU CA NU AVETI DREPTATE. NOI VORBIM DE LITIGII DE MUNCA DE LA DATA DISPONIBILIZARII, CU TOTUL ALTA DISCUTIE. DISPONIBILIZARILE COLECTIVE AU FOST DE COMUN ACORD CU PARTILE, DAR NU DIN VINA CELUI DISPONIBILIZAT, ASA SCRIE LEGEA.

 

STATUL ROMAN ESTE REPREZENTAT IN OLTCHIM CU CONDUCERE SI ADMINISTRATORI JUDICIARI CAT SI SPECIALI, APROBATI DE JUDECATORUL-SINDIC SI TOATA CONDUCEREA  CARE ESTE IMPREUNA CU TOTI PARTICIPANTII, MAJORITAR ESTE STATUL ROMAN.


Musafir

#25278

2014-08-19 12:56

STATUL ROMAN V-A ACORDAT SPRIJIN CU ACEA ORDONANTA.

FIRMELE CA SI ANGAJATII TREBUIESC TRATATI IN MOD EGAL, NU PENTRU UNII MUMA SI PENTRU ALTII CIUMA.

VA DA VOUA COMPENSATORIILE ATUNCI SA LE DEA SI CELORLALTI CARE SUNT IN SITUATIA VOASTRA PENTRU CA S-A AJUNS IN SITUATII DE ACEST GEN TOCMAI PENTRU CA LEGEA DATA DE STATUL ROMAN A PERMIS ASA CEVA.

DECI BANII E NORMAL SA II LUATI DE LA SOCIETATE, NU TREBUIE SA MAI POMPEZE STATUL ROMAN IN CONTINUARE BANI IN OLTCHIM

 

SI NU, NU INCURCAM BORCANELE, NU E VINA DISPONIBILIZATILOR DAR NICI A OAMENILOR DIN TARA ASTA!

 

ADICA OLTCHIM A FOST O GAURA NEAGRA INTRAND IN INSOLVENTA, STATUL A POMPAT BANI CARE AU AJUNS TE MIRI PRIN CE BUZUNARE, SI ACUM VRETI SA VA MAI PLATIM SI COMPENSATORIILE?

SA RASPUNDA CINE E VINOVAT PENTRU ASTA!

VOI NU AVETI NICI O VINA?


Musafir

#25279 Re:

2014-08-19 13:02

#25278: -  

 STATUL ROMAN PE ORDONATA VA REPET A FOST ASIGURARE PLATITA DE SALARIATI, AVEAU OBLIGATIE DE ACHITARE CAT SI PROTECTIE SOCIALA SI TOATE DREPTURILE CUVENITE UNUI DISPONIBILIZAT.

FIRMELE CARE NU AU ASIGURATE SI NICI ACHITARE, ORI NERESPECTAREA LEGILOR SI DOAR FOLOSESC ANGAJATI FARA A LE ASIGURA SI SITUATII DE ACEST FEL, PE SCURT PATRONUL PRIVAT NU V-A ASIGURAT, CE BENEFICII VRETI..., V-ATI DUS DOAR SA AVETI CARTE DE MUNCA, NU SI DREPTURI.

CARE CEILATI SI DESPRE CINE VORBITI???? IN CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ACESTE SUME AU FOST TOT DIN SALARII PALTITE SI ASIGURATE, DACA OBSERVATI NU PRIMESC TOTI LA FEL CU IN FUNCTIE DE VECHIME, ADICA DE CONTRIBUTII LA ASIGURARI PLATI COMPENSATORII.

BANII DOMNULE REPET OLTCHIM ACHITA PRIN VIRAREA SUMEI DE CATRE PATRON (ACUM NU STIU CAT INTELEGETI CE INSEAMNA PATRON OLTCHIM). N-A POMPAT NIMENI UN BANUT IN OLTCHIM, ASTA SA FITI BINE INTELESI, CHIAR DACA STATUL A DAT A LUAT INZECIT SI ABENEFICIAT, TOT CEEA CE OLTCHIM ESTE A PRODUS SI UITE CA SI AZI MAI ADUCE PRODUCTIE (PUTIN DAR ADUCE).

SA RASPUNDA CINE E VINOVAT PENTRU ASTA!

CE VINA SA AIBE DOMNE UN OM CARE VINE LA SERVICI, FACE NAVETA, MUNCESTE SI DUPA ANI DE MUNCA SI PRODUCTIE SI REALIZARI, I-SE COMUNICA SA FIE  SOMER  SAU ALTII ANGAJATI DOAR CU PREZENTA FARA SA LI SE DEA DE MUNCA ( NU DIN VINA LOR CI A CELOR CARE ...) SI INTREPRINDEREA CARE ESTE CUNOSCUTA PE TOATE CONTINENTELE SI LIVRA IN PESTE 80 TARI, INTR-UN AN DE INSOLVENTA 2013 DUPA CE A FOST INCHIS BRUSC IN 2012 DE INTERESE POLITICE, ACUM SE INDREAPTA FURIBUND SPRE INCHIDERE SI CULMEA, AFECTEAZA ALTI CREDITORI PRIN DISPONIBILIZARI, ALTII INSOLVENTE SI ALTII FALIMENT.


Musafir

#25280

2014-08-19 13:11

VREAU SA SPUN CA MAI EXISTA DISPONIBILIZATI IN TARA ASTA, NU DOAR LA OLTCHIM, SI NU AU PRIMIT NICI O ORDONANTA.

IAR CU VINA, CE SA ZIC, E ALTA DISCUTIE.

AVEM INSA CU TOTII O VINA IN TREABA ASTA.


Musafir

#25281 Re:

2014-08-19 13:17

#25280: -  

 PAI DACA TOT SCRIETI AICI, VENITI CU ARGUMENTE.

VINA O AU CONDUCATORII, PENTRU CA EI S-AU MULTUMIT DOAR LA A IESII EI LA PENSIE, DUPA EI POTOPUL. VINA ESTE PENTRU CA MULTE NU S-AU STIUT SI MINCIUNA SI INTOXICAREA  IMPREUNA CU DEZINFORMAREA..., SI VA DAU VIDEO CAND TOTI TACEAU ( ba mai mult unu din ei Cernev tinea partea  ministrului..., asa ceva....!!!!!!) SI ADEVARUL ACUM ESTE CLARIFICAT... INCLUSIV SLO TACEA, DE CE??????

DE NU I-A DAT PESTE BOT LUI PARVU:

https://www.youtube.com/watch?v=L-avFshzBOI min.5,53

APARE SI MINCIUNA SPUSA DE PARVU, AUZITA DE TOTI SI TOTI AU TACUT INCLUSIV SLO ( OARE CINE DEZINFORMA IN HALUL ASTA????), CU SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII CARE NU SUNT LA MASA CREDALA DIN SIMPLUL MOTIV PENTRU CA DISPONIBILIZARILE S-AU INTAMPLAT LA 5 LUNI DE LA INTRAREA IN INSOLVENTA IANUARIE 2013 (LEGEA SPUNE FOARTE CLAR LA MASA CREDALA INTRA TOT CEEA CE A FOST INAINTE, NU SI DUPA DECLANSAREA INSOLVENTEI ) FIIND SUPUSE LEGII SI CARE SPUNE AGHITA CREANTELE. MASA CREDALA CUPRINZAND NUMAI CEEA CE ERA INAINTE DE INTRAREA IN INSOLVENTA ANUL PANA-N DECEMBRIE 2012 NU DIN IANUARIE  2013 ANUL DISPONIBILIZARILOR SI DECLANSARII INSOLVENTEI. ASTA DOVEDESTE MULTA DEZINFORMARE SI ILEGALITATE IN CEEA CE AU COMIS TOTI PRIN NEPLATA DREPTURILOR SALARIALE NICI PANA AZI 19.08.2014. LEGEA 85/2006 SPUNE ACHITA...!!!!!!!!!

 


Musafir

#25282 Re:

2014-08-19 13:40

#25280: -  

 STITI PENTRU CA FIRME DIN VALCEA SI ARGES ORI DIN TARA ACUM CUMPARA  DIN STRAINATATE, PE BANI MULTI, PRODUSE CARE LE ACHIZITIONAU DE LA OLTCHIM ??? STITI CA MULTI NU MAI AU PUTERE FINANCIARA DIN MOTIVUL ASTA (SAU RECURG LA INCHIDERE SAU INSOLVENTA..ETC.), PENTRU CA CE FACEAM NOI SE REGASEA PESTE TOT. STITI CA VIATA ARE TIC-TAC-UL PORNIT PENTRU CA NU SE MAI COLECTEAZA BANI LA BUGET(STATUL CALARIND POPULATIA SA STRANGA BANI, FARA SA LE ASIGURE PRIN CONSTITUTIE DREPTURILE), NEMAIFIIND PRODUCTIE SI INCLUSIV COMERT, SOMAJUL CRESCAND, LOCURILE DE MUNCA DISPAR SI TOT CE CUMPARAM VIN LA PRETURI INZECITE, DE AM BATUT SI PE NEMTI SI PE FRANCEZI ORI ALTE TARI LA CE SCUMP LE ACHIZITIONAM NOI, CARE DE FAPT LE PRODUCEAM AICI, ACASA, LA DOI PASI SI O MISCARE. CE VINA SA AIBE SALARIATUL (ANGAJAT SI DISPONIBILIZAT)????

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-08-19 13:45Musafir

#25284 Re: ba nemernicule,iar ai luat o cu SLO?dute n mata de ordinar,,,,

2014-08-19 13:50

#25283: asculta ba la fota mizerio,ascultaaaa - ba nemernicule,iar ai luat o cu SLO?dute n mata de ordinar,,,, 

 BRAVOOO, UITE AI DAT RASPUNSUL, MAJORITARUL SI SEMNATARUL CCM CU PATRONUL STATUL ROMAN, A FOST INCALECAT DE MINORITARUL MINUSCUL SI NIMICUL  GALAGIOS CU IMPUTERNICIREA STATULUI ROMAN, CARE A INCALCAT CCM DE LA PRIMA COPERTA PANA-N  ULTIMA SI DIN PRIMA LITERA PANA LA ULTIMA PE CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA. SAU CUM SE SPUNE BLAT COMUN, CORECT GRAITAI!!!! SI NU SUNT LA SINDICATUL MINORITAR NICI NU-L RECUNOSC SI NU IL ACCEPT, DIN SIMPLUL MOTIV PENTRU CA A A FOST UN ARTIFICIU SI A DEVENIT O POCNITOARE, CU UN MARE FASSSSSSSSSS......., LASAND DEZASTRU IN URMA LOR....!!!

 p.s.  Vrei nu vrei, dar si Diculoiu (SLO) a spus prostia " banii sunt la masa credala", CEEA CE E FALS, ACESTIA NU SUNT LA MASA CREDALA SI SUNT GARANTATI DE STATUL ROMAN.   Nicidecum,  cum se sustinea pentru ca trebuie productie sau privatizare, IAR FALS SPUS, legea spune achita la zi tot si toate legile coroborate asta spun, AGHITA!!!!!!!!!!!!

 MINISTERUL ECONOMIEI (STATUL ROMAN, FIIND PATRON MAJORITAR ) TREBUIE SA ACHITE DE URGENTA ACEASTA SUMA SI SA RAMANA A DESLUSII SI REZOLVA PROBLEMA  PANA LA DATA DE AZI, DE CE S-AU COMIS ATATEA ILEGALITATI SI OLTCHIM NU ARE PLANUL FINAL DE REORGANIZARE PORNIT (START), TINAND CONT SI DE REPETATELE PRELUNGIRI LA PRELUNGIRI ALE PRELUNGIRILOR...(ABATERI FOARTE GRAVE). TOTUSI, DUPA CUM SPUNEA DL. BALAN NICULAE ADMINISTRATORUL JUDICIAT BDO (Contactat telefonic, Niculae Bălan, reprezentantul BDO Business Restructuring SPRL, a declarat pentru Curierul Naţional că astăzi va avea loc Adunarea creditorilor."Luni va avea loc Adunarea Creditorilor. Pentru a putea elabora planul de reorganizare al Oltchim va trebui mai întâi să selectăm investitorul care să cumpere SPV-urile şi Rafinăria. În planul de reorganizare vor fi menţionate sumele care trebuie distribuite creditorilor, inclusiv salariile compensatorii ale salariaţilor disponibilizaţi, salariaţii fiind consideraţi salariaţi privilegiaţi", a declarat administratorul judiciar." Luni, 12 Mai 2014), NU NUMAI CA TREBUIA SA-L AIBE APROBAT DE ADUNAREA CREDITORILOR, DAR SI PUS IN APLICARE PRIN JUDECATORUL-SINDIC CU PLANUL FINAL SI TABELUL DE PLATI CREANTE CREDITORI. AZI FIIND DEJA SPRE ACHITARE...

ATENTIE, SPECIFICAT CLAR, CREDITORI PRIORITARI LA PLATA SALARIATII (ANGAJATI SI DISPONIBILIZATI PLATI), DUPA RESTUL CREDITORILOR IN ORDINEA DE PLATI!!!!!

 

 

 

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-08-19 14:24


scz la scris,dar chiar m ai enervat,tot o mizerie cernevista esti?

#25286 Re: Re: Re: ba nemernicule,iar ai luat o cu SLO?dute n mata de ordinar,,,,

2014-08-19 14:30


Musafir

#25288 Re: Re: Re: ba nemernicule,iar ai luat o cu SLO?dute n mata de ordinar,,,,

2014-08-19 14:34

#25285: - Re: Re: ba nemernicule,iar ai luat o cu SLO?dute n mata de ordinar,,,, 

 

Disponibilizații de la Oltchim au primit „compensatoriile” doar pe hârtie

http://www.evz.ro/disponibilizatii-de-la-oltchim-au-primit-compensatoriile-doar-pe-hartie-.html

„Ar fi trebuit să primească plățile compensatorii pe 14 iunie 2013, când au fost concediați, dar au acceptat ca sumele să fie înscrise la masa credală”, a declarat pentru EVZ liderul sindical Mihai Diculoiu.

BANII SALARII PLATI COMPENSATORII, N-AU FOST SI NU SUNT LA MASA CREDALA TREBUIESC ACHITATI SI VIRATI DISPONIBILIZATILOR.

PRECIZAM NU AM PRIMIT SCRIS NIMIC SI NICIUN COMUNICAT CAT NICIO INFORMATIE...., "banii nu sunt la masa credala din simplul motiv pentru ca s-au intamplat la 5 luni de la intrarea in insolventa LEGEA INSOLVENTEI NEPERMITAND SA FIE INCALCAT ASA CEVA SALARII PLATI COMPENSATORII GARANTATI PRIORITARI LA PLATA, MINCIUNILE AU FOST FOARTE MULTE. SINGURI AM PLATIT ANAF SI AM AVUT CONFIRMAREA IMPOZITARII CAT SI PILONUL II PENSII PRIVATE.

 

PRECIZAM NU AM PRIMIT SCRIS NIMIC SI NICIUN COMUNICAT CAT NICI INFORMATIE...., banii nu sunt la masa credala din simplul motiv pentru ca s-au intamplat la 5 luni de la intrarea in insolventa, LEGEA INSOLVENTEI NEPERMITAND SA FIE INCALCAT ASA CEVA SALARII PLATI COMPENSATORII GARANTATI PRIORITARI LA PLATA, MINCIUNILE AU FOST FOARTE MULTE. SINGURI AM PLATIT ANAF SI AM AVUT CONFIRMARAE IMPOZIUTARII CAT SI PILONUL II PENSII PRIVATE.

 


Musafir

#25289 Re: E FOTA,FARA PERDEA,CHIAR O FACI DE OAIE FRAIERE

2014-08-19 14:37

#25287: - E FOTA,FARA PERDEA,CHIAR O FACI DE OAIE FRAIERE 

 Si mai sunt dar eu zic sa ne oprim aici si nici petitia nu mai lasa sa fie publicate prea multe link-uri, ok, este cu repetie FOTA ceea ce s-a intamplat la MENTCHIM, nu uita asta !!!!


Musafir

#25290 Re: Re: E FOTA,FARA PERDEA,CHIAR O FACI DE OAIE FRAIERE

2014-08-19 14:45

#25289: - Re: E FOTA,FARA PERDEA,CHIAR O FACI DE OAIE FRAIERE 

 TERMINATI CU DICULOIU NEMERNICILOR,CA VA IA MAMA DRAGASANILOR,ESCROCILOR SI TRADATORILOR,VOI CERNEVUISTI NENOROCITI NE ATI ADUS IN SITUATIA DE FATA ,VOI MIRLANILOR L ATI DISTRUS PE D L ROIBU,IN FRUNTE CU MUITA DE CERNEV,PIPEREA,VOSGANIAN,VOICULESCU,ETC,SUNTETI NISTE MIZERIIIIII,NISTE TRADATORI AI OLTCHIMULUI,ASTA I PURUL ADEVAR MISEILOR,SA MA CAC PE VOI ,EU FOTA,FARA PERDEA


Musafir

#25291 Re: Re: Re: E FOTA,FARA PERDEA,CHIAR O FACI DE OAIE FRAIERE

2014-08-19 14:49

#25290: - Re: Re: E FOTA,FARA PERDEA,CHIAR O FACI DE OAIE FRAIERE 

 

video http://www.digi24.ro/Stiri/Regional/Digi24+Craiova/Stiri/Angajatii+Oltchim+au+reluat+protestele uitati-va voi aici cine e Diculoiu pentru SLO.  Are si text scris acolo, daca nu se intelege in video discutia...

"
Salariat: - De ce nu scoti domnule oamenii afara ? Ca nu mai este sindicat !
Diculoiu: - Pai ce sa ii scot eu ?
Salariat: - Dar cine sa ii scoata ?
Diculoiu: Ies ei daca vor.
Salariat: - Dumneata, ca dumneata ai sindicatul !
Salariat: Face sindicatul ce vrea !
Salariat: Pai dumneata esti seful."


ASA CA SA MAI COTIZATI IN FLUTURAS LA ACEST INDIVID DICULOIU !!!!

ESTE CAM VECHE POVESTEA SI  ACUM ISI DA ARAMA PE FATA SI NU ESTE PRIMA DATA


Musafir

#25292 Re: Re: E FOTA,FARA PERDEA,CHIAR O FACI DE OAIE FRAIERE

2014-08-19 14:50

#25289: - Re: E FOTA,FARA PERDEA,CHIAR O FACI DE OAIE FRAIERE 

 IN LOC SA NE PREOCUPE TRADATORII DE TALPASANU CU POPESCU V,NE PREOCUPA ACUM ALTE SMENARI MAI VECHI[HOTI],HAI SA I RUPEM PE CACATI ASTIA CARE AU MAI RAMAS[TALPASANU SI POPESCU],DACA VRETI SA MAI AVEM O SANSA,DACA NU ,VAI MAMICUTELE SI COPII NOSTRI DE PROSTI CE SUNTEM,ASTA I PROBLEMA,SA ELIMINAM SI ACESTE DOUA EPAVEE


Musafir

#25293 Re: Re: Re: Re: E FOTA,FARA PERDEA,CHIAR O FACI DE OAIE FRAIERE

2014-08-19 14:53

#25291: - Re: Re: Re: E FOTA,FARA PERDEA,CHIAR O FACI DE OAIE FRAIERE 

 PAI DUPA CITE S AU INCERCAT,NU MA MAI MIRA CA ESTI UN CACAT CERNEVIST[GAOZARULE DE GHIOCA],IAR BAGASI BOTUL?


Musafir

#25294 Re: Re: Re: E FOTA,FARA PERDEA,CHIAR O FACI DE OAIE FRAIERE

2014-08-19 14:53

#25292: - Re: Re: E FOTA,FARA PERDEA,CHIAR O FACI DE OAIE FRAIERE 

 TU MAI DEVREME AI PROVOCAT SI INJURAT, ITI REPET LAS-O ASA... CURG SI AICI PROBE SI EXISTA CHIAR PE PETITIE CU DICULOIIU, TOATE SINDICATELE SUNT IN CULPA LA MIZERIE ORI  MINCIUNI SI MARIAN DUMITRU DE LA SUO A MINTIT SI SUSTINUT MINCIUNI, LA FEL CA CEI DOI DINAINTE SI CERNEV GALAGIOSUL SI TROMPETA CEA MAI TOXICA.

SINDICATELE SUNT IN CULPA !!!!!

#25295 SINDICATELE SUNT IN CULPA!!!!!!!!

2014-08-19 14:57

#25293: - Re: Re: Re: Re: E FOTA,FARA PERDEA,CHIAR O FACI DE OAIE FRAIERE 

 SINDICATELE SUNT IN CULPA!!!!!!!! DAR CU COTIZATIA PLATITA LA ZI.


Musafir

#25296 Re: Re: Re: Re: Re: E FOTA,FARA PERDEA,CHIAR O FACI DE OAIE FRAIERE

2014-08-19 14:59

#25293: - Re: Re: Re: Re: E FOTA,FARA PERDEA,CHIAR O FACI DE OAIE FRAIERE 

 MAI AM O DURERE FOARTE MARE;ACEST MAGAR DE VINCEA,CARE L A TRADAT PE D L DICULOIU,IN PERIOADA DE GLORIE A LUI CERNEV,MIZERIA ASTA DE VINCEA SE PUPA IN BOT CU;CERNEV,GHIOCA SI BURDOAZA,PAI CUM SA L IERTAM PE TRADATORUL DE VINCEA ,CIND EL A STIUT TOATE CACANARIILE LUI CERNEV SI RESTUL?  OF VINCEO[TRADATORULE DE OAMENI],DE NU TE MANINC ,ZAU,NUMAI SA TE INTILNESC VREODATA,STI TU CE VORBESC,,,,,,,,,,,,

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-08-19 15:01


SINDICATELE SUNT IN CULPA !!!!!

#25298 Re: Re: Re: Re: Re: Re: E FOTA,FARA PERDEA,CHIAR O FACI DE OAIE FRAIERE

2014-08-19 15:01

#25296: - Re: Re: Re: Re: Re: E FOTA,FARA PERDEA,CHIAR O FACI DE OAIE FRAIERE 

  SINDICATELE SUNT IN CULPA!!!!!!!! DAR CU COTIZATIA PLATITA LA ZI. INCLUZIV VANCEA, A PRIMIT CE DOREA SI PLESNESTE TRICOUL PE EL DE PORC ZBURATOR, DAR TOT LA SLAPI UMBLA SI SE CHINUIE SA-SI SCOATA OCHIUL LA CAT IL FREACA....

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-08-19 15:02


SINDICATELE SUNT IN CULPA !!!!!
Musafir

#25300 SINDICATELE SUNT IN CULPA!!!!!!!!

2014-08-19 15:05

#25299: - E GHIOCA,O SA SUGI CIT DE CURIND CEVA,O SA VEZI MUISTULE,O SA VEZI. 

 O SA VEZI CA TOT TU O SA FI VICTIMA SINDICATELOR, TI-AM MAI SPUS SI NU MA CREZI. O SA PLANGI PE CULOARELE AJOFM SI O SA-MI DAI DREPTATE SI O SA-TI CERI SCUZE SI IERTARE, PENTRU CA CEEA CE S-A COMIS ESTE LA FEL CA LA MENTCHIM FALIMENT ( IAR ORDONANTA FIIND STEARSA, DOAR BENEFICIIND DE SOMAJ ATAT SI  IGNORANTA SITUATIILOR PRIN CARE AU TRECUT TOTI, ORI DE PLATI COMPENSATORII STI FOARTE BINE CUM S-AU TRIMIS ACASA FARA UN OM..., PENTRU A NU SE INDEPLINII CONDITIILE) SI SE CONTINUA LUPTA SA SE REALIZEZE, PAGUBA FACANDU-SE PE DISPONIBILIZATI SI ANGAJATI..., VICTIME COLATERALE SI MASA DE VOT LA ALEGERI. SE RAZBUNA PE CINE NU TREBUIE IN LOC SA-SI SPARGA EI CAPUL SI SA MEARGA PUTIN LA PLIMBARE SA SE RACOREASCA PENTRU TOATE FAPTELE LOR COMISE....