Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #25188 Re: Re:

2014-08-17 12:09

#25186: - Re:  

 "SI NU TE MAI INTERESA DE BANII NOSTRI"

Nu ma interesez de banii vostrii si nici nu ma intereseaza banii vostrii. Ma intereseaza banii mei. Banii pe care un "sut" de Bucuresti mi ia furat din buzunar. Daca tu vrei sa te certi pe aceasta petitie cu tot ce misca doar ca sa pari grozav , sa stii ca nu ti-ai gasit persoana si sa stii ca nu sunt nici aceea persoana la care faci tu referire.

"TI-AM MAI SPUS, ORICE SECUNDA INTARZIATA ADUCE PLUS BANILOR NEPRIMITI LA ZI SI LA TIMP, AICI STATUL ROMAN SI OLTCHIM TREBUIE SA FACA PLATI PENTRU A FI LA ZI CU PLATA, LEGEA INSOLVENTEI ESTE LEGE DE ACHITARE. (PUNCT)"

Cat de naiv ca sa nu-ti zic prost poti sa fii. Asteapta tu ca-ti va da cineva tie si plus fata de ceea ce ei ti-au luat cu japca. Nu o sa vezi absolut nici-un leu daca stai si postezi pe aceasta petitie legi si articole de legi. Legile nu sunt facute pentru prosti. Ai speriat pe cineva de cand tot postezi? I-a durut drept in cur de postarile tale. Ai castigat ceva prin instante? I-a durut in cur de lege si de tine. Stii de ce? Pentru ca in Romania sunt f.f.f.f.f. multi ca tine.

Mi-ai spus tu de parca tu ai fi cumva avocatul poporului. Tu nu esti decat un prost care vrea sa se dea si el interesant pe aceasta petitie , nemaiavand posibilitatea sa o faca in alta parte.

Apropoo , ai facut sesizare si la DIICOT , ai vreun raspuns?

Fi destept ca tara geme.