Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #23763 Re: Re: VREM NUME SI PRENUME CINE REPREZINTA SALARIATII SI SALARIATII DISPONIBILIZATI LA MASA CREDAL

2014-07-14 06:12

#23762: - Re: VREM NUME SI PRENUME CINE REPREZINTA SALARIATII SI SALARIATII DISPONIBILIZATI LA MASA CREDALA.

"Diamant-Mercedez-Cimitir

#23757 oameni din hala

2014-07-13 19:37

 

Mai asti de la EL III nu mai puneti numele lui Ion Radulescu cunoscut ca Jairu omul are un usor handicap si va folositi de numele lui ,nu va ajunge ca l-ati impins spre DICULOIU suntesi niste ,,SCURSURI'' ale OLTCHIMULUI."

 

 

ATENTIE! NU SINDICAT CI PERSOANELE REPREZENTATIVE LA NIVEL DE SALARIATI SI SALARIATI DISPOINIBILIZATI!!!

p.s. cum scriati mai sus, sper sa nu se foloseasca de persoane cu handicap sau alte boli, la care ei n-au voie sa participe.

 

Sectiunea 3 - Adunarea creditorilor. Comitetul creditorilor

Art. 14
(5) La sedintele adunarilor creditorilor, salariatii debitorului vor putea fi reprezentati de un delegat din randul acestora, care va vota pentru intreaga valoare a creantelor reprezentand salariile si alte drepturi banesti.
(6) Deliberarile si hotararile adunarii creditorilor vor fi cuprinse intr-un proces-verbal, care va fi semnat de presedintele sedintei, membrii comitetului creditorilor, precum si de administratorul judiciar sau de lichidator, dupa caz. Procesul-verbal va fi depus, prin grija administratorului judiciar/lichidatorului, la dosarul cauzei, in termen de 2 zile lucratoare de la data adunarii creditorilor.
(7) Hotararea adunarii creditorilor poate fi desfiintata de judecatorul-sindic pentru nelegalitate, la cererea creditorilor care au votat impotriva luarii hotararii respective si au facut sa se consemneze aceasta in procesul-verbal al adunarii, precum si la cererea creditorilor indreptatiti sa participe la procedura insolventei, care au lipsit motivat de la sedinta adunarii creditorilor.
(8) Cererea prevazuta la alin. (7) va fi depusa la dosarul cauzei in termen de 5 zile de la data adunarii creditorilor si va fi solutionata in camera de consiliu, cu citarea celui care a introdus cererea, a administratorului judiciar sau, dupa caz, a lichidatorului si a creditorilor. In cazul in care a fost constituit comitetul creditorilor, va fi citat si presedintele acestuia.


VREM NUME SI PRENUME CINE REPREZINTA SALARIATII SI SALARIATII DISPONIBILIZATI LA MASA CREDALA.

 

Stie el/ea de legile astea? A adus la cunostinta salariatilor si salariatilor disponibilizati, tuturor celor ~3300, un comunicat legal catre noi????


Corect,banii platilor compensatorii nu sunt la masa credala, FOARTE CORECT.. Insa la decizia platilor salariale cand se intrunesc pentru decizii, intalniri, tabelul de plati si planul de reoganizare...etc., trebuie sa existe participare din partea salariatilor/ salariatilor disponibiliati. Poate fi delegat cineva de specialitate care sa stie sa-i reprezinte pe litera legii deoarece se iau decizii salariale pe plati catre ei. Oltchim iar vinde din combinat conform declaritilor din presa si incalca legea nu achita salariatii / salariatii disponibilizati ca si creditori privilegiati la ZI. Nu pot face nicio plata inaintea celor care spercifica legea. Ori daca trimiti pe nea "Gheorghe" acolo, care habar nu are si ii spun niste smecherasi semneaza aici (conform legii in 5 zile se pot anula acte daca nu suntem salariatii deacord cu decizia luata), cum sa te miri ca pana azi nu s-au virat banii tuturor salariatilor / salaraiti disponibilizati, iti dai seama daca o fi si unu cu alte boli (pentru ca ei exista cum a spus colegul de mai sus), ce usor de pacalit este sa decida in numele ~3300 care iar este o ILEGALITATE si ei n-au drept de participare. Nu stie nimeni de ei, legea spune clar, participa la decizii pe teme de salarizare, chiar si la prefectura au foist niste persoane necunoscute, care nu stiam de ei decat ca au fost din partea salariatilor, dar n-am avut reprezentare a disponibilizatilor, ironia este ca ei nu stiu ce cauta pe acolo si au comunicat in dodii...bla bla bla, ba mai mult fugeau de noi, doi insi care sustineau ca sunt salariati angajati, cine-i stie sa ne spuna cum au fost ei selectati si pe ce criterii..., cine sunt si de ce disponibilizatii n-au avut acces si informatiii de la discutii, doar am stat afara in soare si ne-am copt cautand umbram, fara sa primim un raspuns civilizati, a trebuit sa-i alergam sa ne arunce vorbe, nu stim deciziile....????!!!!

STIE DL. CORNOIU LEGEA, DOMANA SUPREFECT CA AM OBSERVAT SE BAGA CA MUSAC IN CAFEA FIIND ATOTSTIUTOARE DAR TOTAL PARALELA (PRECUM ERA SI PERSU SI ALTII CA EI...), STIU EI CE DISCUTA ACOLO..., PENTRU CA LE INTRA IN ATRIBUTIUNI DE ACHITARE CONFORM LEGIIL LA ZI (STATUL ROMAN ACHITA ) SI PRIORITARI FIIND TOTI SALARIATII SI SALARIATII DISPONIBILIZATI CU PLATILE CATRE EI...

CE SCOP AU ACESTE INTRUNIRI? SA REPETAM INTALNIRI DIN 2013 SI SA INCEAPA VANCEA SA CASTE DE PLICTISEALA?

Legea 85/2006

Art. 3.

Al. 20. reorganizarea judiciara este procedura ce se aplica debitorului, persoana juridica, in vederea achitarii datoriilor acestuia, conform programului de plata a creantelor. Procedura de reorganizare presupune intocmirea, aprobarea, implementarea si respectarea unui plan, numit plan de reorganizare, care poate sa prevada, impreuna sau separat:
a) restructurarea operationala si/sau financiara a debitorului;
b) restructurarea corporativa prin modificarea structurii de capital social; c) restrangerea activitatii prin lichidarea unor bunuri din averea debitorului;


CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA:

Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.

Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

ATENTIE! PLATILE SALARIALE ALE TUTUROR, SALARIATI SI DISPONIBILIZATI (PLATI SALARIALE COMPENSATORII) = > CREDITORI PRIVILEGIATI.  ANGAJATORUL ACHITA URGENT!!!

Art. 39

Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.


Ceea  ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."