Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#23751 Problema este alta. Combinatul "merge" din rau in mai rau.

2014-07-12 20:23

#23750: - Problema este alta. Combinatul "merge" din rau in mai rau.

Aduceti-va aminte!
- Cresterea datoriei cu 200 DE MILIOANE DE EURO (de la 600 la 800 de milioane de euro) intr-un singur trimestru; vorbim despre TRIM. IV al anului 2012 sub conducerea dezastruasa a lui M. BALAN, TALPASANU, a COCLETILOR si a SPIRESTILOR.
- Pierderi de 215 MILIOANE DE EURO (cea mai mare pierdere inregistrata in economia romaneasca) intr-un an de INSOLVENTA; vorbim despre anul 2013 sub conducerea dezastruasa a lui PIPEREA, STANESCU, TALPASANU, PIRVU si a SPIRESTILOR.

ATENTIE! CE SPUNE PKF FINCOTA - AUDITORUL INDEPENDENT ANGAJAT DE PIPEREA:
- "La data aprobării situaţiilor financiare consolidate, SC Oltchim SA nu avea un plan de reorganizare care să indice măsuri de redresare"
- adica, Piperea nu are pana acum, la un an si patru luni de la intrarea OLTCHIM in insolventa si preluarea acestuia in "administrare judiciara" de catre ROMINSOLV & BDO, un PLAN DE REORGANIZARE A OLTCHIM;


- "Situaţia indică existenţa unei incertitudini semnificative care ar putea pune la îndoială capacitatea SC Oltchim SA de a-şi continua activitatea" - adica, FALIMENT scrie pe OLTCHIM;

-"La data de 31 decembrie 2013, Grupul a inregistrat capitaluri proprii negative în sumă de 2,29 miliarde de lei, o pierdere contabilă aferentă exerciţiului în sumă de 947,6 milioane de lei (cca. 211 MILIOANE de EURO).


Musafir

#23752 Re: Re: iar eu propun sa ti o trag prin dintii,ca la mehedinti cernevuistule

2014-07-13 09:12

#23742: - Re: iar eu propun sa ti o trag prin dintii,ca la mehedinti cernevuistule

Sugaci esti tu mai mizerio,tu cu toti cocalarii si gaozari cernevisti ,imputitilor,voi vorbiti ascunsi dupa perdea,exact ca pina acum,dar sa fi facut ceva sau sa fi spus ceva adevar[cotul si piscotul],nu stiti decit sa va dati cu parerea si atit,vai de capul tau intelijjjentule care te a facut[cacat] mata,asa ca ciocul mic cu opiniile tale si ale mizeriilor cerneviste.Daca erati oameni cu cohones nu se ajungea aici,mina mi se rupe de voi scirbelor,,,,ciocul mic,mic,mic.Vreti sa dezvoltam problema?,,Nu cred ca mai este cazul,pt ca e prea tirziu pt totiiiiii.


Musafir

#23753 Re: Re: Re: iar eu propun sa ti o trag prin dintii,ca la mehedinti cernevuistule

2014-07-13 11:33

#23752: - Re: Re: iar eu propun sa ti o trag prin dintii,ca la mehedinti cernevuistule

"Nu cred ca mai este cazul,pt ca e prea tirziu pt totiiiiii."

Ai raspuns catusi de cat decent si constat ca uneori mai si gandesti , nu numai injuri.

OK, sa ai o duminica placuta.

daca nu gindeam,eram mort,exact ca,,,cernevistiii

#23754 LA FEL,O DUMINICA PLACUTA SI MAI GINDITI VA ROG,PICASSO

2014-07-13 13:13


Musafir

#23755 DE CE S-A AJUNS AICI? HAIDETI SA NE UITAM "LA INCEPUTURI"!

2014-07-13 17:41

#23751: - Problema este alta. Combinatul "merge" din rau in mai rau.

Oltchimul de maine....

#201 Interventii sindicat

2012-11-01 00:3


Domnule Ghioca, tot la insistentele dumneavostra au fost numiti in functie si noua conducere, de exemplu Armand Spiru Ciobescu (o nulitate in comert si chimie absolvent de Spiru Haret si fost director de distributie guma Orbit membru PNL) precum si sotia acestuia, Ion Coclet (fost director termoficare urbana, actual resurse umane fara nici o experienta in domeniu) si sotia acestuia (numita sefa a unui serviciu infiintat cu dedicatie pentru dansa), Valentin Popescu (parca director de firma capusa, pe care dumnevostra personal il huleati in fata pavilionului), si exemplele pot cotinua.

Unde este sindicatul, de ce dumneavostra dintr-un simpatizant PDL apoi UNPR peste noapte ati devenit membru PNL, e domnule Ghioca astea se cam vad. Nu cred ca este cazul sa va transformati in eroi deoarece oamenii se trezesc dupa euforia schimbarii si s-ar putea sa aveti mari surprize.
In cea ce priveste vandalizarea autoturismului personal, sincer imi pare rau, (nu se procedeaza asa) dar atunci cand minti oameni cu nerusinare, alergi dupa ciolan, si vrei sa fi ca paduchele in varful capului, iti asumi si astfel de lucruri.
Daca erati oameni corecti si dumneavostra, si Cernev si Toanta trebuia sa reactionati la numirea noii conduceri numai pe criterii politice fara nici o competenta in domeniu, sa reactionati cand guvernul mintea ca a trimis notificarea de ajutor la CE (si nici in ziua de azi nu este trimisa), cand Balan spunea ca pana in noiembrie achita toate salariile restante, cand spunea ca pe 5 noiembrie isi reia activitatea propenoxidul si polioli si stim bine ca nu va fi asa si alte multe cazuri.

Dar stati linistiti noi angajatii care chiar tinem la Oltchim, o companie construita de bunici si parinti nostri, chiar nu aveam asteptari in ceea ce va priveste pentru ca va cunoastem limitele.


DE CE S-A AJUNS AICI? HAIDETI SA NE UITAM LA INCEPUTURI!
CE SE COMENTA IN DATA DE 1 NOIEMBRIE 2012?
OLTCHIMUL DE MAINE ...?
NE-AU CIURUIT FRATILOR, NE-AU CIURUIT!

Musafir

#23756 DESTEPTATIVA

2014-07-13 18:26

23600-dl Paunescu Ilie Presedindele Cartel Alfa Valcea ce face ca este lider de sindicat la Berbesti Il lasa pe Vancea sa scoata numai prosti din gura ,cei de la Bucuresti nu spun nimic?
Diamant-Mercedez-Cimitir

#23757 oameni din hala

2014-07-13 18:37

Mai asti de la EL III nu mai puneti numele lui Ion Radulescu cunoscut ca Jairu omul are un usor handicap si va folositi de numele lui ,nu va ajunge ca l-ati impins spre DICULOIU suntesi niste ,,SCURSURI'' ale OLTCHIMULUI.
COMANESCU

#23758 DESTEPTATIVA

2014-07-13 18:50

SLO=PDL-DESTEPDAREA -Ivanescu-propenoxid,Dolana cumnatul lider Oxo etc sa pedelizat SLO

Musafir

#23759 VREM NUME SI PRENUME CINE REPREZINTA SALARIATII SI SALARIATII DISPONIBILIZATI LA MASA CREDALA.

2014-07-13 19:07

#23738: - Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010

"Diamant-Mercedez-Cimitir

#23757 oameni din hala

2014-07-13 19:37

 

Mai asti de la EL III nu mai puneti numele lui Ion Radulescu cunoscut ca Jairu omul are un usor handicap si va folositi de numele lui ,nu va ajunge ca l-ati impins spre DICULOIU suntesi niste ,,SCURSURI'' ale OLTCHIMULUI."

 

 

ATENTIE! NU SINDICAT CI PERSOANELE REPREZENTATIVE LA NIVEL DE SALARIATI SI SALARIATI DISPOINIBILIZATI!!!

p.s. cum scriati mai sus, sper sa nu se foloseasca de persoane cu handicap sau alte boli, la care ei n-au voie sa participe.

 

Sectiunea 3 - Adunarea creditorilor. Comitetul creditorilor

Art. 14
(5) La sedintele adunarilor creditorilor, salariatii debitorului vor putea fi reprezentati de un delegat din randul acestora, care va vota pentru intreaga valoare a creantelor reprezentand salariile si alte drepturi banesti.
(6) Deliberarile si hotararile adunarii creditorilor vor fi cuprinse intr-un proces-verbal, care va fi semnat de presedintele sedintei, membrii comitetului creditorilor, precum si de administratorul judiciar sau de lichidator, dupa caz. Procesul-verbal va fi depus, prin grija administratorului judiciar/lichidatorului, la dosarul cauzei, in termen de 2 zile lucratoare de la data adunarii creditorilor.
(7) Hotararea adunarii creditorilor poate fi desfiintata de judecatorul-sindic pentru nelegalitate, la cererea creditorilor care au votat impotriva luarii hotararii respective si au facut sa se consemneze aceasta in procesul-verbal al adunarii, precum si la cererea creditorilor indreptatiti sa participe la procedura insolventei, care au lipsit motivat de la sedinta adunarii creditorilor.
(8) Cererea prevazuta la alin. (7) va fi depusa la dosarul cauzei in termen de 5 zile de la data adunarii creditorilor si va fi solutionata in camera de consiliu, cu citarea celui care a introdus cererea, a administratorului judiciar sau, dupa caz, a lichidatorului si a creditorilor. In cazul in care a fost constituit comitetul creditorilor, va fi citat si presedintele acestuia.


VREM NUME SI PRENUME CINE REPREZINTA SALARIATII SI SALARIATII DISPONIBILIZATI LA MASA CREDALA.

 

Stie el/ea de legile astea? A adus la cunostinta salariatilor si salariatilor disponibilizati, tuturor celor ~3300, un comunicat legal catre noi????


Legea 85/2006

Art. 3.

Al. 20. reorganizarea judiciara este procedura ce se aplica debitorului, persoana juridica, in vederea achitarii datoriilor acestuia, conform programului de plata a creantelor. Procedura de reorganizare presupune intocmirea, aprobarea, implementarea si respectarea unui plan, numit plan de reorganizare, care poate sa prevada, impreuna sau separat:
a) restructurarea operationala si/sau financiara a debitorului;
b) restructurarea corporativa prin modificarea structurii de capital social; c) restrangerea activitatii prin lichidarea unor bunuri din averea debitorului;


CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA:

Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.

Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

ATENTIE! PLATILE SALARIALE ALE TUTUROR, SALARIATI SI DISPONIBILIZATI (PLATI SALARIALE COMPENSATORII) = > CREDITORI PRIVILEGIATI.  ANGAJATORUL ACHITA URGENT!!!

Art. 39

Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.


Ceea  ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."

 


Musafir

#23760 Creditorii Oltchim au acceptat finantari de la patru companii, in valoare de 25 de milioane de euro

2014-07-13 21:21

http://www.impactreal.ro/2014071317238/Creditorii-Oltchim-au-acceptat-finantari-de-la-patru-companii-in-valoare-de-25-de-milioane-de-euro.html

În cursul săptămânii trecute, Adunarea creditorilor de la societatea Oltchim SA Râmnicu Vâlcea a aprobat, până la urmă, contractarea unui credit de 15 milioane de euro de la consorţiul de companii chineze interesat să preia combinatul chimic vâlcean, precum şi asocierea în participaţiune cu RCS&RDS. „SC Oltchim SA va primi de la RCS&RDS suma de 1,5 milioane de euro şi, în schimb, vom încheia cu compania un acord de asociere în participaţiune, ca să putem majora producţia combinatului chimic vâlcean. Vrem să redeschidem secţia de oxoalcooli. RCS&RDS îşi va recupera banii din încasările SC Oltchim SA. În total, în afară de împrumutul de la consorţiul de companii chineze, am reuşit să mai atragem încă aproximativ 9 milioane de euro. Banii vor veni în tranşe şi îi vom utiliza la majorarea capacităţii de producţie.”, a spus administratorul judiciar al SC Oltchim SA, Gheorghe Piperea. Acesta nu a dat detalii
despre asocierea cu RCS&RDS, dar a precizat că Alro şi Bulrom, care sunt clienţii societăţii, au acceptat să plătească în avans pentru produsele achiziţionate în perioada următoare. RCS&RDS, unul dintre cei mai importanţi operatori de cablu şi servicii de internet din Europa de Est, s-a apropiat, la finele anului 2013, de pragul de 4 miliarde de lei în ceea ce priveşte datoriile acumulate, potrivit datelor Ministerului Finanţelor. Persoane din jurul companiei au declarat recent că, deşi RCS&RDS mai are incursiuni în afara domeniului telecomunicaţiilor, investind în mai multe parcuri fotovoltaice, decizia grupului de a susţine financiar SC Oltchim SA este extrem de curioasă, întrucât are datorii foarte mari, pe care a mai încercat să le rostogolească, dar nu a reuşit. Potrivit administratorului judiciar al SC Oltchim SA, prima opţiune de cumpărare, în iarnă, o are consorţiul chinez Baota Petrochemical şi Junlun Petroleum, care a oferit o finanţare de 15 milioane de euro pentru combinatul chimic vâlcean.

Peste o lună, la Oltchim se va deschide o nouă linie de producţie

Zilele trecute, ministrul Economiei, Constantin Niţă, a recunoscut că, până la mijlocul lunii august, la SC Oltchim SA se va deschide o nouă linie de producţie. „SC Oltchim SA nu ne mai dă acum nici o durere de cap. Se aşteaptă privatizarea, iar cu o parte din bani să putem plăti anumite cheltuieli percepute la masa credală. La sfârşitul acestui an se aşteaptă ca SC Oltchim SA să aibă profit, chiar dacă unul mai mic. Sper ca, până la 15 august 2014, să deschidem o nouă linie care să ducă producţia la 40% din capacitate. Este o companie care a fost manageriată prost şi care trebuie pusă pe picioare. Dacă reuşesc să o şi vând, cu atât mai bine, dar nu o vindem oricui. Trebuie să fie un investitor cu putere financiară. Dacă nu mai produce pierderi, nu înţeleg de ce să mă grăbesc să o vând, sau să o vând pe bucăţi; nu este nici o grabă. FMI nu ne-a impus nici un termen, iar SC Oltchim SA este
în insolvenţă. Negocierile cu OMV Petrom pentru preluarea Arpechim Piteşti sunt în stadiu avansat. Avem un investitor interesat să cumpere SC Oltchim SA la pachet cu Arpechim. Sunt unii investitori care şi-au exprimat intenţia de a cumpăra doar SC Oltchim SA. Intenţia noastră este de a le vinde pe amândouă, la pachet. Caietele de sarcini au fost cumpărate de mai mulţi doritori, cei mai interesaţi fiind cei din China. Sumele puse în joc sunt foarte mari, este vorba de peste 500 de milioane de euro. Ei pot să ceară amânarea acestui proces de privatizare, fiind vorba de o sumă atât de mare.”, a spus ministrul Economiei, Constantin Niţă. La finele lunii iunie, creditorii SC Oltchim SA au respins ofertele de creditare aduse de administratorii combinatului chimic vâlcean. La vremea respectivă, Gheorghe Piperea a explicat: „Majoritatea creditorilor a dat vot pozitiv, dar cu anumite condiţii. Noi a trebuit să-l considerăm vot negativ, conform legislaţiei în vigoare. Vom relua votul, pentru ca precontractele de împrumut să se adapteze la cerinţele creditorilor, iar AAAS să îşi ajusteze poziţia. Desigur, ne vom întâlni înainte cu creditorii şi cu cei care sunt dispuşi să împrumute SC Oltchim SA.”. Cu cele peste 25 de milioane de euro împrumutate, SC Oltchim SA ar putea majora producţia la circa 50% începând din această vară, conform unor estimări ale specialiştilor din combinatul chimic vâlcean. Privatizarea SC Oltchim SA a fost amânată de patru ori, licitaţia urmând să fie reluată în decembrie. De SC Oltchim SA sunt interesate companiile chineze Baota Petrochemical Group - Junlun Petroleum, omul de afaceri Ştefan Vuza, dar, mai nou, şi proprietarul SC Uzinele Sodice Govora - Ciech Chemical Group SA, potrivit declaraţiilor lui Bogdan Stănescu, administratorul special al societăţii vâlcene. SC Oltchim SA se află în insolvenţă de mai bine de 18 luni.

Cumpărarea Arpechim de către stat, o decizie fără fundament economic

De peste trei luni, ministrul Economiei, Constantin Niţă, anunţă în mod repetat că negocierile cu OMV Petrom pentru preluarea Rafinăriei Arpechim de către stat sunt în stadiu avansat sau se apropie de final. Precizează mereu că statul trebuie să preia rafinăria, pentru a o vinde la pachet cu SC Oltchim SA. Însă, potrivit unor analişti economici, se pune o problemă despre care ministrul Economiei nu vorbeşte în public: de ce ar prelua statul o rafinărie închisă, a cărei repornire şi operare ar costa circa 250-300 de milioane de euro, şi în condiţiile în care doar o foarte mică parte (circa 15%) din activitate ar folosi SC Oltchim SA. Care sunt argumentele economice pe care le foloseşte ministrul Niţă pentru a promova preluarea Arpechim? Dacă există investitori interesaţi şi de SC Oltchim SA, şi de Arpechim, aceştia nu pot negocia direct cu OMV Petrom? De ce ar fi nevoie ca Arpechim să treacă la stat, pentru ca, apoi, să fie vândută împreună cu SC Oltchim SA, care, oricum, nu prea are succes la privatizare? În 2010, Rafinăria Arpechim a fost închisă tocmai pentru că nu mai era rentabilă, fiind estimate pierderi de peste 100 de milioane de euro anual, în condiţiile funcţionării ei, şi pentru că necesita costuri uriaşe, în raport cu ce putea oferi. Pentru repornire erau necesare modernizări, retehnologizări şi investiţii de mediu de peste 250 de milioane de euro. OMV Petrom se baza şi se bazează pe Rafinăria Petrobrazi, unde este prelucrată întreaga producţie de ţiţei. Astfel, pentru Arpechim ar fi trebuit să importe ţiţei. În plus, pentru SC Oltchim SA nu întreaga capacitate a rafinăriei este necesară, ci doar 15%, cât era prevăzut pentru producţia de Nafta şi GPL, materie primă necesară SC Oltchim SA. Practic, părea mai rentabil importul materiei prime decât efectuarea unor investiţii de sute de milioane de euro pentru producerea ei. Ideea preluării Arpechim este mai veche şi nu aparţine ministrului Economiei de acum. Chiar şi Guvernul Boc a purtat negocieri cu OMV Petrom, prin 2010 şi 2011, dar discuţiile s-au blocat în momentul în care s-a dovedit că nu ar fi o afacere prea bună pentru stat. Pe lângă investiţiile mari pe care ar fi trebuit să le facă pentru repornirea activităţii şi pe lângă preluarea obligaţiilor de mediu, statul ar fi trebuit să plătească şi din valoarea activelor evaluate, ceea ce ar fi însemnat câteva zeci de milioane de euro. În cazul în care statul nu ajungea la preluarea societăţii, OMV Petrom avea în vedere demolarea rafinăriei. Discuţiile au fost reluate în 2012 de Guvern, înainte de celebrul eşec al privatizării SC Oltchim SA. Se punea problema funcţionării integrate a SC Oltchim SA cu Arpechim, idee care încântă doar statul, pentru că, în realitate, nici un investitor nu a spus clar că ar vrea să preia SC Oltchim SA la pachet cu rafinăria. Preluarea Arpechim înseamnă, de fapt, preluarea celei de-a doua părţi din rafinărie. În 2011, SC Oltchim SA a preluat o primă parte, adică platforma petrochimică Bradu din cadrul Arpechim Piteşti. Au fost făcute câteva investiţii, dar insuficiente, în condiţiile în care instalaţia este extrem de veche. Această preluare a unei părţi din Arpechim nu a ajutat prea mult SC Oltchim SA. După intrarea combinatului chimic vâlcean în insolvenţă, s-a dovedit că SC Oltchim SA a avut doar de pierdut în urma preluării platformei petrochimice. De altfel, a fost notată ca una dintre principalele cauze care au dus la intrarea SC Oltchim SA în insolvenţă. La fel şi acum, când Ministerul Economiei încearcă fără succes să privatizeze SC Oltchim SA.

SC Oltchim SA scoate la licitaţie vânzarea de deşeuri nemetalice

Conducerea SC Oltchim SA a publicat recent un anunţ în vederea organizării, în data de 14 iulie 2014, a unei licitaţii privind atribuirea contractului de vânzare-cumpărare pentru deşeuri nemetalice. SC Oltchim SA invită firmele din domeniu să depună oferte pentru participarea la licitaţie în vederea achiziţionării deşeurilor nemetalice rezultate în cadrul societăţii. În conformitate cu Legea nr. 211/2011, deşeurile trebuie valorificate prin operatori economici autorizaţi. Licitaţia organizată de SC Oltchim SA are ca obiect valorificarea prin vânzare a deşeurilor nemetalice rezultate în procesele de producţie, reparaţii şi casări din cadrul SC Oltchim SA. Cantităţile care se valorifică sunt cele care vor rezulta periodic în SC Oltchim SA din procesele de producţie. Pentru participarea la selecţia de oferte, firmele trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii: să fie persoană juridică, societate comercială; să aibă în obiectul de activitate domeniul privind colectarea deşeurilor nepericuloase şi recuperarea materialelor; să nu aibă debite restante faţă de SC Oltchim SA; să prezinte copie a autorizaţiei de mediu prin care să demonstreze că sunt autorizaţi pentru operaţiuni privind colectarea şi recuperarea deşeurilor; să prezinte dovada că au în dotare mijloace de încărcare, manipulare şi transport corespunzătoare pentru a duce la îndeplinire cerinţele din caietul de sarcini. Sunt admise la selecţia de oferte atât societăţi comerciale care preiau la pachet întreaga gamă de deşeuri din caietul de sarcini, precum şi societăţi interesate de una sau mai multe grupe de deşeuri. Sunt admise la selecţia de oferte numai societăţile comerciale care se angajează că vor pune la dispoziţia SC Oltchim SA două containere lunar pentru colectarea la faţa locului (în secţii) a deşeurilor din hârtie, carton, folie şi saci de rafie. Cumpărătorul se obligă să preia sortimentele de deşeuri într-un asemenea ritm încât să nu afecteze derularea activităţii productive a SC Oltchim SA prin blocarea spaţiilor cu deşeuri în exces. Operaţiunile de încărcare şi cântărire a deşeurilor se vor face numai în prezenţa delegatului cumpărătorului. Cheltuielile de încărcare în mijloacele de transport sunt în sarcina exclusivă a cumpărătorului, şi acestea nu vor afecta sau influenţa în nici un mod preţul care va fi plătit de cumpărător către SC Oltchim SA pentru deşeuri. Deplasarea mijloacelor de transport ale cumpărătorului se va face pe trasee anterior stabilite prin contract, pentru a se evita eventuale distrugeri ale reţelelor de conducte ale SC Oltchim SA. Livrarea deşeurilor se va face în baza următoarelor documente: bon de cântar; aviz de însoţire; formular de încărcare-descărcare deşeuri nepericuloase sau periculoase conform HG nr. 1061/2008; factura fiscală. Contractul se va derula pe perioada iulie 2014 - iulie 2015. Preţurile vor putea fi modificate pe parcursul derulării contractului numai cu acordul părţilor, prin încheierea de acte adiţionale semnate de ambele părţi. În cazul în care, din diverse motive, cumpărătorul nu ridică întreaga cantitate de deşeuri convenită la începutul lunii şi plătită în avans, valoarea avansului se reportează şi se va diminua din avansul care urmează a fi plătit pentru luna următoare. Pentru evitarea unor confuzii, se precizează că se reportează numai valoarea în bani, care se va deduce din valoarea avansului pentru perioada următoare.

Musafir

#23761 Re: Creditorii Oltchim au acceptat finantari de la patru companii, in valoare de 25 de milioane de e

2014-07-13 22:23


Musafir

#23762 Re: VREM NUME SI PRENUME CINE REPREZINTA SALARIATII SI SALARIATII DISPONIBILIZATI LA MASA CREDALA.

2014-07-13 22:24


Musafir

#23763 Re: Re: VREM NUME SI PRENUME CINE REPREZINTA SALARIATII SI SALARIATII DISPONIBILIZATI LA MASA CREDAL

2014-07-14 06:12

#23762: - Re: VREM NUME SI PRENUME CINE REPREZINTA SALARIATII SI SALARIATII DISPONIBILIZATI LA MASA CREDALA.

"Diamant-Mercedez-Cimitir

#23757 oameni din hala

2014-07-13 19:37

 

Mai asti de la EL III nu mai puneti numele lui Ion Radulescu cunoscut ca Jairu omul are un usor handicap si va folositi de numele lui ,nu va ajunge ca l-ati impins spre DICULOIU suntesi niste ,,SCURSURI'' ale OLTCHIMULUI."

 

 

ATENTIE! NU SINDICAT CI PERSOANELE REPREZENTATIVE LA NIVEL DE SALARIATI SI SALARIATI DISPOINIBILIZATI!!!

p.s. cum scriati mai sus, sper sa nu se foloseasca de persoane cu handicap sau alte boli, la care ei n-au voie sa participe.

 

Sectiunea 3 - Adunarea creditorilor. Comitetul creditorilor

Art. 14
(5) La sedintele adunarilor creditorilor, salariatii debitorului vor putea fi reprezentati de un delegat din randul acestora, care va vota pentru intreaga valoare a creantelor reprezentand salariile si alte drepturi banesti.
(6) Deliberarile si hotararile adunarii creditorilor vor fi cuprinse intr-un proces-verbal, care va fi semnat de presedintele sedintei, membrii comitetului creditorilor, precum si de administratorul judiciar sau de lichidator, dupa caz. Procesul-verbal va fi depus, prin grija administratorului judiciar/lichidatorului, la dosarul cauzei, in termen de 2 zile lucratoare de la data adunarii creditorilor.
(7) Hotararea adunarii creditorilor poate fi desfiintata de judecatorul-sindic pentru nelegalitate, la cererea creditorilor care au votat impotriva luarii hotararii respective si au facut sa se consemneze aceasta in procesul-verbal al adunarii, precum si la cererea creditorilor indreptatiti sa participe la procedura insolventei, care au lipsit motivat de la sedinta adunarii creditorilor.
(8) Cererea prevazuta la alin. (7) va fi depusa la dosarul cauzei in termen de 5 zile de la data adunarii creditorilor si va fi solutionata in camera de consiliu, cu citarea celui care a introdus cererea, a administratorului judiciar sau, dupa caz, a lichidatorului si a creditorilor. In cazul in care a fost constituit comitetul creditorilor, va fi citat si presedintele acestuia.


VREM NUME SI PRENUME CINE REPREZINTA SALARIATII SI SALARIATII DISPONIBILIZATI LA MASA CREDALA.

 

Stie el/ea de legile astea? A adus la cunostinta salariatilor si salariatilor disponibilizati, tuturor celor ~3300, un comunicat legal catre noi????


Corect,banii platilor compensatorii nu sunt la masa credala, FOARTE CORECT.. Insa la decizia platilor salariale cand se intrunesc pentru decizii, intalniri, tabelul de plati si planul de reoganizare...etc., trebuie sa existe participare din partea salariatilor/ salariatilor disponibiliati. Poate fi delegat cineva de specialitate care sa stie sa-i reprezinte pe litera legii deoarece se iau decizii salariale pe plati catre ei. Oltchim iar vinde din combinat conform declaritilor din presa si incalca legea nu achita salariatii / salariatii disponibilizati ca si creditori privilegiati la ZI. Nu pot face nicio plata inaintea celor care spercifica legea. Ori daca trimiti pe nea "Gheorghe" acolo, care habar nu are si ii spun niste smecherasi semneaza aici (conform legii in 5 zile se pot anula acte daca nu suntem salariatii deacord cu decizia luata), cum sa te miri ca pana azi nu s-au virat banii tuturor salariatilor / salaraiti disponibilizati, iti dai seama daca o fi si unu cu alte boli (pentru ca ei exista cum a spus colegul de mai sus), ce usor de pacalit este sa decida in numele ~3300 care iar este o ILEGALITATE si ei n-au drept de participare. Nu stie nimeni de ei, legea spune clar, participa la decizii pe teme de salarizare, chiar si la prefectura au foist niste persoane necunoscute, care nu stiam de ei decat ca au fost din partea salariatilor, dar n-am avut reprezentare a disponibilizatilor, ironia este ca ei nu stiu ce cauta pe acolo si au comunicat in dodii...bla bla bla, ba mai mult fugeau de noi, doi insi care sustineau ca sunt salariati angajati, cine-i stie sa ne spuna cum au fost ei selectati si pe ce criterii..., cine sunt si de ce disponibilizatii n-au avut acces si informatiii de la discutii, doar am stat afara in soare si ne-am copt cautand umbram, fara sa primim un raspuns civilizati, a trebuit sa-i alergam sa ne arunce vorbe, nu stim deciziile....????!!!!

STIE DL. CORNOIU LEGEA, DOMANA SUPREFECT CA AM OBSERVAT SE BAGA CA MUSAC IN CAFEA FIIND ATOTSTIUTOARE DAR TOTAL PARALELA (PRECUM ERA SI PERSU SI ALTII CA EI...), STIU EI CE DISCUTA ACOLO..., PENTRU CA LE INTRA IN ATRIBUTIUNI DE ACHITARE CONFORM LEGIIL LA ZI (STATUL ROMAN ACHITA ) SI PRIORITARI FIIND TOTI SALARIATII SI SALARIATII DISPONIBILIZATI CU PLATILE CATRE EI...

CE SCOP AU ACESTE INTRUNIRI? SA REPETAM INTALNIRI DIN 2013 SI SA INCEAPA VANCEA SA CASTE DE PLICTISEALA?

Legea 85/2006

Art. 3.

Al. 20. reorganizarea judiciara este procedura ce se aplica debitorului, persoana juridica, in vederea achitarii datoriilor acestuia, conform programului de plata a creantelor. Procedura de reorganizare presupune intocmirea, aprobarea, implementarea si respectarea unui plan, numit plan de reorganizare, care poate sa prevada, impreuna sau separat:
a) restructurarea operationala si/sau financiara a debitorului;
b) restructurarea corporativa prin modificarea structurii de capital social; c) restrangerea activitatii prin lichidarea unor bunuri din averea debitorului;


CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA:

Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.

Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

ATENTIE! PLATILE SALARIALE ALE TUTUROR, SALARIATI SI DISPONIBILIZATI (PLATI SALARIALE COMPENSATORII) = > CREDITORI PRIVILEGIATI.  ANGAJATORUL ACHITA URGENT!!!

Art. 39

Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.


Ceea  ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."

 

MUCO-SOV-BDO sa ma c_c pe ei

#23764

2014-07-14 07:54

Ce tot il bagati in seama pe sudoro-soferu, prostu satului cu unu ca asta te stergi la cur ,lingau a fost lingau a ramas, pana la urma v-a veni si randul lui sa plece prin dos, ca tare mult ii place sa linga cururi ,putina rabdare.Un profitor ordinar ca toata conducerea actuala, cica "cinstiti"(nu confundati corecti cu profitori)dar prosti de bubuie, cu facultati de duzina facute la coltul strazi.
GABI de la PSD

#23765

2014-07-14 08:01

SPIRU nu este ala de cauta lingurile de aur ale faraonului, academicianul gumei de mestecat si usierul de la buda PNL-ului(cred ca la tepuit Cernev)doamne ce adunatura de cretini am ajuns ca in cocina de porci, minciuna si rahat.


Musafir

#23766 oameni credibili

2014-07-14 08:11

Reprezentantii salariatilor propun sa fie din randul salariatilor dar sa stie si ceva carte sa reprezinte cu succes interesul salariatiilor [adica sa stie sa citeasca o cifra contabila , sa stie sa interpreteze un text de lege] avem astfel de oameni in sectii si servicii.

Musafir

#23767

2014-07-14 08:23

VREM NUME SI PRENUME CINE REPREZINTA SALARIATII SI SALARIATII DISPONIBILIZATI LA MASA CREDALA SI TOATE INTALNIRILE PE TEME SALARIALE.

NU AU VOIE SA INCURCE SCOPUL INTERESELOR OLTCHIM CU SCOPUL PRIORITATII ACHITARII BANILOR, ACESTIA DIN URMA FIIND DE DECIZIE PRIN LEGE A ACHITA.

Stie el/ea de legile astea? A adus la cunostinta salariatilor si salariatilor disponibilizati, tuturor celor ~3300, un comunicat legal catre noi????

Legea 85/2006

Art. 3.

Al. 20. reorganizarea judiciara este procedura ce se aplica debitorului, persoana juridica, in vederea achitarii datoriilor acestuia, conform programului de plata a creantelor. Procedura de reorganizare presupune intocmirea, aprobarea, implementarea si respectarea unui plan, numit plan de reorganizare, care poate sa prevada, impreuna sau separat:
a) restructurarea operationala si/sau financiara a debitorului;
b) restructurarea corporativa prin modificarea structurii de capital social; c) restrangerea activitatii prin lichidarea unor bunuri din averea debitorului;


CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA:

Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.

Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

ATENTIE! PLATILE SALARIALE ALE TUTUROR, SALARIATI SI DISPONIBILIZATI (PLATI SALARIALE COMPENSATORII) = > CREDITORI PRIVILEGIATI.  ANGAJATORUL ACHITA URGENT!!!

Art. 39

Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.


Ceea  ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."

Omul asta pare coerent nu si pregatit de astfel de discutii care nu-l prea vad  a face fata, asta nu inseamna ca trebuie sa cuvanteze cum decid altii, dar nu cred ca stie nimic de lege si aplicarea sa, este unul din cei prezenti la prefectura din partea salariatilor, disponibilizatii n-au avut acces, O ALTA ILEGALITATE. Eu cred ca trebuie oameni pregatiti care sa stie legea si legile, ei semneaza in numele tuturor cu decizii (pentru ca au participat)...

LA FIECARE INTALNIRE OFICIALA SUNT SEMNATE PROCESE VERBALE SI DIVERSE ACTE.

ATENTIE! NU SINDICAT CI PERSOANELE REPREZENTATIVE LA NIVEL DE SALARIATI SI SALARIATI DISPOINIBILIZATI!!!

https://www.youtube.com/watch?v=_3QS2kZb1mo&hd=1#

http://i.imgur.com/jYk3cyd.jpg...


Musafir

#23768 Nu uitati prefectul sfideaza legea si disponibilizatii

2014-07-14 08:28

FOTO: Prefectul de Vâlcea i-a sfidat pe foştii angajaţi ai Oltchim

http://www.voceavalcii.ro/2014051221351/FOTO-Prefectul-de-Valcea-i-a-sfidat-pe-fostii-angajati-ai-Oltchim.html

STATUL ROMAN TREBUIE SA-SI ACHITE DATORIILE SALARIALE.

 

CE SCOP AU ACESTE INTRUNIRI? SA REPETAM INTALNIRI DIN 2013 SI SA INCEAPA VANCEA SA CASTE DE PLICTISEALA?

VREM NUME SI PRENUME CINE REPREZINTA SALARIATII SI SALARIATII DISPONIBILIZATI LA MASA CREDALA  SI TOATE INTALNIRILE PE TEME SALARIALE..

NU AU VOIE SA INCURCE SCOPUL INTERESELOR OLTCHIM CU SCOPUL PRIORITATII ACHITARII BANILOR, ACESTIA DIN URMA FIIND DE DECIZIE PRIN LEGE A ACHITA.

Stie el/ea de legile astea? A adus la cunostinta salariatilor si salariatilor disponibilizati, tuturor celor ~3300, un comunicat legal catre noi????

 


Legea 85/2006

Art. 3.

Al. 20. reorganizarea judiciara este procedura ce se aplica debitorului, persoana juridica, in vederea achitarii datoriilor acestuia, conform programului de plata a creantelor. Procedura de reorganizare presupune intocmirea, aprobarea, implementarea si respectarea unui plan, numit plan de reorganizare, care poate sa prevada, impreuna sau separat:
a) restructurarea operationala si/sau financiara a debitorului;
b) restructurarea corporativa prin modificarea structurii de capital social; c) restrangerea activitatii prin lichidarea unor bunuri din averea debitorului;


CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA:

Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.

Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

ATENTIE! PLATILE SALARIALE ALE TUTUROR, SALARIATI SI DISPONIBILIZATI (PLATI SALARIALE COMPENSATORII) = > CREDITORI PRIVILEGIATI.  ANGAJATORUL ACHITA URGENT!!!

Art. 39

Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.


Ceea  ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."

 

DE CE S-AU INCHIS USILE SI DISPONIBILIZATII CA SALARIATI IN CONTINUARE PANA LA STINGEREA LITIGIULUI DE MUNCA N-AU AVUT ACCES LA DISCUTII SI S-A LUCRAT CU SECRETOMANIE SI INDOLENTA FATA DE EI, PRESA NEPARTICIPANAD, DOAR PENTRU CATE-VA MINUTE DE POZE?????

ATENTIE! NU SINDICAT CI PERSOANELE REPREZENTATIVE LA NIVEL DE SALARIATI SI SALARIATI DISPOINIBILIZATI!!!

http://i.imgur.com/jYk3cyd.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LA FIECARE INTALNIRE OFICIALA SUNT SEMNATE PROCESE VERBALE SI DIVERSE ACTE.

Un pic de tămâie la capul mortului, Oltchim!

http://www.criterii.ro/index.php/en/valcea/10288-un-pic-de-tamaie-la-capul-mortului-oltchim


http://www.criterii.ro/images/poze/Comisia%20de%20Dialog.JPG...



Musafir

#23769 Re:

2014-07-14 10:32

#23765: GABI de la PSD -

MAAAAA PSD..., ALA ESTE, SPIRU INCA N-A INVATAT SA VANDA POLIOLI E IN CERCETARE SI CAUTA TACAMURI LA CANTINA, STUDIAZA, FACE PRACTICA LA OLTCHIM EL SI SOTIA LUI, DUPA INSOLVENTA VINE SI VA SUFLA IN CEAFA CA E EROU MARTIR, N-AU FACUT DECAT SA RUINEZE OLTCHIM..., DAR PUNETI DRACU MANA SI CITITI LEGILE CA VOI TREBUIE SA ACHITATI OAMENILOR BANII TUTUROR LA ZI ( SALARIATI SI SALARIATI DISPONIBILIZATI ), DACA NU VOI ATUNCI CINE...?


Musafir

#23770 sindicat arma politica

2014-07-14 10:42

23676- baiatul colorat cu mustata nu este omul lui Diculoiu care la inscris in PDL-astfel de oameni au tradat de mult interesele membrilor de sindicat trebuie sa te hotarasti ori politica ori sindicat,,cele doua nu se pupa''




Musafir

#23771 Re: sindicat arma politica

2014-07-14 10:52

#23770: - sindicat arma politica

Mai este unu tanar si o femeie, aia au fugit de  au rupt pamantul, cel cu mustata sigur ii stie cine sunt, au  aparut la valcea 1 in sala (" poza pentru presa")....

CE SCOP AU ACESTE INTRUNIRI? SA REPETAM INTALNIRI DIN 2013 SI SA INCEAPA VANCEA SA CASTE DE PLICTISEALA?

VREM NUME SI PRENUME CINE REPREZINTA SALARIATII SI SALARIATII DISPONIBILIZATI LA MASA CREDALA  SI TOATE INTALNIRILE PE TEME SALARIALE..

NU AU VOIE SA INCURCE SCOPUL INTERESELOR OLTCHIM CU SCOPUL PRIORITATII ACHITARII BANILOR, ACESTIA DIN URMA FIIND DE DECIZIE PRIN LEGE A ACHITA.

Stie el/ea de legile astea? A adus la cunostinta salariatilor si salariatilor disponibilizati, tuturor celor ~3300, un comunicat legal catre noi????

Ce reprezentare este asta?

Cine i-a numit?

Ce au inteles ei sa sustina acolo?

Sunt multe intrebari..., fraierii de noi am stat in curte disponibilizatii (nu ne-au lasat in sala) si n-am primit decat vorbe si bla bla bla...o lasam pe alta data, uite asa oamenii isi fac concediile..., cu repetitie ca si in iarna trecuta identic cu intalniri si bla bla bla... cu toti la mese lungi si palavrageala multa...., trece vara si in toamna, toti constata ca CCM are timpul limitat si au crescut datoriile si restantele catre TOTI SALARIATII, VIN PROBLEMELE SI INCURCATURILE RAU DE TOT PESTE NOI... ATENTIE LA CET CA AU PRIMIT INTELEGERE DE CARBUNE DOAR PANA LA SFARSITUL ANULUI SA MAI TRAGA DE TIMP..., TOTI VALCENII AU DE SUFERIT.

p.s. Daca dati in urma pe petitie, vedeti cum se repeta intalniri, BANII NU I-AM LUAT TOTI  SALARIATII SI SALARIATII DISPONIBILIZATI, NICI PANA AZI 14.07.2014


Musafir

#23772

2014-07-14 11:13

Iar interesant, Diculoiu vorbeste cu Pitestiul prin presa, ca nu vor sa ne comunice ei.... IAR CREATI STRRATEGII DE DEZINFORMARE DOMNILOR, VA BATETI JOC DE OAMENI SI BANII LOR????!!!

 

#23708 Mihai Diculoiu: "Pe cei de la Argeş nu-i prea interesează soarta Oltchimului"

 

 

http://www.voceavalcii.ro/2014071022472/Mihai-Diculoiu-Pe-cei-de-la-Arges-nu-i-prea-intereseaza-soarta-Oltchimului.html

Mihai Diculoiu simte că sindicaliştii de la Arpechim au informaţii suplimentare despre combinatul chimic

 


Musafir

#23773

2014-07-14 11:41

Pai i s-a redeschis cale libera lui Diculoiu, trebuyie sa-si faca numarul de mare sindicalist. Cine nu e de acord cu el va fi dat afara di Oltchim de conducere.
Cam asa merge treaba sindicala in ziua de azi.
Oricum nu mai avem curajul sa contrazicem pe careva care nu tine cu Roibu pentru ca ne executa si pe noi marea conducere Oltchim inca subordonata.
Cum e aia cu pumnul in gura domnule autor de petitie?

Musafir

#23774 INTALNIRILE SI REANTALNIRILE SI PALAVRAGEALA SI VRAJEALA AU AJUNS LA MINISTRUL NITA, TOTAL ERONAT

2014-07-14 11:45

#23608: - Re: MINISTRUL TURMENTAT CONSTANTIN NITA..., BULIBASEALA ESTE TINTA LUI.

MINISTRUL TURMENTAT CONSTANTIN NITA..., BULIBASEALA ESTE TINTA LUI.

 

 

 

OLTCHIM:

 

" Ea este in insolventa, procedura care o prevede legea..." ministrul Nita (LEGEA SPUNE ACHITA DOMNULE NITA MINISTRUL ECONOMIEI, PATRON MAJORITAR OLTCHIM STATUL ROMAN )


" SA RESPECTAM CU TOTII LEGEA." ministrul NITA.

 

" Banii sunt ai lor, pai asta este... (ai creditorilor...)" ministrul NITA.

 


@@@@@@@  Domnule ministru va faceti de ras. Cum puteti sa spuneti sa astepte salariile la masa credala....??? Primii si de DREPT LEGAL SUNT CREDITORII SALARIATI/ SALARIATII DISPONIBILIZATI.  @@@@@@@@

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA:

Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.

Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

ATENTIE! PLATILE SALARIALE ALE TUTUROR, SALARIATI SI DISPONIBILIZATI (PLATI SALARIALE COMPENSATORII) = > CREDITORI PRIVILEGIATI. ANGAJATORUL ACHITA URGENT!!!

Art. 39

Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.

Ceea  ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."

CONFORM SI LEGII INSOLVENTEI CARE SPUNE ACHITA SI MINIMIZEAZA DATORIILE CATRE CREDITORI, ACHITA URGENT!!!!!!!!


Musafir

#23775

2014-07-14 11:52

MINISTRUL NU STIE SAU NU VREA SA STIE CA ESTE OLBLIGAT SA ACHITE SALARIILE TUTUROR ( SALARIATI SI SALARIATI DISPONIBILIZATI)???? CHIAR EL RECUNOSCAND CA SUNT BANII NOSTRI SI TREBUIE SA NI SE ACHITE. FACE PE PROSTUL SAU ESTE DEZINFORMAT???

TOTI CARE ATI PARTICIPAT SI PARTICIPATI LA TOT FELUL DE INTALNIRI SI SEMNATURI SUB JURAMINTE SI STAMPILE VETI RASPUNDE DE FAPTELE VOASTRE.

NOI NU NE-AM LUAT SALARIILE. (SALARIATI SI SALARIATI DISPONIBILIZATI )