Cerem desfiintarea UDMR pentru subminarea puterii de stat

George - Mandru Roman din SM
Musafir

/ #4

2014-07-07 02:16

Fara discutie,udmr trebuie desfiintata,asa cum ar fi trebuit sa se faca de mult.
Dar din pacate Romania traieste de 67 ani (din 1947) illegal,din moment ce la conducere se afla niste oameni cu descendenta (si daca nu ar avea,tot illegali ar fi) din liderii comunisti si bolsevici care au fost adusi la putere de tancurile rusesti.

- Romania are forma de guvernamant ilegala
- Primul ministru e ilegal si criminal (ce om cercetat in 15 dosare penale mai conduce o tara ...)
- Presedintele e ilegal fiind suspendat
- Parlamentul e ilegal avand aproape 600 membri (daca nu au depasit de mult nr asta) oamenii votand pt un numar de doar 300.Nici o alta tara europeana nu are atatia.Avem mai multi decat rusia si cam la fel cu SUA.
- Guvernul e ilegal (nu respecta promisiunile facute oamenilor)
- UDMR e ilegala pentru ca e extremista si sovinista,si e doar un ONG,nu partid,care nu are dreptul sa joace rolul de partid

Daca ar fi forma de guvernamant cea legala (Monarhia) care are traditie de peste 2000 ani in Romania,totul ar fi bine,si asemenea oameni nu ar umbla tin tara,cu atat mai putin sa fie in guvernare cu PSD (partidul bolsevicilor).

Indiscutabil si irefutabil,membrii udmr,rmdsz,garda maghiar,jobbik etc din Romania TREBUIE JUDECATI SI EXECUTATI,IAR FAMILIA SA PLATEASCA GLONTUL (cum se face in China pt tradare).
Nici o alta tara normala nu ar accepta asa ceva,sa nu mai vorbim de cele profund nationaliste ca Russia,SUA,China etc.

Ne facem de rasul lumii.Nu de mult citisem un mesaj de la un Sarb (care apropo ne vad foarte bine,asta am auzit-o din gura unui sarb,in drum spre Russia,cu care am vorbit) care nu-si putea imagina cum putem fi asa Imbecili sa ii lasam sa faca circul asta in tara.

Bozgoria (numele meu pt vecinul de la est) are pretentii la toate tarile vecine,dar toti le-au dat peste bot rapid,Slovacia promulgand legi create impotriva extremistilor de orice fel.

Nu vedeti sa faca figuri in Austria,sa ceara autonomie si tot felul de porcarii ... de ce? Pentru ca stie ca cu Austriecii si Nemtii nu-i de joaca.


Membrii tuturor organizatiilor/partidelor extremiste bozgoresti trebuie executati,si interzicerea existentei oricaror organizatii/partide pe criterii etnice.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...