Cerem desfiintarea UDMR pentru subminarea puterii de stat

Cerem desfiintarea UDMR pentru subminarea puterii de stat / Anunțuri / LIDERII UDMR RISCĂ DOSARE PENALE PENTRU TRĂDARE / Comentarii


Musafir

#1

2014-07-06 23:08

Tradarea este evidenta! UDMR submineaza de 25 de ani intreaga osatura a statului roman, cu sprijinul direct, evident, si in interesul altei tari. Exacerbarea intereselor minoritatii maghiare a adus deja prejudicii incalculabile intereselor majoritatii romanesti. Multe actiuni s-au derulat cu eludarea legii - asa cum se intampla de fiecare data la alegeri, in cadrul carora UDMR obtine multe voturi in circumscriptii unde nu are simpatizanti.
Don Marino

#2

2014-07-06 23:09

Tradarea este evidenta! UDMR submineaza de 25 de ani intreaga osatura a statului roman, cu sprijinul direct, evident, si in interesul altei tari. Exacerbarea intereselor minoritatii maghiare a adus deja prejudicii incalculabile intereselor majoritatii romanesti. Multe actiuni s-au derulat cu eludarea legii - asa cum se intampla de fiecare data la alegeri, in cadrul carora UDMR obtine multe voturi in circumscriptii unde nu are simpatizanti.

Musafir

#3

2014-07-07 00:12

Fara discutie UDMR trebuie desfiintata si odata cu desfiintarea acestei organizatii de tradatori iredentisti trebuiesc judecati si condamnati TOTI MEMBRII UDMR, DE LA CONDUCERE LA SIMPLUL MEMBRU, INDIFERENT DE PARTID, PRECUM SI ACOLITII ACESTORA DIN PARLAMENT, GUVERN, PRESEDENTIE!
ROMANIA TREBUIE SA DEA TONUL CONDAMNARILOR LA INCHISOARE A TUTUROR ACELORA CARE, INDIFERENT DE ETNIA LUI, MILITEAZA PTR. AUTONOMII PE CRITERII ETNICE IMPOTRIVA STATULUI UNITAR, NATIONAL ROMAN!
S-a cerut reintroducerea PEDEPSEI CU MOARTEA, iar in cazurile de INALTA TRADARE dovedite (vezi caz concret Laszlo Tokes si chiar Basescu, acesti nemernici chiar TREBUIE EXECUTATI!), pedeapsa capitala trebuie aplicata FARA MILA!
George - Mandru Roman din SM
Musafir

#4

2014-07-07 02:16

Fara discutie,udmr trebuie desfiintata,asa cum ar fi trebuit sa se faca de mult.
Dar din pacate Romania traieste de 67 ani (din 1947) illegal,din moment ce la conducere se afla niste oameni cu descendenta (si daca nu ar avea,tot illegali ar fi) din liderii comunisti si bolsevici care au fost adusi la putere de tancurile rusesti.

- Romania are forma de guvernamant ilegala
- Primul ministru e ilegal si criminal (ce om cercetat in 15 dosare penale mai conduce o tara ...)
- Presedintele e ilegal fiind suspendat
- Parlamentul e ilegal avand aproape 600 membri (daca nu au depasit de mult nr asta) oamenii votand pt un numar de doar 300.Nici o alta tara europeana nu are atatia.Avem mai multi decat rusia si cam la fel cu SUA.
- Guvernul e ilegal (nu respecta promisiunile facute oamenilor)
- UDMR e ilegala pentru ca e extremista si sovinista,si e doar un ONG,nu partid,care nu are dreptul sa joace rolul de partid

Daca ar fi forma de guvernamant cea legala (Monarhia) care are traditie de peste 2000 ani in Romania,totul ar fi bine,si asemenea oameni nu ar umbla tin tara,cu atat mai putin sa fie in guvernare cu PSD (partidul bolsevicilor).

Indiscutabil si irefutabil,membrii udmr,rmdsz,garda maghiar,jobbik etc din Romania TREBUIE JUDECATI SI EXECUTATI,IAR FAMILIA SA PLATEASCA GLONTUL (cum se face in China pt tradare).
Nici o alta tara normala nu ar accepta asa ceva,sa nu mai vorbim de cele profund nationaliste ca Russia,SUA,China etc.

Ne facem de rasul lumii.Nu de mult citisem un mesaj de la un Sarb (care apropo ne vad foarte bine,asta am auzit-o din gura unui sarb,in drum spre Russia,cu care am vorbit) care nu-si putea imagina cum putem fi asa Imbecili sa ii lasam sa faca circul asta in tara.

Bozgoria (numele meu pt vecinul de la est) are pretentii la toate tarile vecine,dar toti le-au dat peste bot rapid,Slovacia promulgand legi create impotriva extremistilor de orice fel.

Nu vedeti sa faca figuri in Austria,sa ceara autonomie si tot felul de porcarii ... de ce? Pentru ca stie ca cu Austriecii si Nemtii nu-i de joaca.


Membrii tuturor organizatiilor/partidelor extremiste bozgoresti trebuie executati,si interzicerea existentei oricaror organizatii/partide pe criterii etnice.


Musafir

#5

2014-07-07 02:25

Politicienii unguri sub protecţia unui statut ambiguu al expresiei politice au comis numeroase încălcări ale Constituţiei. Această grupare de trădători trebuie urgent cercetată şi sancţionată pentru încălcarea legilor. Este deja prea mult, politicienii români în mare parte au devenit complici şi trădători, doar pentru că respectă indicaţii "politice" ale unor şefi de partide sau de la Bruxelles.

Musafir

#6

2014-07-07 04:14

Subscriu!

Musafir

#7

2014-07-07 05:27

Eu ca semnatar al acestei petitii sunt in asteptarea acelor dosdare care sa ii incrimineze pe acesti netrebnici. Vreau sa vad ca acest lucru este posibil, acum in timpul guvernarii Basescu - Ponta, vreau sa vad ca au curajul sa ii clinteasca din pozitia pe care le-au creat-o ei conducatorii natiei. Astept cu nerabdare acest moment.

Anghel M.

Musafir

#8

2014-07-07 05:28

Era si timpul! bataia lor de joc de o aroganta si obraznicie UNICA in lume nu mai poate continua!

Musafir

#9

2014-07-07 05:49

udmr NU trebuia acceptata in nici-o guvernare a Romaniei. Ponta trebuie (conf.intelegerii facute cu ei.de a guverna impreuna) sa-si dea demisia urgent!

Musafir

#10

2014-07-07 05:51

CCR sa desfiintezi aceasta formatiune ca nu este partid, este neconstitutional

Musafir

#11 iuganicolae

2014-07-07 07:15

Daca Statul Roman era reprezentat de oameni de stat si nu de boi, in toti acesti 25 de ani nu se ajungea aici. Macaroana trebuia taiata in martie 90, ne auzeam atunci critici de ici si de colo dar rezolvam temeinic o treaba. Acum le suna strident si daca MAE a spus ce a spus. Aceasta deoarece rand pe rand, cu pasi mici, si-au luat-o-n cap si dupa cum se vede treaba si dupa cum am prognozat-o eu de mai demult nu-i mai aduci cu graba la calea normala. Daca statul roman a primit ceva "sange-n instalatie" si tine sa puna ordine in tara si mai ales in Harghita, Covasna si Mures, o sa vada abia atunci si cu mare surprindere, unde se afla, daca nu cumva nu e suficient AKM 47 pentru punerea in ordine a situatiei si va trebui si MLVM si AG 9. SI PENTRU O ATARE SITUATIE EU INVINOVATESC IN PRIMUL RAND STATUL ROMAN CARE NU A AVUT NICI O ATITUDINE FATA DE ENORMELE DERAPAJE DE LA CONSTITUTIE SI DE LA BUNUL SIMT ALE UNGURILOR DE DINCOACE SI DE DINCOLO DE TISA.Guvernul si CSAT in loc sa se dueleze intre ei pentru locul l in ceea ce priveste dilema : care sunt mai incompetenti si mai iresponsabili, si sa nu mai hahaie prosteste si sa nu mai intrebe ca niste cretini daca o sa duca ungurii Ardealul la Budapesta in desagi,ar face mai bine sa ceara de la serviciile de informatii militare si civile, interne si externe o situatie clara, amanuntita si exacta asupra starilor de fapt din zona si dinafara tarii relativ la Transilvania si ar intreprinde masuri politico-diplomatice, organizationale si tehnico-militare adecvate pentru ca in cel mai scurt timp - pentru ca boala lunga egal moarte curata - legalitatea si Constitutia sa triumfe, iar ceea ce s-a petrecut de 25 de ani incoace sa fie un vis urat pentru toti romanii si mai cu seama pentru cei din cele trei judete.


Musafir

#12

2014-07-07 07:54

Lasa ca iese de la guvernare.Speram.In ce tara dupa aceasta planeta ca minoritatile sa intre la guvernare ?In Statele Unite ale SUA minoritatile ( chinezi, polonezi samd ) poate sa intre la Guvernare ?!

Musafir

#13

2014-07-07 09:01

UDMR nu este inregistrata ca partid politic , in consecinta nu are dreptul sa participe la scrutinurile electorale , sa fie prezenta in parlament ori la guverare.

Musafir

#14

2014-07-07 09:19

Sunt total de acord!

Musafir

#15

2014-07-07 09:46

Perfect de acord!!!

Musafir

#16

2014-07-07 10:09

sunt de acord cu desfiintarea unei organizatii inamice poporului român

Musafir

#17

2014-07-07 11:26

Daca guvernantii alesi de noi alegatorii, ar fi urmarit interesele natiunii ROMANE, si nu cele personale sau de grup, tinand cont de faptul ca udmr-ul , daca le dai un deget iti ia mana toata, nu se ajungea aici.Pentru niste voturi in plus, ne-au vandut cum a vandut iuda pe ISUS pe niste arginti.Sa le fie rusine daca stiu ce e aia.


Musafir

#18

2014-07-07 11:43

Sunt absolut de acord cua ceasta petitie dar mai ales cu desfiintarea UDMR ! ce cauta ungurii la guvernare in Romania ???

Musafir

#19

2014-07-07 12:37

UDMR este o organizatie care n-ar fi trebuit sa existe de la inceput.Nicaieri in lume sa uin Europa nu exista partide ( si UDMR-ul nu este un partid!) fondate pe criterii etnice. Se poate adopta foarte usor modelul slovac sau se poate merge pe modelul pe care l-am propus intre 1997 si 2000 ca membru fondator al partidului fondat de domnul Pavel Corutz si anume: Se acorda UDMR autonomie in Harcov si chiar i nMures astazi dupa care miine se taie accesul rutier ,feroviatr si aerian in zona precum si apa ,gazul si curentul. Daca cetatenii autonomi vor sa traverseze Roamnia spre tzara mama li se vor acorda vize dupa sistemul practicat de americani cu cetatenii romani. Bineinteles ca mai exista so posibilitatea ca pe citiva cetateni de etnie maghiarade tipul celui care l-a ' spinzurat " pe Avram Iancu sa-i loveasca tramvaiul in lift. Dupa care va garantez ca va fi liniste!

Musafir

#20

2014-07-07 13:55

UDMR.....nu poate si nu va fi DESFIINTATA nici de dumneata nici de altcineva decat de catre un razboi civil in Romania si revenirea partidului COMUNIST la putere...nu este singurul partid din ROMANIA care este impotriva poporului....nuuuuuu....impreuna cu celelalte partide care SUG glia romaneasca de 25 de ani si nu mai termina de furat si nu mai se termina de randuit pe la putere si de furat nimeni nu se gandeste la ROMANIA si la faptul ca a devenit un rezervor de forta de munca pentru vest, si curand va fi o MARE PROBLEMA A POPORULUI ROMAN FAPTUL CA TOT MAI MULTI TINERI PARASESC TARA SI FOARTE MULTI NU SE VOR MAI INTOARCE.... pentru faptul ca s-au saturat de hotii si de hoti de 25 de ani. Noi va sustinem domnule cat putem dar suntem niste voci neputincioase care vad viitorul tarii unul negru. SPER DIN SUFLET SA VREA CINEVA SA FACA CEVA, FIINDCA NE-AM CAM SATURAT SA PLATIM TAXE SI IMPOZITE LA TARI STRAINE SI SA NE ADAPOSTIM SUB ACOPERIS STRAIN IN TIMP CE TARA NE ESTE FURATA DIN TOATE PARTILE......MA INTREB PANA CAND DOMNULE PANA CAND???????????????????

Musafir

#21

2014-07-07 14:50

Nu stiu dom'le!
UDMR-stii, sunt de prea mult la PUTERE: ba in barcuta, ba in teleguta...dandu-se UTA, ocupand posturi CHEIE, URAND Romania si pe romani!
A venit timpul, sa plece DEFINITIV!

Musafir

#22

2014-07-07 15:06

Aceste creaturi au supt de 25 de ani Romania si natiunea romana distrugind padurile si batindu-si joc de demnitatea poporului roman, datorita numai si numai a acestor fiinte politicianiste asa zis autohtone,care de fapt sunt exact ca si acest udmr.ce conduc Romania noastra!

Musafir

#23

2014-07-07 16:44

Domnule deputat,
Fiind intru totul de acord cu initiativa d-stra,in situatia in care acesta organizatie criminal-ilegala isi face de cap in Tara Noastra,as vrea sa va atentionez asupra unei mici erori de exprimare,dar cu consecinte importante sub aspectul semnificatiei: UDMR este o organizatie inamica STATULUI ROMAN si nu "A statului roman", intrucit e evident ca ,din fericire, Udmr-ul nu are nimic comun
cu STATUL, care stat insa a dat dovada de o toleranta blegos-impotenta,lasindu-i pe"conlocuitorii"nostri sa-si faca de cap ca intr-un s(t)at fara caini.
Obraznicia si tupeul lor fara limite au ajuns pina acolo incit sa intentioneze a-i stramuta pe romanii din asa-zisul tinut secuiesc in cazul in care nu vor accepta conditiil impuse de "noile autoritati".Iar Statul Roman doarme,majoritatea cetatenilor lui de asemenea. Unde esti ,Iancule, sa suni Adunarea?

Musafir

#24

2014-07-07 17:16

Sa fie exclusi din Parlamentul Romaniei iar partidul sa fie desfiintat !!

Musafir

#25

2014-07-07 17:35

Curtea constitutionala....ia salarii de un car de ani degeaba......partidele. pe baza etnica sunt interzise in europa.....




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...