Elena Sava demisa abuziv de la Politia Animalelor Bacau


Musafir

/ #223

2014-05-18 23:44

Nimic nu e mai ilogic si distructiv pentru o institutie decat sa dea afara unul dintre cei mai buni angajati pe care aceasta ii are.
Doamna Sava a fost fotografiata cu pisica in brate, prin urmare Politia Animalelor trage concluzia socanta ca susnumita doamna nu facea altceva decat sa caute puplicitatea in scopuri personale. Absurdul gen Kafka flashing luminite rosii in Bacau, si pentru toata omenirea sa afle si sa se minuneze (prin internet, natural)!!!!
Acesta este un caz clasic de pedepsire a meritului - ceea ce este absolut intotdeauna revoltator.
In ce lume paralela traiesc si respira cei ce au dat-o afara?
Opinia generala e ca ei ar trebui dati afara iar doamna Sava si cei ca dansa ar trebui sa conduca si sa controleze o organizatie ca Politia Animalelor, infiintata cu scopul expres sa ajute si protejeze animale abuzate.
Deci, daca aveti putin bun simt,domnilor si doamnelor de la conducerea Politiei Animalelor, cei ce atat de glorios v-ati declarat incompetenta , cu siguranta v-ati da demisia urgent, asa cum un numar impresionant de utilizatori de internet gandesc ca este logic.In contradictie flagranta cu decizia ilogica a domniilor voastre sa concediati un om care pur si simplu isi facea datoria, si inca exceptional de bine.