Elena Sava demisa abuziv de la Politia Animalelor Bacau

Cerem reangajarea doamnei comisar Elena Sava care a fost exclusă din rândurile Comisariatului pentru Societatea Civilă (Poliția Animalelor).

 

Elena Sava a devenit cunoscuta in scurt timp drept persoana care a salvat pisica maltratata de la Targu Ocna. Reamintim ca saptamana trecuta, un clip care prezenta o fetita care chinuia o pisica a scandalizat Internetul

Fata de valul de proteste care au insotit petitia prin care se cerea salvarea pisicii, mai multi voluntari de la organizatii de protectia animalelor si de la Politia Animalelor au mers la fata locului sa salveze animalul, actiune prezentata pe larg

Mai multe informatii aici:

 

http://stareanatiunii.com/revoltator-comisarul-care-a-salvat-o-pisica-maltratata-a-fost-demis.html

 

Motivul demiterii este complet aberant:

"Pe dna Sava, ca si delegat dintr-o alta directie, a interesat-o doar imaginea, prin materialele filmate si facute public, folosindu-se de aceasta institutie pentru a se face cunoscuta ca si reprezentant legal al Cartelului Civic, fara sa o intereseze prea mult faptul ca, parteneriatele si protocoalele de colaborare cu institutiile statului, precum cel cu IPJ Bacau, precum cel cu DSV Bacau si multe altele, trebuiesc respectate.

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook