Elena Sava demisa abuziv de la Politia Animalelor Bacau

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Elena Sava demisa abuziv de la Politia Animalelor Bacau

Simona

#1 Elena Sava demisa abuziv de la Politia Animalelor Bacau

2014-02-02 13:48

Aceasta este o declaratie data de catre Politia animalelor Bacau (pagina fb) ""Politia Animalelor Bacau Cu siguranta, cu certitudine, totul sub litera legii. Va asiguram de faptul ca, 24/24 ore miltam cu sfintenie pentru respectarea drepturilor necuvantatoarelor dar, fara incalcarea altor acte normative la randul nostru. Vorbesc totodata de munca in echipa, ceea ce domnia sa niciodata nu a vrut sa inteleaga acest aspect, fara sa mai intram in subiectul comportamentului verbal al domniei sale, bine cunoscut de intreaga echipa de la Bacau. Salvarea pisicii in cauza normal ca este salutata de intreaga echipa dar, ne dezicem in totalitate de modul procedural la care a apelat, de cum a decis sa actioneze, stare de fapt consumata din nefericere de domnia sa, incalcand alte notiuni de drept."
Din aceasta declaratie reiese ca motivul a fost unul subiectiv si nu acela care se incadreaza in normele legale.
Postarea la care se refera ca si motivatie, nu a fost facuta de catre dna Elena Sava.

Musafir

#2

2014-02-02 14:41

Pentru ca politistii care-si fac datoria exemplar trebuie sa fie ONORATI si RECOMPENSATI - in nici un caz demisi!

Musafir

#3

2014-02-02 14:47

no comment...

Musafir

#4

2014-02-02 14:57

REVOLTATOR --Ca de altfel TOT ceea ce se intimpla in Romania , in privinta animalelor !!!! Cind oare se va termina acest COSMAR ??? Doar cu caderea acestui Guvern MURDAR, JOSNIC, Abominabil., Korupt Pina in maduva oaselor, Bolnavi Psihic absolut TOTI , Sadici si Barbari in sufletul Negru, ......Doar atunci Romania va reintra in categoria Normal.....

Musafir

#5

2014-02-02 14:59

Daca cei din conducerea politiei animalelor Bacau mai au o minima decenta , ar trebui sa o reangajeze pe ELENA SAVA, ptr. ca este printre foarte putinele persoane care si-a facut datoria si a actionat in litera legii.Dar in Romania se vede ca respectarea legii a devenit o grava infractiune.RUSINE celor care ar trebui sa respectati legea si oamenii acestei tari.

Musafir

#6

2014-02-02 15:04

Ceea ce ati facut dumneavoastra este ABUZ DE PUTERE . Peste tot in lume, organele de ordine si persoanele particulare care ajuta la salvarea vietilor ( ale ANIMALELOR INCLUS ) sunt promovati pe toate site-urile de socializare ...Nu va este RUSINE sa faceti asa o PORCARIE....doar pentruca toata LUMEA o respecta si o lauda ca IN SFARSIT cineva a aplicat o lege...? Dumneavoastra care ati dat-o afara, cate cazuri ati trimis sa fie judecate si pedepsite ? CATE ? RUSINE< RUSINE RUSINE....

Musafir

#7

2014-02-02 15:14

Este revoltator si indmisibil ce a patit aceasta angajata care a dovedit ca are o inima mare si nu a ramas indiferenta la suferinta unui biet animalut.Oare asa de jos am ajuns in tara asta incat esti pedepsit si pentru faptele bune ?

Musafir

#8

2014-02-02 15:19

Rusine ! Ne luati si singura speranta, ca macar peste 200 de ani, vor fi salvate animalutele abuzate.

Musafir

#9

2014-02-02 15:20

Este un abuz.Salvarea pisicutei i-a bucurat pe toti iubitorii de animale.Faptul ca un copil de cca 4 ani tortureaza acel animal ,in prezenta familiei,care aprobau tortura animalului,ne-a umplut de groaza.Ar fi trebuit sesizata Autoritatea tutelara .Din astfel de copii se nasc viitorii criminali.Doamna cms.sef Sava Elena si-a facut datoria.Respect,pentru acest om.

Musafir

#10

2014-02-02 15:20

Cerem penalizarea celui care a demis-o pe doamna politist. Este clar ca cei care au facut asta nu doresc binele animalelor pentru ca asta s-a intaplat in urma actiunii politistei: un animal a fost salvat. Nu este normal ceea ce s-a intamplat si se pare ca acesta nu este un motiv intemeiat sa dati afara o angajata care si-a dus la indeplinire misiunea. Bravo doamna politista. respect din partea oamenilor si lipsa de respect din partea... nu stiu cum sa-i numesc. Probabil cei care au hotarat s-a o destituie nu iubesc animalele si acel caz i s-a parut ceva normal , noua nu.

Musafir

#11

2014-02-02 15:23

La noi ca la nimeni!

Musafir

#12

2014-02-02 15:23

Sa fie demis cel care a dat-o afara pe doamna politist.

Musafir

#13

2014-02-02 15:24

Fuck you Romania...jeg de tara condusa de jeguri si mai mari
Paul

#14

2014-02-02 15:24

MA intreb cum ar fi fost corect din punct de vedere "procedural" sa se procedeze ...Probabil ca ar mai fi durat 2 saptamani pentru cine stie ce proceduri si aprobari si alte mizerii birocratice timp in care cine stie ce se intampla cu pisica ... Si sincer, chiar daca femeia salva pisica avand ca scop principal sa isi faca ei insisi publicitate si nu mi s-ar parea un motic de demitere.... Chiar sper ca mumt mai multi politisti sa isi faca datoria cum trebuie in ideea ca vor fi filmati si spera sa ajunga celebri ...

Musafir

#15

2014-02-02 15:27

Indiferent ce au să-i reproșeze acestei doamne, superiorii ei din Poliția Animalelor au comis o greșeală de neiertat concediind-o imediat după acțiunea ei de salvare a bietului animal chinuit prostește și iresponsabil de o familie needucată. Astfel se va interpreta acest gest ca o încurajare a torturării animalelor, venită chiar de la aceia care ar trebui să le protejeze. Concedierea doamnei Sava în acest moment este lipsită de profesionalism.

Musafir

#16

2014-02-02 15:37

orice OM cu putin Bun simt ...ar fi oripilat...asa ca ...Toti sintem oripilati.....JOS cu acest Guvern Plin DE VIERMI OTRAVITI--care Vor sa Otraveasca Toti Romanii......Basescu-Ponta-etc....MIZERII UMANE !!!! O Rusine ptr Umanitate --asta sint acesti politicieni korupti, murdari, josnici, bolnavi Psihic, etc....Mizerii !!!!

Musafir

#17

2014-02-02 15:40

In romania un OM care salveaza sau ajuta un animal este Considerat NEBUN sau in cazul de fata --isi piede Munca--RUSINE !!!! Mizeriilor Umane care au procedat la acest act injust--Rusine !!! Aceasta Mare Doamna Elena Sava-- TREBUIE Premiata , NU sanctionata cu pierderea job-ului !!!! Doar niste MIZERII UMANE ar putea proceda asa....si-au arata adevaratul caracter de kk-T !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! de Bestii Umane, Nu Oameni....

Musafir

#18 Invidia, bat-o vina...

2014-02-02 15:42

Sunt convinsa ca cel care a demis-o nu putea suporta ideea ca a devenit populara, o "muiere", in timp ce d-lui era ca si necunoscut in domeniu... A actionat asa (demitand-o), din doua motive posibile - 1. Fara sa judece orbeste, manat de invidie, ros de ciuda, 2. Orice reclama este buna, chiar si cea negativa - asa se face cunoscut... :( RUSINE!!!

Musafir

#19

2014-02-02 15:57

Mi se pare inacceptabila masura luata impotriva d-nei.Existau alte masuri de sanctionare,daca ar fi fost cazul...Dar am o curiozitate:am inteles ca d-nul HERCIU MARINEL ar fi dispus aceasta sanctiune.Am vazut ca acesta are la activ absolvirea a 4(PATRU)Universitati.Cum este posibil si cat de capabil este?Le-a facut pe toate in aceasta viata?
Nicoleta

#20 Incompetentii concediaza competentii

2014-02-02 16:00

Este incredibil ca esti sanctionat atunci cand iti faci treaba! Suntem in ROmania care nu gaseste avioane prabusite, in tara incompetentilor care sanctioneaza oamenii competenti. Ar trebui ca cel care a concediat-o sa fie dat afara,iar dna. Sava sa fie promovata. vom aduce la cunostinta actele discriminatorii ale incompetentei conduceri a Politiei Animalelor Bacau forurilor internationale.
un om normal

#21 DEMISIA celui ce a demis-o!

2014-02-02 16:07

Aceasta politista trebuie PROMOVATA, NU CONCEDIATA!...RUSINE celor care au concediat-p! Nu aveti motive, este un ABUZ! VOI, cei ce ati demis-o TREBUIE SA VA DATI DEMISIA! Sunteti PLATITI DIN BANII PUBLICI D-E-G-E-A-B-A !!!!!
Vreau sa apuc zilele cand in aceasta tara creaturile ca voi vor deveni o amintire!
Sunteti O RUSINE! Tara abunda in cruzimi fata de animale si voi NU FACETI NIMIC!
Cand, in sfarsit, cineva face ceva (pozitiv), sunteti deranjati...Sunteti PENIBILI, JALNICI...demn de TOT DISDPRETUL! Sa va bata Dumnezeu!

Musafir

#22

2014-02-02 16:27

Se pare ca pentru iubitorii de animale nu exista dreptate!

Musafir

#23

2014-02-02 16:53

este rusinos ce se intampla in romania,asa ceva nu este posibil,un om care apara un animal maltratat este dat afara din serviciu,rusineeeeeeeeeeeeeeeee

Musafir

#24

2014-02-02 17:01

ESTE UN ABUZ ORDINAR SI NU ESTE CU PUTINA SA FIM DESCONSIDERATI SAU DESTITUITI PENTRU SERIOZITATE SI INDEPLINIREA ATRIBUTIILOR CORECT FACUTE.ESTE UN FAPT MIZERABIL SI NU VOM ACCEPTA ACEASTA HOTARARE ABUZIVA.SUNTEM IUBITORI DE ANIMALE.PENTRU CE ACEASTA DOAMNA COMISAR A FOST DESTITUITA? PENTRU CCA SI A FACUT TREABA CORECT? PENTRU CAC NU ESTE CORUPTA? A CUI PISICCA A LUAT O? A UNUI MAHAR? RUISNE SA VA FIE CELOR CARE NE DESCONSIDERATI SI INCALCATI GROSONAL LEGISALTIA ACESTEI TARI SI DREPURILE ANIMALEOR.

Musafir

#25

2014-02-02 17:04

Numai exista limita, Romania a ajuns paradisul inculturii, hotilor si a criminalilor, nedreptatea este lege si zoaiele guitate de cateva doctorande in cratita, inconstienta, pornografie si crima sunt ascultate de cei multi, prosti, psihopati,interesati sau alesi, de cei care lucreaza in institutii publice.Mai avem oare o singura trasatura democratica atata timp cat in fiecare zi aflam ca unii sunt mai egali decat altii si ca respectul pentru viata este calcat in picioare.