Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #19642 Din 8 aprilie, o nouă organigramă la Oltchim

2014-04-11 08:35

http://www.ramnic.ro/articole/din-8-aprilie-o-noua-organigrama-la-oltchim-63644/2014-04-11

 

Principalele modificări organizatorice adoptate de administratorul special al S.C. Oltchim S.A. au vizat reducerea nivelurilor ierarhice, eliminarea suprapunerii de responsabilităţi şi autoritate între Administratorul Special (conferite de Legea 85/ 2006) şi Directorul General al societăţii şi comasarea de compartimente funcţionale şi operaţionale.
Noua organigramă a societăţii Oltchim S.A. a fost prezentată astăzi partenerilor de dialog social în cadrul unei întâlniri organizate la sediul Ministerului Economiei. Cu această ocazie, reprezentanţii angajaţilor de la S.C. Oltchim S.A. i-au comunicat Ministrului Economiei, Constantin Niţă, observaţiile lor privind noua organigrama a societăţii.

Ministrul Economiei, Constantin Niţă le-a declarat reprezentanţilor angajaţilor de la S.C. Oltchim S.A. că observaţiile lor vor fi luate în considerare şi că schimbările în structura de conducere a societăţii au ca scop îmbunătăţirea activităţii de management a combinatului, iar acestea nu vor afecta procedura de vânzare companiei aflată în desfăşurare.’ Nu renunţăm la privatizarea Oltchim. Toate eforturile pe care le facem în această perioadă sunt pentru atragerea de investiţii, necesare funcţionării în sistem integrat a combinatului Oltchim cu platforma Bradu de la Arpechim’, le-a declarat Ministrul Constantin Niţă reprezentanţilor salariaţilor de la Oltchim S.A.