Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #19094 Programul lui Ponta de 1 Aprilie

2014-04-01 11:18

http://www.kmkz.ro/de_ras/texte/programul-lui-ponta-de-1-aprilie/

http://www.kmkz.ro/wp-content/uploads/2014/04/pontachio.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8:30 Vizionat împreună cu fiica Irina desene animate. Doctoriţa Pluşica a dat peste un caz greu de rezolvat, un pisic grav bolnav de plagiatus cronicus. Irina a început să plângă dar Victor a liniştit-o: dacă nu-l vindecă Pluşica, ştie el o doctoriţă mai bună, pe Abramburica, care face adevărate minuni.

9:00 A început “Jake şi piraţii din Ţara de Nicăieri”. Ponta încearcă s-o convingă pe Irina că Băsescu e Căpitanul Hook. Irina zice că seamănă cu Mazăre. Ca să nu se mai certe, Daciana schimbă canalul şi dă pe Viasat Nature. Când aude de Nature, Ponta se ridică nervos şi pleacă. Va trebui să aibă o discuţie cu tata socru.

9:30 Începe “Clubul lui Mickey Mouse”. Întâlnirea are loc la sediul PSD cu Dragnea, Oprişan şi Hrebenciuc.

10:30 Ponta ajunge la guvern. Se uită la televizor la o reluare a emisiunii în care a fost invitat aseară şi îşi varsă din greşeală cafeaua pe birou. Sună imediat pe cineva care să vină şi să cureţe.

11:00 Călin Popescu Tăriceanu intră plin de transpiraţie şi îşi cere scuze de întârziere. Nu era în Bucureşti când a fost sunat. După ce termină de curăţat, primeşte asigurări de la Ponta că el va fi candidatul sprijinit de PSD la preşedinţie.

11:30 Ponta îl cheamă pe Geoană să discute despre alegerile prezidenţiale. Acesta intră cu mersul ştrengarului şi abia îşi poate controla rânjetul. Primeşte în sfârşit vestea cea mare: va fi numit înalt reprezentant al candidaturii la preşedinţie a lui Victor Ponta la posturile MTV, Duck TV şi Nickelodeon.

12:00 Începe şedinţa de guvern în care Ponta anunţă că acciza la carburanţi va crea peste 1 milion de locuri de muncă, va detemina Rusia să renunţe la Crimeea şi va ajuta la găsirea avionului dispărut în Oceanul Indian.

12:30 În timpul discursului nu uită să le ureze La Mulţi Ani tuturor pe care îi cheamă Păcală, Păcălici, Mircea Geoană şi echipei de motociclism viteză Aprilia. Bănicioiu se ridică şi îi urează şi el La Mulţi Ani lui Lars von Prier sau cum îi zice.

13:30 Şedinţa de guvern continuă cu o rundă fulger de Sudoku. Nimeni nu îndrăzneşte să-şi ridice ochii din foaie până nu strigă Ponta că a terminat primul.

14:00: La Trattoria Il Calcio încă nu s-a deschis, ospătarii au petrecut toată noaptea de bucurie că prețul barilului s-a înjumătățit ca urmare a introducerii accizei la benzină și motorină.

14:30: Guvernul României anunță că, datorită bunei colaborări româno-chineze în domeniul securității naționale, pensiile se vor plăti și în aprilie.